Εντυπωσιακή προσέλευση στο 4o International Funds Summit

Μεγάλο αποδεικνύεται το ενδιαφέρον για συμμετοχή στο 4o International Funds Summit που θα πραγματοποιηθεί στις 11-13 Νοεμβρίου στη Λευκωσία, καθώς άρχισαν να καταφθάνουν στην Κύπρο οι 120 και πλέον συμμετέχοντες εξωτερικού από 20 και πλέον χώρες. Συγκεκριμένα, στο συνέδρια αναμένεται να παρακολουθήσουν επαγγελματίες από τον κλάδο των επενδύσεων, καθώς και διαχειριστές περιουσιακών στοιχείων από Ευρώπη, Μέση Ανατολή, Βόρεια Αφρική, Ασία, Ρωσία και ΗΠΑ.

Η διεξαγωγή του συνεδρίου εντάσσεται στο πλαίσιο των προσπαθειών ώστε η Κύπρος να καταστεί κέντρο επενδύσεων και οι 600 και πλέον σύνεδροι (120 συμμετέχοντες από το εξωτερικό) που θα συμμετέχουν θα έχουν την ευχέρεια να ενημερωθούν για τα πλεονεκτήματα που διαθέτει η Κύπρος.

Τεράστιο ενδιαφέρον
Πάντως, μέχρι στιγμής το ενδιαφέρον που επιδεικνύεται είναι τεράστιο για συμμετοχή στο διεθνές συνέδριο καθώς ο αριθμός ξεπερνά τους 120 αντιπροσώπους που δραστηριοποιούνται σε όλο το φάσμα των επενδυτικών υπηρεσιών στο εξωτερικό όπως, διεθνή δικηγορικά γραφεία, εταιρείες διαχείρισης επενδύσεων, ελεγκτικά γραφεία, διεθνή μέσα, καθώς και family offices.

Οι συμμετέχοντες αναμένεται να προσέλθουν στην Κύπρο από όλες τις ηπείρους και από χώρες όπως Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Μεγάλη Βρετανία, ΗΠΑ, Κίνα, Κύπρο, Λίβανο, Ουκρανία, Ινδία, Ιαπωνία, Λουξεμβούργο, Δανία, Φινλανδία, Ελβετία, Ιταλία, Γερμανία, Ισραήλ καθώς επίσης και από άλλες χώρες της Κεντρικής και Ανατολικής Ευρώπης.
 
Αξίζει να σημειωθεί πως το συνέδριο οργανώνεται από την ΙΜΗ για λογαριασμό του Cyprus Investment Funds Association (CIFA).

Πλατινένιος Χορηγός: Eurobank Κύπρου Χρυσοί Χορηγοί: Asset Management Bank of Cyprus, cdbbank, CFA Society Cyprus, Deloitte, Fortified Capital, GMM Global Money Managers Ltd, Hellenic Bank, KPMG, PwC Κύπρου, Thomson Reuters, Treppides Funds Services Αργυροί Χορηγοί: Alter Domus, ATG Funds Services, Baker Tilly, CPF, Cydris Fund Services, Effect, Emirates Wealth, MAP S. Platis, PCS, Profile Software, Systemic, VISTRA Driving Sponsor: Unicars Coffee Break Sponsor: Gloria Jean’s Coffees Υπό την αιγίδα: Κυπριακής Δημοκρατίας Υποστηρικτές: Chartered Institute for Securities & Investment, Invest Cyprus και International Capital Market Association Χορηγοί Επικοινωνίας: Financial IT, GOLD Magazine, INBusiness Magazine, Accountancy Cyprus

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα
www.cyprusfundssummit.com
 
 
 
 

 

Δειτε Επισης

Τα πρώτα στιγμιότυπα από τα 16α IΝ Business Awards(vid)
Πανίκος Νικολάου: Αυτό το βραβείο ανήκει στους 2722 συναδέλφους στην Τράπεζα Κύπρου (vid)
Άρτεμις Αντωνιάδου: Αναγνωρίση της πορείας και της προσπάθειάς μου το βραβείο στα ΙΝ Business Awards (vid)
Πάνω από τον μέσο όρο της Ε.Ε. η απασχόληση στην Κύπρο-Τρίτη σε υπερειδίκευση εργαζομένων
Σε αυξητική τάση η αδήλωτη και παράνομη εργασία-Η έκκληση Παναγιώτου στους εργοδότες και τα νέα μέτρα
Νέα αύξηση τόσο στις καταθέσεις όσο και στα δάνεια τον Μάρτιο
Ανάγκη για τον τουριστικό τομέα-«Δεν μπορούμε χωρίς ξένα εργατικά χέρια και αυτό αποδεικνύεται από τους αριθμούς»
Το ευ επιχειρείν στο βάθρο... Πραγματοποιήθηκαν τα 16α IN Business Awards(photos)
Κεντρική Τράπεζα Κύπρου: Στο 11,42% το επιτόκιο αναφοράς
Πώς αξιολογούν τα ΚΕΠ οι πολίτες-Τα ευρήματα έρευνας του Υπουργείου Οικονομικών