Οι τελευταίες εξελίξεις στον τομέα του FinTech

Μαρία Καραΐσκου  24/01/2020 16:13
Οι τελευταίες εξελίξεις στον τομέα του FinTech

Οι τελευταίες εξελίξεις στον τομέα του FinTech

Μαρία Καραΐσκου  24/01/2020 16:13
Για τις τελευταίες τεχνολογίες που ανατρέπουν τον κόσμο των χρηματοπιστωτικών υπηρεσιών είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν οι παρευρισκόμενοι του Cyprus FinTech Expo 3.0. Το συνέδριο πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 16 Ιανουαρίου στο ξενοδοχείο Hilton Λευκωσίας.

Διακεκριμένοι επαγγελματίες του κλάδου, από την Κύπρο και το εξωτερικό, παρουσίασαν τις δικές τους γνώσεις αλλά και το success story τους στο μεταβαλλόμενο οικοσύστημα του FinTech.
 


Για το πώς ο τομέας του Fintech επηρεάζει τις τράπεζες αλλά και γενικότερα για τις προκλήσεις των ηλεκτρονικών πληρωμών, μίλησε ο επικεφαλής του συνεδρίου Γιώργος Θεοχαρίδης.

Ανάμεσα στους διακεκριμένους ομιλητές, ήταν η Elise Nunn, Head of Operations της Plum Ηνωμένου Βασιλείου. Η Εlise Nunn, αναφέρθηκε στην επανάσταση του FinTech παρουσιάζοντας την εμπειρία του ψηφιακού πελάτη καθώς και την αλληλεπίδραση που έχει μια εταιρεία FinTech με τους πελάτες της.
 
Παράλληλα με το συνέδριο, πραγματοποιήθηκε έκθεση από εταιρείες που πρωταγωνιστούν στον τομέα.

Το Cyprus FinTech Expo 3.0 προσέλκυσε περισσότερους από 450 επαγγελματίες του κλάδου και διοργανώθηκε με πρωτοβουλία της IMH.
 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ

Σχετικά Άρθρα

Πίσω στην αρχή της σελίδας