Και εγένετο Παγκύπριος Σύνδεσμος Λιανικού Εμπορίου

INBusinessNews  12/09/2013 13:00
Και εγένετο Παγκύπριος Σύνδεσμος Λιανικού Εμπορίου

Και εγένετο Παγκύπριος Σύνδεσμος Λιανικού Εμπορίου

INBusinessNews  12/09/2013 13:00

Με πρωτοβ ουλία των υπεραγορών ΑλφαΜεγα δημιουργήθηκε ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Λιανικού Εμπορίου, ο οποίος αποτελείται μέχρι στιγμής από 40επιχειρήσεις που εργοδοτούν πέραν των 8 χιλιάδων ατόμων στην Κύπρο.

Βασική επιδίωξη του Συνδέσμου είναι η ανάδειξη των θετικών αποτελεσμάτων από την απελευθέρωση του ωραρίου στην αγορά, η παρουσίαση ερευνών και στοιχείων επί του εν λόγω ζητήματος αλλά και η επικοινωνία σχετικά με όλες τις παραμέτρους του ωραρίου προς όφελος των καταναλωτών, της οικονομίας, των επιχειρήσεων και της απασχόλησης.

Ενδεικτικά αναφέρεται πως στον Σύνδεσμο είναι ήδη μέλη γνωστές επιχειρήσεις του τόπου όπως: ΑλφαΜεγα, Carrefour, Jumbo, MyMall και φρουταρίες από όλη την Κύπρο. Μάλιστα ο Σύνδεσμος δημιουργείται σε μια περίοδο αλλαγών και ανασφάλειας στο εμπόριο, την ώρα όμως που πολλοί εντοπίζουν πολλά θετικά από την απελευθέρωση του ωραρίου. Το σχετικό διάταγμα για το ωράριο λήγει περί τα μέσα Οκτωβρίου, οπότε ο νεοσυσταθείς Σύνδεσμος θα κινηθεί εντός των επόμενων εβδομάδων προς ανανέωση του διατάγματος ή ακόμη και προς θέσπιση ως μόνιμου μέτρου την απελευθέρωση του ωραρίου στο εμπόριο.
 
To συμβούλιο του νέου Συνδέσμου

Πρόεδρος: Βάσος Θεοδότου, Υπεραγορές Άλφα Μέγα
Αντιπρόεδρος: Αντρέας Χατζημιτσής, My Mall
Γραμματέας: Μάριος Αντωνίου, Υπεραγορές Άλφα Μέγα
Ταμίας: Θεόδωρος Νίκολσον, NOTOS Cyprus
Μέλος: Πόλυς Καττάσης, Πρόεδρος Συνδέσμου Φρουταριών Κύπρου
Μέλος: Ανδρέας Ανδρέου, Carrefour
Μέλος: Πόλυς Οικονομίδης, Jumbo Cyprus
Μέλος: Ιωσήφ Σολωμού, Φρουταρία Αλέτρη

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
Πίσω στην αρχή της σελίδας