Αυλαία για πώληση Συνεργατισμού

Την επίσημη διαδικασία για προσέλκυση επενδυτών έχει ξεκινήσει η Citi για λογαριασμό της Συνεργατικής Κυπριακής Τράπεζας. Αρχή στη διαδικασία γίνεται με δημιουργία virtual data room στο οποίο ενδιαφερόμενοι επενδυτές θα έχουν δικαίωμα πρόσβασης μέχρι τις 29/3.

Ο οργανισμός αναζητά τόσο επενδυτές που θα συμβάλουν στην αύξηση κεφαλαίου όσο και επενδυτές που μπορεί να ενδιαφέρονται για συγκεκριμένα περιουσιακά στοιχεία.

Σε ανακοίνωση της η Συνεργατική Κυπριακή Τράπεζα Λτδ σημειώνει ότι "έχει διορίσει τη Citigroup Global Markets Ltd. (“Citi”) ως τον αποκλειστικό χρηματοοικονομικό της σύμβουλο στη διαδικασία προσδιορισμού ενδιαφέροντος για επένδυση είτε (Α) στον πλήρως αδειοδοτημένο τραπεζικό οργανισμό, ή (Β) στο σύνολο ή μέρος των περιουσιακών στοιχείων και υποχρεώσεων της ΣΚΤ (κάθε μία «Στρατηγική Συναλλαγή»), στο πλαίσιο του στρατηγικού σχεδιασμού της Τράπεζας.
 
Η προθεσμία εκδήλωσης ενδιαφέροντος ολοκληρώνεται την Πέμπτη, 29 Μαρτίου 2018, στις 12.00 μμ (ώρα Μ. Βρετανίας).
 
Τα ενδιαφερόμενα μέρη καλούνται να επικοινωνήσουν με τη Citi στη διεύθυνση project.coral.2018@citi.com.
 
Η Citigroup Global Markets Limited, η οποία έχει άδεια λειτουργίας από την Prudential Regulation Authority και εποπτεύεται από την Prudential Regulation Authority και την Financial Conduct Authority, και ενεργεί ως χρηματοοικονομικός σύμβουλος αποκλειστικά για τη Συνεργατική Κυπριακή Τράπεζα σε σχέση με τη Διαδικασία, και δεν ευθύνεται έναντι οποιουδήποτε τρίτου, πλην της Συνεργατικής Κυπριακής Τράπεζας, για την παροχή της προστασίας που προσφέρεται στους πελάτες της για την παροχή συμβουλών σε σχέση με τη Διαδικασία ή οποιοδήποτε άλλο θέμα αναφέρεται στην παρούσα.
 
Ούτε αυτή η ειδοποίηση ούτε η κοινοποίηση εμπιστευτικών πληροφοριών σε οποιοδήποτε ενδιαφερόμενο μέρος αποτελεί, ή μπορεί να χρησιμοποιηθεί, για οποιαδήποτε προσφορά πώλησης ή πρόσκληση για προσφορά εγγραφής ή αγορά οποιoδήποτε κινητών αξιών ή αγοράς οποιoδήποτε τίτλων από οποιοδήποτε πρόσωπο σε οποιαδήποτε δικαιοδοσία ή υπό οποιεσδήποτε συνθήκες όπου είναι παράνομο να γίνει μια τέτοια προσφορά ή προσέλκυση. Η διανομή αυτής της ειδοποίησης σε ορισμένες δικαιοδοσίες μπορεί να περιορίζεται από το νόμο και οι παραλήπτες πρέπει να τηρούν εαυτούς ενήμερoυς και να τηρούν τυχόν ισχύουσες νομικές ή εποπτικές προϋποθέσεις σχετικά με τη διανομή ή την κατοχή της παρούσας ειδοποίησης.
 
Ούτε η ΣΚΤ, ούτε η Citi, ούτε οι αντίστοιχοι διευθυντές, αξιωματούχοι, εργαζόμενοι, συμβούλοι ή αντιπρόσωποι τους ή των συνεργατών τους (“Συνδεδεμένα Μέρη”) αποδέχονται οποιαδήποτε ευθύνη έναντι οποιουδήποτε προσώπου σε σχέση με τη διανομή ή την κατοχή αυτής της πρόσκλησης σε οποιαδήποτε δικαιοδοσία".
 

Δειτε Επισης

Π. Χριστοδούλου: Επιτυγχάνεται η πολυπόθητη εναρμόνιση των όρων εργοδότησης του προσωπικού
Συμφωνία σταθμός ανάμεσα σε Ελληνική και ΕΤΥΚ για ανανέωση της συλλογικής σύμβασης
Τράπεζα Κύπρου: Ξεκινά το πρόγραμμα επαναγοράς ιδίων μετοχών-Όλες οι πληροφορίες
Κριστίν Λαγκάρντ: Δεν εξαρτόμαστε από τη Fed για την μείωση των επιτοκίων
Εισαγωγή δύο νέων σειρών ομολόγων της Astrobank στη Νέα Αγορά του ΧΑΚ
Κάποια επιδείνωση των ΜΕΔ σε ευρωπαϊκές τράπεζες αναμένει για το 2024 ο DBRS
Στο κενό έφεση κατά απόφασης Επαρχιακού Δικαστηρίου για υπόθεση αγοράς αξιογράφων και χρεογράφων
Προανήγγειλε μείωση επιτοκίων η Λαγκάρντ-Σε σύντομο χρονικό διάστημα και αν δεν υπάρξει μεγάλο σοκ
Επιτόκια: Γιατί Deutsche Bank και Morgan Stanley «ρίχνουν» τις προβλέψεις
Πώς το ESG παίρνει μορφή μέσα από το διατραπεζικό έργο αξιολόγησης επιχειρήσεων (video)