Azadea: Πήρε το franchise της Gap στην Κύπρο

Τα δικαιώματα δικαιόχρησης (franchise) της Gap στην εξαγόρασε ο όμιλος Azadea και προγραμματίζει να ανοίξει ένα νέο κατάστημα Gap στο My Mall στη Λεμεσό μέσα στο 2013.

Ο όμιλος Azadea κατέληξε σε συμφωνία δικαιόχρησης με την Gap το 2012 και άνοιξε τα πρώτα καταστήματα στο Λίβανο τον Αύγουστο του ίδιου έτους. Τον περασμένο μήνα, ο όμιλος Azadea κατέληξε σε νέα συμφωνία δικαιόχρησης με την Gap για την Κύπρο. Με αυτή τη διεύρυνση του λιανικού χαρτοφυλακίου της Azadea, οι λιανικές δραστηριότητες του Ομίλου θα ξεπεράσουν τα 500 καταστήματα στις χώρες στις οποίες δραστηριοποιείται με brands όπως τα Zara, Bershka, Massimo Dutti και Gap.

Αυτή η κίνηση αποτελεί μέρος της στρατηγικής της Azadea να επεκτείνει το χαρτοφυλάκιο των brand της και να αναπτύξει λιανικές δραστηριότητες από την Κύπρο μέχρι τη Μέση Ανατολή και τη Βόρεια Αφρική. Η επέκταση του χαρτοφυλακίου των brands του ομίλου, με τη συμπερίληψη σε αυτό των καταστημάτων της Gap στην Κύπρο, επιτρέπει στην Azadea να αυξήσει την παρουσία της ενδυναμώνοντας ταυτόχρονα περαιτέρω την καλά εδραιωμένη λιανική της βάση, ώστε να πετύχει εύκολα μεγαλύτερες οικονομίες κλίμακας.

Σχολιάζοντας τη συμφωνία, ο κ. Said G. Daher, Πρώτος Εκτελεστικός  Διευθυντής του Ομίλου Azadea, δήλωσε: «Είμαστε περήφανοι για τη συνεργασία μας με την Gap Inc. για τη λειτουργία του καταστήματος Gap στην Κύπρο. Πιστεύουμε πολύ σ’ αυτό το παγκόσμιο brand και αναμένουμε πως υπάρχουν πολλές δυνατότητες περαιτέρω ανάπτυξης και αποδοτικότητας σ’ αυτή την αγορά, αλλά και πέραν αυτής, που δεν έχουν αξιοποιηθεί πλήρως. Ανυπομονούμε να προσφέρουμε στους πελάτες μας στην Κύπρο μια εξαιρετική αγοραστική εμπειρία».

Το υφιστάμενο κατάστημα της Gap στην Οδό Ανεξαρτησίας στη Λεμεσό έχει κλείσει και το νέο κατάστημα στο My Mall στη Λεμεσό αναμένεται να ανοίξει τον Νοέμβριο του 2013.
 

Δειτε Επισης

Ξάνθος Σαρρής: Η αναγέννηση της ΕΥΡΗΚΑ
Τα αιτήματα της Kition, το ξεκάθαρο μήνυμα Βαφεάδη και τι διαμηνύει η Ελεγκτική Υπηρεσία
ΔΝΤ: Η Κύπρος θα «πιάσει» νωρίτερα το όριο 60% στον δείκτη δημόσιου χρέους
Mall of Cyprus: Μέρισμα €7,5 εκατ. από τα κέρδη 2022 και 2023
Columbia Technology και Sita δημιουργούν την SmartSea-Θα παρέχει λύσεις ναυτιλιακής τεχνολογίας
ΟΕΒ: Απαράδεκτες απεργίες σε εταιρείες μηχανολογικών και ηλεκτρολογικών έργων-Συντεχνίες «τιμωρούν» τις επιχειρήσεις
Καλύτερες οι εκτιμήσεις του ΔΝΤ για την κυπριακή οικονομία-Ικανοποίηση Υπουργείου Οικονομικών
Αντώνης Ορθοδόξου: Προβληματίζουν αλλά χωρίς επιπτώσεις στις αφίξεις οι εξελίξεις στη Μέση Ανατολή
Σε καθοδική πορεία ωθούμενος από τη μείωση στις τιμές της ενέργειας ο πληθωρισμός
Συνεχίζουν σε τροχιά ανόδου οι αφίξεις-Το Ηνωμένο Βασίλειο η κυριότερη πηγή τουρισμού