Συνεργατισμός: Νέα ταυτότητα και νέα εικόνα

INBusinessNews  11/12/2014 13:58
Συνεργατισμός: Νέα ταυτότητα και νέα εικόνα

Συνεργατισμός: Νέα ταυτότητα και νέα εικόνα

INBusinessNews  11/12/2014 13:58

Με πανηγυρικό τρόπο, ενώπιον του Προεδρεύοντος της Δημοκρατίας, Γιαννάκη Ομήρου, Υπουργών, βουλευτών, εκπροσώπων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, ο Συνεργατισμός παρουσιάζει το βράδυ της Πέμπτης, 11 Δεκεμβρίου, τη νέα εταιρική του ταυτότητα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το νέο λογότυπο του Κινήματος σχεδιάστηκε από εταιρεία στην Ελλάδα και πέρασε, μαζί με το νέο slogan, μέσα από τη διαδικασία των ποιοτικών ερευνών για να διαπιστωθεί η αποδεκτικότητά τους από την κοινή γνώμη και η αποτελεσματικότητα των μηνυμάτων που το Κίνημα θέλει να εκπέμψει.

Πρόκειται, αναφέρουν καλά ενημερωμένες πηγές για μια εικόνα σύγχρονη που ανταποκρίνεται πλήρως στα νέα δεδομένα και στις ριζοσπαστικές αλλαγές που συντελούνται στον Συνεργατισμό τον τελευταίο ένα χρόνο, με τις 18 πλέον συνεργατικές εταιρείες, τη συμπλεγματοποίηση καταστημάτων, προσωπικού και υπηρεσιών αλλά σε σχέση με την ταυτότητα της επόμενης μέρας που κτίζει το Κίνημα.  

Η παρουσίαση της νέας εταιρικής ταυτότητας του Συνεργατισμού έρχεται σε μια καλή στιγμή για το Κίνημα, αφού προηγήθηκαν, η απόλυτα επιτυχής έκβαση των τεστ αντοχής της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, η ανακοίνωση πολύ ικανοποιητικής κερδοφορίας για το πρώτο εννιάμηνο του 2014 και η είδηση της σημαντικής θετικής εισροής καταθέσεων τον Νοέμβριο.

Κεντρικός ομιλητής στην εκδήλωση, που θα γίνει στο Πανεπιστήμιο Κύπρου, θα είναι ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου, καθηγητής Κωνσταντίνος Χριστοφίδης, ο οποίος θα αναπτύξει το θέμα με τίτλο: «Η νέα Αρχιτεκτονική της Κυπριακής Οικονομίας». Χαιρετισμό στην εκδήλωση θα απευθύνουν ο Πρόεδρος της Επιτροπείας του Συνεργατισμού Νικόλας Χατζηγιάννης καθώς και εκπρόσωπος της Προέδρου του International Cooperative Alliance κα. Dame Pauline Green.

Το λογότυπο που εμφανίζεται στη φωτογραφία του ρεπορτάζ αποτελεί το ανανεωμένο logo του Συνεργατισμού σε παγκόσμιο επίπεδο. Έχει χρησιμοποιηθεί και στην Κύπρο ως ένα πρώτο βήμα αλλαγής της εταιρικής ταυτότητας του Κινήματος.

 

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
Πίσω στην αρχή της σελίδας