powered by

Ερευνητική: Στις 23 Αυγούστου Ελεγκτής και Χρηματοοικονομικός Επίτροπος

Ο Γενικός Ελεγκτής Οδυσσέας Μιχαηλίδης και ο Χρηματοοικονομικός Επίτροπος Παύλος Ιωάννου θα καταθέσουν την Πέμπτη, 23 Αυγούστου, ενώπιον της Ερευνητικής Επιτροπής σε σχέση με την Κατάρρευση του Συνεργατικού Πιστωτικού Συστήματος.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, στις 31 Ιουλίου ολοκληρώθηκε η παραλαβή από την Ερευνητική Επιτροπή του τεραστίου όγκου εγγράφων και στοιχείων από τη Συνεργατική Κυπριακή Τράπεζα, καθώς και από τα διάφορα Υπουργεία, Τμήματα, Υπηρεσίες της Κυπριακής Δημοκρατίας, καθώς και από διάφορους Ανεξάρτητους Αξιωματούχους, ενώ εκκρεμεί ακόμη η παραλαβή τμήματος εγγράφων από την Κεντρική Τράπεζα, λόγω διαδικαστικών της δυσκολιών.
 
Η Επιτροπή θα πραγματοποιήσει την επόμενη ανοικτή συνεδρίαση την 23η Αυγούστου 2018, η οποία θα γίνει στο Συνεδριακό Κέντρο «Φιλοξενία», Αίθουσα “Κερύνεια”. Κατά την εν λόγω ημερομηνία κλήθηκαν οι κ. Οδυσσέας Μιχαηλίδης, Γενικός Ελεγκτής και Παύλος Ιωάννου, Χρηματοοικονομικός Επίτροπος.
 
Η συνεδρίαση θα είναι ανοικτή ως προς την παρουσία κοινού, αλλά θα απαγορεύεται οποιαδήποτε ηχογράφηση ή/και φωτογράφιση ή/και βιντεοσκόπηση, ενώ τα ΜΜΕ θα μπορούν να προβούν σε λήψη πλάνων τα πρώτα 4 λεπτά της ακροαματικής διαδικασίας και ακολούθως οι κάμερες θα πρέπει να εξέλθουν της αίθουσας.
 
Λόγω του ότι το Συνεδριακό Κέντρο Φιλοξενία θα είναι κλειστό 10 – 20 Αυγούστου 2018, συνεπεία των Θερινών Διακοπών, η Επιτροπή θα αναστείλει κατά την περίοδο αυτή τις δημόσιες ανοικτές συνεδριάσεις της, σημειώνεται καταληκτικά στην ανακοίνωση.

Δειτε Επισης

Εκπαιδεύονται οι εκπαιδευτές για ενίσχυση της χρηματοοικονομικής παιδείας των ενηλίκων
Βιλερουά ντε Γκαλό: Η επόμενη κίνηση της ΕΚΤ πιθανότατα θα είναι μείωση επιτοκίων
Ικανοποίηση ΚΤΚ για την νέα έκθεση Moneyval για την Κύπρο-Τι καταδεικνύει η πρόοδος και η αναβάθμιση που έχει επιτευχθεί
Το πλαίσιο στρατηγικών πρωτοβουλιών της Eurobank για ενίσχυση της επιχειρηματικής διασύνδεσης με Ινδία
Στο Ανώτατο με αίτημα Γενικού Εισαγγελέα η τύχη έφεσης σε υπόθεση κουρέματος-Γιατί παραπέμφθηκε από το Εφετείο
Τράπεζα Κύπρου: Ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα επαναγοράς μετοχών-Εξαγόρασε 5,142,602 μετοχές για ακύρωση ύψους €30 εκατ.
Eurobank: Φέρνει την πρώτη agentic AI φωνητική πλατφόρμα για επιχειρήσεις στην Ευρώπη-Πρώτη παρουσίαση από Κύπρο
Στην ελίτ του Χρηματιστηρίου Αθηνών η Τρ. Κύπρου-Πολλαπλά οφέλη και μεγάλη δυναμική με την ένταξή της στον FTSE 25
Ανέβηκε στις €62.164 η αξία των ακάλυπτων επιταγών που εκδόθηκαν τον Μάιο
Τελική ευθεία για κουρεμένους με νέα πλατφόρμα επιβεβαίωσης αιτήσεων-Πώς υπολογίζεται η αποζημίωση