Οι αναδιαρθρώσεις στη συνάντηση Συνδέσμου Τραπεζών-ΔΗΚΟ

Τον πρόεδρο του ΔΗΚΟ, Νικόλα Παπαδόπουλο, τον βουλευτή  Μαρίνο Μουσιούττα και στελέχη του κόμματος, συνάντησε η Εκτελεστική Επιτροπή του Συνδέσμου Τραπεζών Κύπρου (ΣΤΚ). 

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στα κεντρικά γραφεία του ΔΗΚΟ στη Λευκωσία, το πρωί της Δευτέρας 7 Νοεμβρίου και από πλευράς Συνδέσμου Τραπεζών παρόντες ήταν ο Πρόεδρος Γιώργος Γεωργίου, οι τρεις Αντιπρόεδροι, Χριστάκης Πατσαλίδης, Ανδρέας Θεοδωρίδης και Δημήτρης Σιακαλλής, όπως και ο Γενικός Διευθυντής, Μιχάλης Καμμάς.

Στη συνάντηση, η οποία πραγματοποιήθηκε σε εποικοδομητικό και φιλικό κλίμα, συζητήθηκαν ζητήματα που άπτονται του τραπεζικού κλάδου και πιο συγκεκριμένα οι αναδιαρθρώσεις δανείων, που σχετίζονται με την προσπάθεια για μείωση των μη εξυπηρετούμενων δανείων, τεχνικές παράμετροι σε σχέση με τη νομοθεσία των εκποιήσεων καθώς και ευρύτερα, τραπεζικά θέματα. 

Σημειώνεται ακόμη ότι οι δύο πλευρές έχουν επισημάνει το γεγονός ότι η τακτική και διεξοδική επικοινωνία βοηθά την οικονομία του τόπου και επιλύει προβλήματα, που ανακύπτουν από συζητήσεις και τις διάφορες ερμηνείες επί θεμάτων που τυγχάνουν επεξεργασίας στη Βουλή. 

Η συνάντηση μεταξύ Συνδέσμου Τραπεζών και ΔΗΚΟ αποτελεί μέρος του ευρύτερου σχεδιασμού για δημόσιο διάλογο σε σχέση με όλα όσα αφορούν την οικονομία και τον τραπεζικό τομέα ειδικότερα. Οι επαφές του Συνδέσμου Τραπεζών πραγματοποιούνται με πολιτικούς και πολιτειακούς παράγοντες, πολιτικά κόμματα, φορείς και οργανώσεις.

Δειτε Επισης

Τα πρώτα στιγμιότυπα από τα 16α IΝ Business Awards(vid)
Πανίκος Νικολάου: Αυτό το βραβείο ανήκει στους 2722 συναδέλφους στην Τράπεζα Κύπρου (vid)
Άρτεμις Αντωνιάδου: Αναγνωρίση της πορείας και της προσπάθειάς μου το βραβείο στα ΙΝ Business Awards (vid)
Πάνω από τον μέσο όρο της Ε.Ε. η απασχόληση στην Κύπρο-Τρίτη σε υπερειδίκευση εργαζομένων
Σε αυξητική τάση η αδήλωτη και παράνομη εργασία-Η έκκληση Παναγιώτου στους εργοδότες και τα νέα μέτρα
Νέα αύξηση τόσο στις καταθέσεις όσο και στα δάνεια τον Μάρτιο
Ανάγκη για τον τουριστικό τομέα-«Δεν μπορούμε χωρίς ξένα εργατικά χέρια και αυτό αποδεικνύεται από τους αριθμούς»
Το ευ επιχειρείν στο βάθρο... Πραγματοποιήθηκαν τα 16α IN Business Awards(photos)
Κεντρική Τράπεζα Κύπρου: Στο 11,42% το επιτόκιο αναφοράς
Πώς αξιολογούν τα ΚΕΠ οι πολίτες-Τα ευρήματα έρευνας του Υπουργείου Οικονομικών