Αποκατάσταση μέσω προϋπολογισμού ζητά ο ΣΥΚΑΛΑ

INBusinessNews  31/08/2016 12:34
Αποκατάσταση μέσω προϋπολογισμού ζητά ο ΣΥΚΑΛΑ

Αποκατάσταση μέσω προϋπολογισμού ζητά ο ΣΥΚΑΛΑ

INBusinessNews  31/08/2016 12:34

Για την Κυβέρνηση Νίκου Αναστασιάδη, ένας είναι ο δρόμος για να αρχίσει να πείθει και αυτός είναι να μεριμνήσει ώστε στους κρατικούς προϋπολογισμούς του 2017 να υπάρχουν κονδύλια για έναρξη αποκατάστασης αυτών στους οποίους το κράτος και το χρηματοπιστωτικό σύστημα οφείλει την ύπαρξη του, αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Σύνδεσμος Καταθετών Λαϊκής Τράπεζας.

Στην σχετική ανακοίνωση επισημαίνει ότι «υπεύθυνος σύνδεσμος, είναι αποφασισμένος να προασπίσει μέχρις εσχάτων τα συμφέροντα των αγρίως κατακρεουργημένων καταθετών της Λαϊκής Τράπεζας, που έγιναν θυσία για να μπορεί ο Υπουργός Οικονομικών, Χάρης Γεωργιάδης, να οραματίζεται ευημερίες και ανάπτυξη».

Επίσης προσθέτει ότι «Ο ΣΥΚΑΛΑ δεν μασάει από αόριστες, ακαταλαβίστικες και πονηρές δηλώσεις και οι υπεύθυνοι πολιτικοί άντρες μιλούν καθαρά και με παρρησία και το `ψηφίστε μας το 2018 για να ελπίζετε…..`, που κρύβεται πίσω από τις δηλώσεις του Υπουργού Οικονομικών, είναι τέχνασμα και μάλιστα φτηνό».

Αναφέρει ότι «τα πενήντα χιλιάδες άτομα (καταθέτες της Λαϊκής και εξαρτώμενοι τους) θα ψηφίσουμε το υποψήφιο άτομο που θα μας μιλήσει καθαρά και έντιμα και αν η επιλογή μας είναι μεταξύ υποσχέσεων προεδρικών υποψηφίων, η απόφαση δεν είναι δύσκολη μιας και η υφιστάμενη Κυβέρνηση απέδειξε ότι δεν είναι αξιόπιστη και δεν τιμά τις υποσχέσεις και δεσμεύσεις της».

Καταληκτικά αναφέρει πως «είναι στις αρχές του 2017 που πρέπει να αρχίσει η αποκατάσταση αυτών που θυσιάστηκαν για να μπορεί σήμερα ο Υπουργός Οικονομικών και ο προϊστάμενός του να οραματίζονται και να εξαγγέλλουν».

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
Πίσω στην αρχή της σελίδας