Εντυπωσιακή προσέλευση στο 4o International Funds Summit

  09/11/2018 14:48
Εντυπωσιακή προσέλευση στο 4o International Funds Summit

Εντυπωσιακή προσέλευση στο 4o International Funds Summit

  09/11/2018 14:48
Μεγάλο αποδεικνύεται το ενδιαφέρον για συμμετοχή στο 4o International Funds Summit που θα πραγματοποιηθεί στις 11-13 Νοεμβρίου στη Λευκωσία, καθώς άρχισαν να καταφθάνουν στην Κύπρο οι 120 και πλέον συμμετέχοντες εξωτερικού από 20 και πλέον χώρες. Συγκεκριμένα, στο συνέδρια αναμένεται να παρακολουθήσουν επαγγελματίες από τον κλάδο των επενδύσεων, καθώς και διαχειριστές περιουσιακών στοιχείων από Ευρώπη, Μέση Ανατολή, Βόρεια Αφρική, Ασία, Ρωσία και ΗΠΑ.

RELATED ARTICLESΗ διεξαγωγή του συνεδρίου εντάσσεται στο πλαίσιο των προσπαθειών ώστε η Κύπρος να καταστεί κέντρο επενδύσεων και οι 600 και πλέον σύνεδροι (120 συμμετέχοντες από το εξωτερικό) που θα συμμετέχουν θα έχουν την ευχέρεια να ενημερωθούν για τα πλεονεκτήματα που διαθέτει η Κύπρος.

Τεράστιο ενδιαφέρον
Πάντως, μέχρι στιγμής το ενδιαφέρον που επιδεικνύεται είναι τεράστιο για συμμετοχή στο διεθνές συνέδριο καθώς ο αριθμός ξεπερνά τους 120 αντιπροσώπους που δραστηριοποιούνται σε όλο το φάσμα των επενδυτικών υπηρεσιών στο εξωτερικό όπως, διεθνή δικηγορικά γραφεία, εταιρείες διαχείρισης επενδύσεων, ελεγκτικά γραφεία, διεθνή μέσα, καθώς και family offices.

Οι συμμετέχοντες αναμένεται να προσέλθουν στην Κύπρο από όλες τις ηπείρους και από χώρες όπως Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Μεγάλη Βρετανία, ΗΠΑ, Κίνα, Κύπρο, Λίβανο, Ουκρανία, Ινδία, Ιαπωνία, Λουξεμβούργο, Δανία, Φινλανδία, Ελβετία, Ιταλία, Γερμανία, Ισραήλ καθώς επίσης και από άλλες χώρες της Κεντρικής και Ανατολικής Ευρώπης.
 
Αξίζει να σημειωθεί πως το συνέδριο οργανώνεται από την ΙΜΗ για λογαριασμό του Cyprus Investment Funds Association (CIFA).

Πλατινένιος Χορηγός: Eurobank Κύπρου Χρυσοί Χορηγοί: Asset Management Bank of Cyprus, cdbbank, CFA Society Cyprus, Deloitte, Fortified Capital, GMM Global Money Managers Ltd, Hellenic Bank, KPMG, PwC Κύπρου, Thomson Reuters, Treppides Funds Services Αργυροί Χορηγοί: Alter Domus, ATG Funds Services, Baker Tilly, CPF, Cydris Fund Services, Effect, Emirates Wealth, MAP S. Platis, PCS, Profile Software, Systemic, VISTRA Driving Sponsor: Unicars Coffee Break Sponsor: Gloria Jean’s Coffees Υπό την αιγίδα: Κυπριακής Δημοκρατίας Υποστηρικτές: Chartered Institute for Securities & Investment, Invest Cyprus και International Capital Market Association Χορηγοί Επικοινωνίας: Financial IT, GOLD Magazine, INBusiness Magazine, Accountancy Cyprus

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα
www.cyprusfundssummit.com
 
 
 
 

 
Σχολιάστε την Είδηση
Πίσω στην αρχή της σελίδας