Ερευνητική: Στις 23 Αυγούστου Ελεγκτής και Χρηματοοικονομικός Επίτροπος

Ο Γενικός Ελεγκτής Οδυσσέας Μιχαηλίδης και ο Χρηματοοικονομικός Επίτροπος Παύλος Ιωάννου θα καταθέσουν την Πέμπτη, 23 Αυγούστου, ενώπιον της Ερευνητικής Επιτροπής σε σχέση με την Κατάρρευση του Συνεργατικού Πιστωτικού Συστήματος.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, στις 31 Ιουλίου ολοκληρώθηκε η παραλαβή από την Ερευνητική Επιτροπή του τεραστίου όγκου εγγράφων και στοιχείων από τη Συνεργατική Κυπριακή Τράπεζα, καθώς και από τα διάφορα Υπουργεία, Τμήματα, Υπηρεσίες της Κυπριακής Δημοκρατίας, καθώς και από διάφορους Ανεξάρτητους Αξιωματούχους, ενώ εκκρεμεί ακόμη η παραλαβή τμήματος εγγράφων από την Κεντρική Τράπεζα, λόγω διαδικαστικών της δυσκολιών.
 
Η Επιτροπή θα πραγματοποιήσει την επόμενη ανοικτή συνεδρίαση την 23η Αυγούστου 2018, η οποία θα γίνει στο Συνεδριακό Κέντρο «Φιλοξενία», Αίθουσα “Κερύνεια”. Κατά την εν λόγω ημερομηνία κλήθηκαν οι κ. Οδυσσέας Μιχαηλίδης, Γενικός Ελεγκτής και Παύλος Ιωάννου, Χρηματοοικονομικός Επίτροπος.
 
Η συνεδρίαση θα είναι ανοικτή ως προς την παρουσία κοινού, αλλά θα απαγορεύεται οποιαδήποτε ηχογράφηση ή/και φωτογράφιση ή/και βιντεοσκόπηση, ενώ τα ΜΜΕ θα μπορούν να προβούν σε λήψη πλάνων τα πρώτα 4 λεπτά της ακροαματικής διαδικασίας και ακολούθως οι κάμερες θα πρέπει να εξέλθουν της αίθουσας.
 
Λόγω του ότι το Συνεδριακό Κέντρο Φιλοξενία θα είναι κλειστό 10 – 20 Αυγούστου 2018, συνεπεία των Θερινών Διακοπών, η Επιτροπή θα αναστείλει κατά την περίοδο αυτή τις δημόσιες ανοικτές συνεδριάσεις της, σημειώνεται καταληκτικά στην ανακοίνωση.

Δειτε Επισης

«Go Live» για την παράλληλη διαπραγμάτευση κυπριακών ομολόγων ΕΜΤΝ
Προσέλκυση νέων επενδυτών...«Κεφάλαιο κίνησης σε επιχειρήσεις, θα ενσωματωθούν και συγκεκριμένα κίνητρα»
Ικανοποίηση Κεραυνού για Fiscal Monitor του ΔΝΤ-«Επαναβεβαιώνεται η πολύ καλή πορεία της οικονομίας μας»
16α ΙΝ Business Awards: Ανακοινώνονται την ερχόμενη εβδομάδα οι βραβευθέντες
Ξάνθος Σαρρής: Η αναγέννηση της ΕΥΡΗΚΑ
«Μάχη» αδειοδότησης για τα δύο νέα malls στη Λεμεσό-Οι διαδικασίες που τρέχουν και ποια τα δεδομένα
Τα αιτήματα της Kition, το ξεκάθαρο μήνυμα Βαφεάδη και τι διαμηνύει η Ελεγκτική Υπηρεσία
ΔΝΤ: Η Κύπρος θα «πιάσει» νωρίτερα το όριο 60% στον δείκτη δημόσιου χρέους
Mall of Cyprus: Μέρισμα €7,5 εκατ. από τα κέρδη 2022 και 2023
Columbia Technology και Sita δημιουργούν την SmartSea-Θα παρέχει λύσεις ναυτιλιακής τεχνολογίας