Κυπριακός τραπεζικός τομέας: Τα νέα δεδομένα

INBusinessNews  27/11/2014 11:31
Κυπριακός τραπεζικός τομέας: Τα νέα δεδομένα

Κυπριακός τραπεζικός τομέας: Τα νέα δεδομένα

INBusinessNews  27/11/2014 11:31

Η IMH και το περιοδικό Gold παρουσιάζουν όλα τα στοιχεία για τις μεταρρυθμίσεις και το μέλλον του τραπεζικού τομέα στην Κύπρο και την Ευρώπη στο 2ο Cyprus Banking Forum, στις 4 Δεκεμβρίου, στο ξενοδοχείο Hilton Park στη Λευκωσία.

Στο φόρουμ θα παραστούν υψηλόβαθμα στελέχη του χρηματοπιστωτικού τομέα της Ευρώπης. Παρόντες θα είναι, επίσης, οι CEOs και διευθυντικά στελέχη των μεγαλύτερων τραπεζών της Κύπρου, που για πρώτη φορά θα ανοίξουν τα χαρτιά τους και θα μιλήσουν σε «κοινή τράπεζα» για το παρόν και το μέλλον του κυπριακού χρηματοπιστωτικού συστήματος.

Ο Μιχάλης Λούης, CEO της Eurobank Κύπρου, θα αναλύσει τις προκλήσεις και το μέλλον του τραπεζικού τομέα στην Κύπρο. Στη συνέχεια, ο γενικός διευθυντής της Συνεργατικής Κεντρικής Τράπεζας, Μάριος Κληρίδης, θα εξετάσει το νέο επιχειρηματικό μοντέλο που θα οδηγήσει τις κυπριακές τράπεζες στην κερδοφόρα ανάπτυξη. Ακόμα, ο διευθύνων σύμβουλος και CEO της Τράπεζας Πειραιώς Κύπρου, Γιώργος Άππιος, θα επικεντρωθεί στις προτεραιότητες των CEOs των τραπεζών και στο σχέδιο δράσης τους για τα επόμενα δύο χρόνια.

Παράλληλα, ο Γιώργος Γεωργίου, διευθύνων σύμβουλος της Alpha Bank Κύπρου, θα παρουσιάσει τα αποτελέσματα των πρόσφατων τεστ αντοχής. Εξίσου σημαντική θα είναι και η παρουσίαση του Bert Pijls, CEO του Ομίλου της Ελληνικής Τράπεζας, ο οποίος θα αναφερθεί στις ενέργειες που πρέπει να γίνουν για αποκατάσταση της εμπιστοσύνης στο τραπεζικό σύστημα. Επίσης, ο Kirill Zimarin, CEO της RCB Bank Ltd, θα παρουσιάσει τις δραστηριότητες και τις επιδόσεις των διεθνών τραπεζών στην Κύπρο, καθώς και τη συμβολή τους στην ανάκαμψη της οικονομίας. Τέλος, στο φόρουμ το παρών του θα δώσει με τη δική του παρουσίαση και ο γενικός διευθυντής της Τράπεζας Κύπρου, Χάρης Πουαγκαρέ.

Το φόρουμ απευθύνεται σε προέδρους, γενικούς και οικονομικούς διευθυντές, εκτελεστικούς και διευθύνοντες συμβούλους, καθώς και σε ανώτερα στελέχη από τους ακόλουθους τομείς:
•    Τοπικές και ξένες τράπεζες που δραστηριοποιούνται στην Κύπρο
•    Συνεργατικά πιστωτικά ιδρύματα  
•    Κεντρική Τράπεζα και άλλες ρυθμιστικές Αρχές
•    Άλλους χρηματοπιστωτικούς οργανισμούς
•    Επιχειρήσεις επαγγελματικών υπηρεσιών (λογιστές, δικηγόροι κτλ.)
•    Ασφαλιστικές εταιρείες
•    Χρηματοοικονομικούς συμβούλους
•    Φορείς παροχής λύσεων πληροφορικής

Για το αναλυτικό πρόγραμμα του συνεδρίου κάντε κλικ εδώ:
http://www.imhbusiness.com/2nd-banking-forum#pdf-programme

Οργάνωση: ΙΜΗ και περιοδικό Gold. Κύριος Χορηγός: Logicom Solutions. Χορηγοί: Cablenet και PwC Κύπρου. Χορηγοί Επικοινωνίας: InBusiness News, Gold News, εφημερίδα Η Σημερινή και Sigmalive. Υπό την αιγίδα του: Citea. Σε συνεργασία: Σύνδεσμος Τραπεζών Κύπρου. Υποστηρικτές: Alpha Bank Cyprus Ltd, Τράπεζα Κύπρου, Συνεργατική Κεντρική Τράπεζα, Eurobank Κύπρου, Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος (Κύπρου), Ελληνική Τράπεζα, Τράπεζα Πειραιώς (Κύπρου), RCB Bank Ltd, USB Bank Plc.

Για περισσότερες πληροφορίες, κόστος συμμετοχής και εγγραφές επικοινωνήστε στο τηλ.: 22505555, φαξ: 22679820, ιστοσελίδα: www.imhbusiness.com και ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: events@imhbusiness.com.

 

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
Πίσω στην αρχή της σελίδας