Ελληνική: Επιχειρηματικά δάνεια με 3%

INBusinessNews  22/01/2015 20:07
Ελληνική: Επιχειρηματικά δάνεια με 3%

Ελληνική: Επιχειρηματικά δάνεια με 3%

INBusinessNews  22/01/2015 20:07

Την παραχώρηση νέων επιχειρηματικών δανείων με επιτόκιο 3% εξήγγειλε από το βήμα των IN Business Awards ο Ανώτατος Εκτελεστικός Διευθυντής της Ελληνικής Τράπεζας Bert Pijls.

Όπως εξήγησε, πρόκειται για υλοποίηση της συμφωνίας της τράπεζας με την Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων και είναι έτοιμη να παραχωρήσει σε κυπριακές επιχειρήσεις δάνεια της τάξης των €70 εκ. με ευνοϊκούς όρους.

Σε ομιλία του στα IΝ Business Awards ο κ. Pijls, τόνισε ότι με €200 εκ. τα οποία εξασφαλίστηκαν από την πρόσφατη έκδοση Δικαιωμάτων Προτίμησης και €3,5 δις ρευστότητα, η Ελληνική Τράπεζα έχει τη δυνατότητα και είναι έτοιμη να στηρίξει εμπράκτως την κυπριακή οικονομία και κοινωνία με νέο δανεισμό.

Διαβεβαιώνοντας ότι η προσφορά του Ομίλου δεν σταματά εδώ, ο κ. Pijls ανέφερε ότι το 2015 ο Όμιλος της Ελληνικής Τράπεζας θα υπερδιπλασιάσει το νέο δανεισμό προς τα βιώσιμα νοικοκυριά και τις αξιόχρεες επιχειρήσεις σε σχέση με το 2014. «Η τράπεζα είναι έτοιμη να μετουσιώσει σε πράξη τη δέσμευση της να αποτελέσει τον πρωταγωνιστή της προσπάθειας για επιστροφή στην ανάπτυξη. Και μπορούμε να το κάνουμε αυτό, διότι έχουμε την πλήρη στήριξη των μετόχων μας, μια αξιόπιστη και συνεχώς αυξανόμενη πελατειακή βάση και συνετή διοίκηση», τόνισε.

Αναφερόμενος στο θεσμό των IΝ Business Awards, επισήμανε ότι τέτοιου είδους διοργανώσεις, οι οποίες αναδεικνύουν και ενισχύουν τις κυπριακές επιχειρήσεις, πρέπει να επικροτούνται και διαβεβαίωσε ότι η Ελληνική Τράπεζα θα σταθεί δίπλα σε τέτοιου είδους επιχειρήσεις ως ένας αξιόπιστος εταίρος.

 

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
Πίσω στην αρχή της σελίδας