Τετ α τετ Συνδέσμου Τραπεζών με ΥΠΟΙΚ

InBusinessNews  23/01/2020 15:11
Τετ α τετ Συνδέσμου Τραπεζών με ΥΠΟΙΚ

Τετ α τετ Συνδέσμου Τραπεζών με ΥΠΟΙΚ

InBusinessNews  23/01/2020 15:11
Συνάντηση μίας ώρας με την Εκτελεστική Επιτροπή του Συνδέσμου Τραπεζών Κύπρου, είχε ο Υπουργός Οικονομικών κ. Κωνσταντίνος Πετρίδης, την Πέμπτη  23 Ιανουαρίου στα γραφεία του Συνδέσμου στη Λευκωσία.

RELATED ARTICLES


 
Τον Υπουργό Οικονομικών συνάντησαν τα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής του Συνδέσμου, η οποία αποτελείται από τον Πρόεδρο του ΔΣ κ. Γιάννη Μάτση, τους τρεις αντιπροέδρους, κ. Χριστάκη Πατσαλίδη, κ. Κωνσταντίνο Κουτεντάκη και κ. Γιάννη Λοΐζου, καθώς και από τον Γενικό Διευθυντή, κ. Μιχάλη Καμμά.
 
Στην ατζέντα της συνάντησης τέθηκαν θέματα που απασχολούν ευρύτερα την κυπριακή οικονομία και τον τραπεζικό κλάδο ειδικότερα, ενώ ιδιαίτερη αναφορά έγινε για την πορεία εφαρμογής του Σχεδίου Εστία, τις προσπάθειες μείωσης των Μη Εξυπηρετούμενων Δανείων αλλά και της γενικότερης εδραίωσης υγιών συνθηκών στον χρηματοπιστωτικό τομέα.
 
Τόσο ο Υπουργός Οικονομικών όσο και τα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής του Συνδέσμου Τραπεζών επαναβεβαίωσαν τη βούληση για στενή συνεργασία και παραγωγικό διάλογο, για προώθηση και εφαρμογή καλών πρακτικών και αναγκαίων λύσεων για ενίσχυση της κυπριακής οικονομίας. 
 
Αξίζει να σημειωθεί πως ο Κωνσταντίνος Πετρίδης εργάστηκε στο παρελθόν στον Σύνδεσμο Τραπεζών.
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ

Σχετικά Άρθρα

Πίσω στην αρχή της σελίδας