Christoudias: Αναλαμβάνει διανομή Henkel

Την αποκλειστική διανομή των προϊόντων της GPM-Henkel στην κυπριακή αγορά αναλαμβάνει από 1η Ιουλίου η Christoudias Logistics. H εταιρεία που δραστηριοποιείται έντονα στον τομέα των Third Party Logistics, θα διανέμει προϊόντα της εταιρείας όπως Dixan, Pril, Vernel, Somat, καλλυντικά Fa, Gliss, Syoss, κι άλλα σε υπεραγορές κι άλλα σημεία λιανικών πωλήσεων.  

Η Christoudias Logistics εμπλουτίζει την γκάμα των συνεργασιών σε μία κίνηση που εμπίπτει στο ευρύτερο πεδίο συνεργασιών που καταγράφονται στον χώρο του εμπορίου το τελευταίο διάστημα  και που έχουν ως απώτερο στόχο την πιο ορθολογιστική διαχείριση των προϊόντων και κυρίως τη μείωση του κόστους διανομής για τους πελάτες της που προχωρούν σε τέτοιες συνεργασίες.

Ο CEO της εταιρείας Χρίστος Χριστούδιας, ανέφερε στο InBusinessNews, πως πρόκειται για μία συνεργασία που επιβεβαιώνει τον προσανατολισμό της εταιρείας ως 3pl συνεργάτη και ταυτόχρονα δείχνει τη δυναμική που δημιούργησε η εταιρεία τα τελευταία 12 χρόνια που δραστηριοποιείται στον τομέα των logistics. «Με τη συγκεκριμένη συμφωνία εισερχόμαστε ακόμα πιο δυναμικά στο κομμάτι των FMCGs», συμπλήρωσε.
Το δίκτυο διανομής της Christoudias Logistics καλύπτει όλες τις πόλεις της Κύπρου καθημερινά με στόλο οχημάτων διαφόρων μεγεθών από μικρά βαν μέχρι μεγάλα φορτηγά εξοπλισμένα με ανυψωτικά μηχανήματα.    

Με διαχρονικό στόχο τη συνεχή εξέλιξη και την υπεροχή στις υπηρεσίες που προσφέρει στους πελάτες της, ανέφερε ο κ. Χριστούδιας, η εταιρεία σχεδιάζει και προσφέρει νέα προϊόντα και υπηρεσίες που να καλύπτουν τις ολοένα αυξανόμενες απαιτήσεις των πελατών της και καλύπτουν όλο το φάσμα των αναγκών μίας επιχείρησης στην εφοδιαστική αλυσίδα.

«Η εξέλιξη για την Christoudias Logistics είναι μία συνεχής πορεία και πρόκληση. Παρακολουθούμε συνεχώς τις νέες τάσεις στον τομέα μας και είμαστε έτοιμοι, στην κατάλληλη στιγμή, να τις υιοθετήσουμε ώστε να μπορούμε να προσφέρουμε στους πελάτες μας υψηλού επιπέδου υπηρεσίες και λύσεις σε ανταγωνιστικές τιμές», συμπλήρωσε.

 

Δειτε Επισης

Τα πρώτα στιγμιότυπα από τα 16α IΝ Business Awards(vid)
Πανίκος Νικολάου: Αυτό το βραβείο ανήκει στους 2722 συναδέλφους στην Τράπεζα Κύπρου (vid)
Άρτεμις Αντωνιάδου: Αναγνωρίση της πορείας και της προσπάθειάς μου το βραβείο στα ΙΝ Business Awards (vid)
Πάνω από τον μέσο όρο της Ε.Ε. η απασχόληση στην Κύπρο-Τρίτη σε υπερειδίκευση εργαζομένων
Σε αυξητική τάση η αδήλωτη και παράνομη εργασία-Η έκκληση Παναγιώτου στους εργοδότες και τα νέα μέτρα
Ανάγκη για τον τουριστικό τομέα-«Δεν μπορούμε χωρίς ξένα εργατικά χέρια και αυτό αποδεικνύεται από τους αριθμούς»
Το ευ επιχειρείν στο βάθρο... Πραγματοποιήθηκαν τα 16α IN Business Awards(photos)
Πώς αξιολογούν τα ΚΕΠ οι πολίτες-Τα ευρήματα έρευνας του Υπουργείου Οικονομικών
Μάριος Ταννούσης: Η Κύπρος επενδυτικός προορισμός και πόλος σταθερότητας στην περιοχή
Φέτος το Πάσχα οι προσφορές είναι επικές-Smartphones με €0 αρχικά και €200 έκπτωση