Ελληνική Τράπεζα: Λειτουργία με συγκεκριμένο αριθμό καταστημάτων

Η Ελληνική Τράπεζα με βασικό γνώμονα τη διασφάλιση της υγείας των πελατών και του προσωπικού της από τον κορωνοϊό (COVID-19) λαμβάνει όλα τα απαραίτητα προληπτικά μέτρα, ακολουθώντας πιστά τις επίσημες οδηγίες του Υπουργείου Υγείας. Έτσι, από τις 16 Μαρτίου 2020 η Ελληνική Τράπεζα θα λειτουργεί με συγκεκριμένο αριθμό καταστημάτων.

Με ανακοίνωση της η Ελληνική απευθύνει έκκληση προς τους πελάτες της να επισκέπτονται τα καταστήματα μόνο εάν αυτό κρίνεται ως απολύτως απαραίτητο. Στα πλαίσια των οδηγιών του Υπουργείο Υγείας για περιορισμό των μετακινήσεων του κοινού προτρέπεται το κοινό να αξιοποιήσει τη χρήση των ψηφιακών καναλιών και συγκεκριμένα Mobile App, Web Banking, ATM καθώς και τις Κάρτες ανέπαφων συναλλαγών. Με τα ψηφιακά κανάλια μπορούν να πραγματοποιήσουν τις συναλλαγές τους πιο εύκολα, γρήγορα και οικονομικά, προστατεύοντας την υγεία τους.

Τονίζεται ότι για τη διοίκηση της Ελληνικής Τράπεζας πάνω από όλα προέχει η ασφάλεια της υγείας του προσωπικού και των πελατών της, για αυτό το σκοπό επιπρόσθετα μέτρα θα ληφθούν στις αμέσως επόμενες ημέρες σε όλα τα κτήρια της Τράπεζας.

Μεταξύ άλλων, θα εφαρμοστεί έλεγχος της ροής των εισερχόμενων πελατών στα καταστήματα σύμφωνα και με τις οδηγίες του Υπουργείου Υγείας. Επιπλέον, θα πραγματοποιείται θερμομετρικός έλεγχος σε όσους εισέρχονται στα καταστήματα, ενώ θα τοποθετηθούν και προστατευτικά διαχωριστικά μπροστά από το προσωπικό στα ταμεία.

Επίσης, πραγματοποιείται απολυμαντικός ψεκασμός των καταστημάτων και όλων των άλλων κτηρίων της Ελληνικής Τράπεζας, αλλά και επιπρόσθετος καθημερινός καθαρισμός των καταστημάτων και των ΑΤΜ.

Πρωταρχικό μέλημα της Ελληνικής παραμένει η διασφάλιση της υγείας του προσωπικού και των πελατών, παρακολουθεί τις εξελίξεις και τις οδηγίες - ανακοινώσεις του Υπουργείου Υγείας, και αναπροσαρμόζει τα πλάνα της ανάλογα με τις αποφάσεις της Επιτροπής Διαχείρισης Κρίσεων.
 

Δειτε Επισης

Νέα αύξηση τόσο στις καταθέσεις όσο και στα δάνεια τον Μάρτιο
Κεντρική Τράπεζα Κύπρου: Στο 11,42% το επιτόκιο αναφοράς
Και αυτό το Πάσχα η Alpha Bank στέκεται στο πλευρό των ευάλωτων συμπολιτών μας
Απορρίφθηκε νέα αγωγή για το κούρεμα- Ορθά έγινε απομείωση των καταθέσεων έκρινε το Δικαστήριο
Αντώνης Ρούβας: Ηγετικός χρηματοπιστωτικός οργανισμός με ισχυρή παρουσία και στον ασφαλιστικό τομέα η Ελληνική
Εισαγωγή νέων Γραμματίων του Δημοσίου ύψους €25 εκατ. στο ΧΑΚ
Μείωση μετοχικού κεφαλαίου της Τρ. Κύπρου λόγω προγράμματος επαναγοράς ιδίων μετοχών-Η ανακοίνωση του ΧΑΚ
Τράπεζα Κύπρου: Ολοκλήρωσε με επιτυχία την έκδοση πράσινου ομολόγου ύψους €300 εκατ.
Η Ελληνική για εξαγορά της CNP: Ορόσημο για την ενδυνάμωση των ασφαλιστικών δραστηριοτήτων της τράπεζας
Με επένδυση €180 εκατ. στα χέρια της Ελληνικής η CNP Cyprus-Αποκτά ηγετική θέση στην ασφαλιστική αγορά