Τα νέα αναπτυξιακά σχέδια του ΧΑΚ

  18/02/2020 13:43
Τα νέα αναπτυξιακά σχέδια του ΧΑΚ

Τα νέα αναπτυξιακά σχέδια του ΧΑΚ

  18/02/2020 13:43
Τις νέες αναπτυξιακές πρωτοβουλίες που θα αναλάβει το 2020, παρουσίασε σήμερα το ΧΑΚ στις εισηγμένες εταιρείες των συμμετέχων στο Δείκτη FTSE CySE20.

RELATED ARTICLES


 
Σε ενημερωτική συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του ΧΑΚ, ο Πρόεδρος του Συμβουλίου του κ. Μαρίνος Χριστοδουλίδης παρουσίασε στους εκπροσώπους των εισηγμένων εταιρειών τις πρωτοβουλίες που βρίσκονται υπό σχεδιασμό τόσο στην Κύπρο, όσο και στο εξωτερικό.
 
Καλωσορίζοντας τους εκπροσώπους των εισηγμένων εταιρειών που παρευρέθηκαν ο κ. Χριστοδουλίδης, αναφέρθηκε κατ’ αρχήν στην εκδήλωση "Roadshow" που διοργάνωσε το ΧΑΚ στην Αθήνα, στις 2 Δεκεμβρίου 2019 η οποία στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία. 
 
Ακόμα στη συνάντηση παρουσιάστηκαν αναλυτικά οι σχεδιασμοί του ΧΑΚ για τις εκδηλώσεις στην Κύπρο και το εξωτερικό για το 2020 και λήφθηκαν εισηγήσεις των εισηγμένων εταιρειών, ώστε ως προσπάθεια κοινού ενδιαφέροντος και αμοιβαίας στόχευσης, αυτές οι εκδηλώσεις να είναι ακόμη πιο αποτελεσματικές. Το ΧΑΚ θα προβεί σε συγκεκριμένες ανακοινώσεις όταν θα οριστικοποιηθούν πλήρως οι εκδηλώσεις αυτές, οι ημερομηνίες διεξαγωγής τους και το περίγραμμα τους.
 
Ο κ. Χριστοδουλίδης σημείωσε ότι το Χρηματιστήριο και οι εισηγμένες σ’ αυτό εταιρείες του, θα πρέπει πλέον στο σύγχρονο και παγκοσμιοποιημένο περιβάλλον  που λειτουργούν, να χαρακτηρίζονται από εξωστρέφεια και ανοικτούς ορίζοντες προσανατολισμού, ώστε οι πρωτοβουλίες και τα δεδομένα τους να διαχέονται συστηματικά εντός και εκτός Κύπρου προς ενημέρωση των θεσμικών επενδυτών, στα πλαίσια της διαρκούς προσπάθειας προσέλκυσης νέων επενδύσεων στη χώρα μας.
 
Το Συμβούλιο και η Διεύθυνση του ΧΑΚ, αναλαμβάνουν συγκροτημένες αναπτυξιακές πρωτοβουλίες, ώστε το Χρηματιστήριο να επανακτήσει τη θέση του ως ένα βασικότατο εργαλείο άντλησης των απαραίτητων κεφαλαίων προς ανάπτυξη και για να διαδραματίσει το σημαντικό ρόλο και αποστολή του, για την Κυπριακή οικονομία και τις επιχειρήσεις του τόπου.
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ

Σχετικά Άρθρα

Πίσω στην αρχή της σελίδας