Πολύ θετικά αποτελέσματα καταγράφει η cdbbank

INBusinessNews  08/06/2016 17:26
Πολύ θετικά αποτελέσματα καταγράφει η cdbbank

Πολύ θετικά αποτελέσματα καταγράφει η cdbbank

INBusinessNews  08/06/2016 17:26

Πολύ θετικά αποτελέσματα καταγράφει η cdbbank (Κυπριακή Τράπεζα Αναπτύξεως) για το πρώτο τρίμηνο του 2016. Τα κέρδη πριν τη φορολογία ανήλθαν στο €1,1 εκατ. και ο δείκτης κεφαλαιακής επάρκειας στο 12,1%.  Έχει σημειωθεί σημαντική πρόοδος στη διαχείριση των μη εξυπηρετούμενων δανείων, με ποσοστό 77% των αναδιαρθρώσεων να εξυπηρετούνται κανονικά. 

Η Τράπεζα παρουσιάζει ισχυρή ρευστότητα με το δείκτη ρευστών διαθεσίμων να ανέρχεται στο 31,6% και το δείκτη δανείων προς καταθέσεις να διατηρείται σε πολύ ικανοποιητικά επίπεδα (70%).

Η Τράπεζα εντάχθηκε πρόσφατα στο χρηματοδοτικό πρόγραμμα της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Επενδύσεων με ποσό ύψους €15 εκατ. για την παροχή χαμηλότοκων δανείων σε εγχώριες μικρομεσαίες επιχειρήσεις, συμβάλλοντας έτσι στην προσπάθεια προώθησης της οικονομικής ανάκαμψης και στη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας. 

Με σύγχρονη δομή και εταιρική ταυτότητα και με ποσοστό  87%  της μετοχικής της βάσης να ανήκει σε Κύπριους επιχειρηματίες, η Τράπεζα συνεχίζει τη δυναμική της πορεία επεκτείνοντας τις επιχειρηματικές της δραστηριότητες και παρέχοντας υψηλής ποιότητας υπηρεσίες σε εγχώριους και διεθνείς πελάτες.

Πρόσφατα η cdbbank προχώρησε στη δημιουργία νέων γραφείων στη Λεμεσό, στην εργοδότηση σημαντικού αριθμού έμπειρου προσωπικού και σε ουσιαστικές επενδύσεις για την αγορά σύγχρονων συστημάτων πληροφορικής  για υποστήριξη των διευρυμένων εργασιών της.

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
Πίσω στην αρχή της σελίδας