Τα Αμοιβαία Κεφάλαια στο επίκεντρο

INBusinessNews  05/06/2014 14:24
Τα Αμοιβαία Κεφάλαια στο επίκεντρο

Τα Αμοιβαία Κεφάλαια στο επίκεντρο

INBusinessNews  05/06/2014 14:24

Συνέδριο για το θεσμό των Συλλογικών Επενδυτικών Σχεδίων (Αμοιβαίων Κεφαλαίων) στην Κύπρο συνδιοργάνωσε το Χρηματιστήριο Αξιών Κύπρου (ΧΑΚ) και το Cyprus International Institute of Management (CIIM) στο Συνεδριακό Κέντρο Φιλοξένια.

Μέσω του Συνεδρίου δόθηκε η ευκαιρία σε μεγάλο αριθμό παρευρισκόμενων (περίπου 200) από αρμόδιες Αρχές, επαγγελματίες και συντελεστές της Αγοράς, για να ενημερωθούν σε ευρύτητα αναφορικά με τις νέες εξελίξεις στο τομέα αυτό, περιλαμβανόμενων και παρουσιάσεων από ομιλητές από το εξωτερικό με διευρυμένη εμπειρία στον τομέα αυτό.  

Το συνέδριο προσφώνησε ο Υπουργός Οικονομικών Χάρης Γεωργιάδης, σημειώνοντας τη μεγάλη σημασία που προσδίδεται στο θέμα των Συλλογικών Επενδυτικών Σχεδίων και της γενικότερης προσπάθειας που καταβάλλεται για προσέλκυση μέσω και των Σχεδίων (Funds) αυτών, νέων επενδύσεων που θα συμβάλουν στην οικονομική ανάπτυξη.

Το συνέδριο αχαιρέτισαν επίσης η Πρόεδρος της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς κα Δήμητρα Καλογήρου, ο Πρόεδρος του ΧΑΚ κ. Γιώργος Κουφάρης και  ο Διευθυντής του CIIM, Δρ Θεόδωρος Παναγιώτου.  

 

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
Πίσω στην αρχή της σελίδας