Βραβείο Ικανοποίησης Καταναλωτών για την Hyundai

INBusinessNews  16/07/2013 15:01
Βραβείο Ικανοποίησης Καταναλωτών για την Hyundai

Βραβείο Ικανοποίησης Καταναλωτών για την Hyundai

INBusinessNews  16/07/2013 15:01
Το Βραβείο Ικανοποίησης Καταναλωτών πήρε η Hyundai τα 2013, στις κατηγορίες Sporty Car (Veloster Coupe) και Aspirational Luxury Car   (Genesis) στα Βραβεία AutoPacific Vehicle Satisfaction (VSA).
 
Η ειδική έρευνα γίνεται για να διαπιστωθεί ο βαθμός ικανοποίησης των ιδιοκτητών από το όχημα τους. Η επιτροπή των AutoPacific VSA χρησιμοποιεί 51 διαφορετικά χαρακτηριστικά των οχημάτων για να καταλήξει στο επίπεδο ικανοποίησης των αγοραστών. Τα χαρακτηριστικά εκτείνονται σε όλο το φάσμα συμπεριφοράς του οχήματος, από την οικονομία στα καύσιμα μέχρι τις ανέσεις και όλα τα ενδιάμεσα.
 
Η εταιρεία ερευνών που διενεργεί τον θεσμό των βραβείων λαμβάνει υπ’ όψιν τις απόψεις 52.000 περίπου νέων ιδιοκτητών οχημάτων. Ο πρόεδρος των AutoPacific  George Peterson δήλωσε ότι η βράβευση του Genesis, αποδεικνύει ότι η Hyundai έχει μπει για τα καλά στο χορό της παραγωγής οχημάτων πολυτελείας. Τόνισε ότι το Genesis έχει διαγράψει εκπληκτική πορεία τα τελευταία πέντε χρόνια αποδεικνύοντας ότι αποτελεί εξαιρετική επιλογή για τους αγοραστές οχημάτων πολυτελείας, σε προσιτή τιμή.
Για το Veloster Coupe, ο George Peterson ανέφερε ότι ο σπορ σχεδιασμός του και ο δυναμικός χαρακτήρας του τράβηξε το ενδιαφέρον των αγοραστών. Μαζί και η πολύ καλή τιμή, η οποία αποτέλεσε τον αποφασιστικό παράγοντα για την αγορά του.
 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
Πίσω στην αρχή της σελίδας