powered by

Ερευνητική: Ενδέχεται να κληθεί και Νuy για Συνεργατισμό

Με ακόμη τρεις ακροάσεις συνεχίζονται σήμερα οι ανοικτές ακροάσεις της Ερευνητικής Επιτροπής για την κατάρρευσης του Συνεργατισμού. Στις εννέα κλήθηκε στην Επιτροπή ο Γιώργος Παντελή Νυν μέλος Επιτροπείας ΣΚΤ (παραιτηθείς), στις 10.30 ο Ανδρέας Χαραλάμπους Νυν μέλος Επιτροπείας ΣΚΤ (παραιτηθείς) και στις 12.00 ο Γιώργος Ιωάννου Ανώτερος Λειτουργός της ΚΤΚ.

 
 

Διαβάστε ακόμα: Σε προσλήψεις προχωρά η Altamira

Κατά τις ανοικτές ακροάσεις της Τρίτης (28 Αυγούστου) κατέθεσαν οι Λάμπρος Πιερή, Μέλος Επιτροπείας ΣΚΤ από 29/6/2010-14/6/2018, ο Ανδρέας Χαρίτου, Μέλος Επιτροπείας ΣΚΤ από 20/3/2009 – 20/10/2013 και ο Γιώργος Ιωσήφ, Πρόεδρος Επιτροπείας ΣΚΤ από 16/11/2012-07/11/2013.

Διαβάστε ακόμα: BOCΗ: Helix με discount 50%

Αξίζει να σημειωθεί πως κατά τις καταθέσεις των πιο πάνω ακούστηκαν πράγματα και θαύματα με τον κ. Χαρίτου να κάνει λόγο για γενικότερη κακή διακυβέρνηση και ατιμωρησία που επικρατούσε στην επιτροπεία και στα ΣΠΙ, τονίζοντας ότι αυτή ήταν και η αιτία που οδήγησε στην κρατικοποίηση του οργανισμού. Μίλησε επίσης για πολιτικές πλάτες κάποιων, οι οποίες τους έδιναν το δικαίωμα να απομυζούν από το Συνεργατισμό, χωρίς να φοβούνται την όποια τιμωρία.

Δειτε Επισης

Τράπεζα Κύπρου: Ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα επαναγοράς μετοχών-Εξαγόρασε 5,142,602 μετοχές για ακύρωση ύψους €30 εκατ.
Eurobank: Φέρνει την πρώτη agentic AI φωνητική πλατφόρμα για επιχειρήσεις στην Ευρώπη-Πρώτη παρουσίαση από Κύπρο
Στην ελίτ του Χρηματιστηρίου Αθηνών η Τρ. Κύπρου-Πολλαπλά οφέλη και μεγάλη δυναμική με την ένταξή της στον FTSE 25
Ανέβηκε στις €62.164 η αξία των ακάλυπτων επιταγών που εκδόθηκαν τον Μάιο
Τελική ευθεία για κουρεμένους με νέα πλατφόρμα επιβεβαίωσης αιτήσεων-Πώς υπολογίζεται η αποζημίωση
Επαναπροσδιορίζει την πρόσβαση στις επενδύσεις στην Κύπρο η Sophic-Ξεπερνά τα €100 εκατ. σε συνολικές αγορές
Νάγκελ (ΕΚΤ): Πρέπει να παραμείνουμε ευέλικτοι σχετικά με τα επιτόκια
Επεκτείνουν την συνεργασία τους Eurobank και NPCI International-Εμβάσματα από Κύπρο προς Ινδία μέσω UPI
Ανταλλαγή τεχνογνωσίας Κεντρικής Τράπεζας Κύπρου με τεχνοκράτες Λιθουανίας και Ολλανδίας
Ελληνική και Eurobank Κύπρου γίνονται ένα και επαναδιαμορφώνουν τον τραπεζικό χάρτη-Τι αλλάζει για τους πελάτες