Εξαγορά της Emporiki Cyprus από Alpha Bank Cyprus

INBusinessNews  22/12/2014 17:01
Εξαγορά της Emporiki Cyprus από Alpha Bank Cyprus

Εξαγορά της Emporiki Cyprus από Alpha Bank Cyprus

INBusinessNews  22/12/2014 17:01

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Alpha Bank Cyprus Ltd, σε συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε την 19 Δεκεμβρίου 2014 απεφάσισε όπως, η Alpha Bank Cyprus Ltd εξαγοράσει από Εταιρίες του Ομίλου Alpha Bank A.E. το 100% των μετοχών, που αποτελούν το εκδομένο μετοχικό κεφάλαιο της Emporiki Bank – Cyprus Limited και ακολούθως όπως προχωρήσει στη συγχώνευση της Emporiki Bank – Cyprus Limited με την Alpha Bank Cyprus Ltd μέσω της απορροφήσεως της πρώτης από τη δεύτερη.

Αυτό αναφέρει σχετική ανακοίνωση της Alpha Bank Cyprus στο ΧΑΚ.

«Ως αντάλλαγμα για την απόκτηση από την Alpha Bank Cyprus Ltd του 100% των μετοχών που αποτελούν το εκδομένο μετοχικό κεφάλαιο της Emporiki Bank - Cyprus Limited, θα προσφερθούν μετοχές οι οποίες θα εκδοθούν από την Alpha Bank Cyprus Ltd», αναφέρεται.

Σημειώνεται επίσης ότι η ανωτέρω απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Alpha Bank Cyprus Ltd τελεί υπό την αίρεση ικανοποιήσεως ορισμένων προϋποθέσεων, περιλαμβανομένων της εγκρίσεως της προτεινόμενης εξαγοράς και συγχωνεύσεως από την Κεντρική Τράπεζα της Κύπρου και την επικύρωση της συγχωνεύσεως από τα Κυπριακά Δικαστήρια.

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
Πίσω στην αρχή της σελίδας