Σχέδιο επιβράβευσης μέσω καρτών της Τρ. Κύπρου

Στόχο την ανταμοιβή των καθημερινών συναλλαγών των κατόχων καρτών της Τράπεζας Κύπρου, έχει το νέο πρόγραμμα επιβράβευσης καρτών, το οποίο ανακοίνωσε η Τράπεζα, την Τρίτη, 7 Ιουνίου. Το «Σχέδιο Ανταμοιβή», το οποίο απευθύνεται στους κατόχους όλων των καρτών της Τράπεζας Κύπρου (Visa, MasterCard, American Express, πιστωτικές, χρεωστικές, προσωπικές ή εταιρικές) είναι το δεύτερο σχέδιο επιβράβευσης καρτών που ανακοίνωσε η Τράπεζα σε διάστημα δύο μηνών. 

Υπενθυμίζεται ότι τον φετινό Απρίλιο είχε ανακοινωθεί το Σχέδιο Υπεραγορών American Express, στο οποίο συμμετέχουν οι Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ, Carrefour Κύπρου, METRO και Παπαντωνίου. Μέσω του σχεδίου, οι κάτοχοι των καρτών, οι οποίοι πραγματοποιούν τις καθημερινές τους αγορές, λαμβάνουν επιστροφή χρημάτων υπό μορφή δωροεπιταγής, η οποία εξαργυρώνεται με δωρεάν ψώνια στην υπεραγορά της επιλογής τους.

Σύντομα με application
Στο «Σχέδιο Ανταμοιβή», το οποίο παρουσιάστηκε στα κεντρικά γραφεία της Τράπεζας Κύπρρου, συμμετέχουν περισσότερες από 140 επιχειρήσεις σε όλη την Κύπρο. Συλλέγοντας βαθμούς μέσω των αγορών τους, οι κάτοχοι καρτών μπορούν να τους εξαργυρώσουν στις εν λόγω επιχειρήσεις, πληρώνοντας λιγότερα ή καθόλου χρήματα. 

Ενημέρωση σχετικά με το υπόλοιπο των βαθμών τους, οι πελάτες μπορούν να βρουν στο απόκομμα της απόδειξής τους, στην ιστοσελίδα που έχει δημιουργηθεί ειδικά για το συγκεκριμένο σχέδιο (www.antamivi.com.cy), όπως επίσης και στην εφαρμογή για κινητά τηλέφωνα, η οποία θα ανακοινωθεί πολύ σύντομα. Όπως αναφέρθηκε στο πλαίσιο της παρουσίασης του νέου σχεδίου, κάθε 100 βαθμοί που συγκεντρώνει ένας πελάτης, αντιστοιχούν σε 1 ευρώ ανταμοιβής. Αν δηλαδή ένας πελάτης συγκεντρώσει 5.000 βαθμούς, σημαίνει ότι θα έχει στην διάθεση του 50 ευρώ, προκειμένου να εξαργυρώσει σε μία από τις επόμενες συναλλαγές του στις 140 επιχειρήσεις που συμμετέχουν στο «Σχέδιο Ανταμοιβή».

Σε εκατοντάδες καταστήματα
Όπως εξήγησε ο διευθυντής της Υπηρεσίας Καρτών Τράπεζας Κύπρου, Στέλιος Τραχωνίτης, το νέο σχέδιο ανταμοιβής ισχύει σε εκατοντάδες καταστήματα, μεταξύ άλλων, αθλητικά και ηλεκτρονικά, υπεραγορές, φούρνους, ζαχαροπλαστεία, καφετέριες. Ωστόσο, διευκρινίστηκε ότι από κάθε κατάστημα οι πελάτες λαμβάνουν διαφορετικούς βαθμούς.

Από την πλευρά του ο διευθυντής Διεύθυνσης Λιανικής Τραπεζικής και Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων, Χάρης  Πουαγκαρέ σημείωσε ότι το συγκεκριμένο σχέδιο «αποτελεί στρατηγικά εξαιρετικά σημαντικό σχέδιο για την Τράπεζα καθώς για πρώτη φορά συγκεντρώνεται η επιβράβευση των πελατών με όλες τις κάρτες τους σε ένα σχέδιο».

Δειτε Επισης

Αποκαλυπτήρια για EKO Energy-Και επίσημα στην προμήθεια πράσινης ηλεκτρικής ενέργειας
Οι νέοι κανόνες που ενέκρινε το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο για καταπολέμηση του ξεπλύματος
Νάγκελ (ΕΚΤ): Δεν είναι βέβαιο ότι θα υπάρξει σειρά μειώσεων επιτοκίων
Σνόμπαρε τη Βουλή και εξόργισε τους βουλευτές η Kition-Η διαβεβαίωση Βαφεάδη που περιμένει τη Νομική Υπηρεσία
Αυξάνει την παρουσία της στην Τράπεζα Κύπρου η Helikon-Ποιοι οι μέτοχοι με πέραν του 5%
Σπάει τη σιωπή της και περνά στην αντεπίθεση η Kition-Εξαπολύει πυρά κατά Αλέξη Βαφεάδη
Στρατηγική μεγέθυνσης της θέσης της Alpha Bank στην Κύπρο-Ξανά στο νησί το Δ.Σ. του ομίλου
Τράπεζα Κύπρου: Επαναγορά μετοχών στο πλαίσιο του buyback €25 εκατ.
Κοντά σε απόκτηση των εργασιών της CNP η Ελληνική Τράπεζα-Κλειδώνει το deal
Η Touch Card™ από τη Mastercard® τώρα διαθέσιμη στην Ελληνική Τράπεζα