Ανοίγει το πρώτο Reebok store στη Λευκωσία

INBusinessNews  08/07/2013 06:14
Ανοίγει το πρώτο Reebok store στη Λευκωσία

Ανοίγει το πρώτο Reebok store στη Λευκωσία

INBusinessNews  08/07/2013 06:14

Η Α.Μ. Παπακυριακού Λτδ σε συνεργασία με το Adidas Group ανοίγει στην Έγκωμη το πρώτο κατάστημα Reebok. Ο χώρος του καταστήματος είναι διαμορφωμένος στη βάση του νέου σχεδίου της Reebok International. Θα υπάρχουν πλήρες γκάμα προϊόντων με έμφαση στο Reebok Fitness και στις νέες τεχνολογίες της εταιρείας. Επίσης θα υπάρχει και η πλήρης γκάμα Reebok Crossfit.

Επίσης, τον Αύγουστο η Α.Μ. Παπακυριακού θα ανοίξει το πρώτο της κατάστημα Adidas Franchise στη ίδια περιοχή βάση της ίδιας συμφωνίας. Το Adidas store θα έχει όροφο αφιερωμένο στο Adidas Performance με όλες τις νέες τεχνολογίες και προϊόντα που θα λανσάρει η εταιρεία και για το Παγκόσμιο κύπελλο Ποδοσφαίρου 2014, καθώς και Adidas Originals και τις νέες συλλογές της Stella McCartney.

H Α.Μ. Παπακυριακού διαθέτει σήμερα 19 αθλητικά/casual καταστήματα τα Famous Sports σε όλη την Κύπρο, καθώς και 4 καταστήματα παιδικής ένδυσης Famous Friends,και είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος της Reebok, Champion, Speedo, Bodytalk, Quicksilver, Roxy, Asics,Fit Flop.
 

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
Πίσω στην αρχή της σελίδας