Jumbo: 56.5εκ. τα κέρδη εξαμήνου

Στα 56,45 εκατ. ευρώ διαμορφώθηκαν τα καθαρά κέρδη του ομίλου της Jumbo στο εξάμηνο έναντι καθαρών κερδών 57,77 εκατ. το αντίστοιχο διάστημα του προηγούμενου έτους.

Αναλυτικά όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της Jumbo:

H αξιοπρέπεια, η συνοχή και η αλληλεγγύη της Ελληνικής Οικογένειας σε περιόδους κρίσης, απεικονίζονται στα μεγέθη και τις λογιστικές καταστάσεις που δημοσιεύει σήμερα, ο Όμιλος καταστημάτων Jumbo, η μεγαλύτερη εταιρεία λιανικού εμπορίου παιχνιδιών, ειδών bebe, παιδικού βιβλιοχαρτοπωλείου και συναφών προϊόντων στην Ελλάδα.

Η χώρα βιώνει τη χειρότερη οικονομική κρίση της πρόσφατης ιστορίας της, οι Έλληνες καταναλωτές διαθέτουν πολύ μικρότερα ποσά για την κάλυψη των αναγκών τους και τα καταστήματα Jumbo προσαρμόσθηκαν στις ανάγκες της ελληνικής οικογένειας.

Ο κύκλος εργασιών παρουσιάζει μικρή αύξηση που οφείλεται και στη σημαντική ενίσχυση πωλήσεων των καταστημάτων της Βουλγαρίας καθώς και των καταστημάτων σε χώρες που η εταιρεία έχει συνάψει συμβάσεις εμπορικής συνεργασίας (Αλβανία και Σκόπια). Η κερδοφορία του Ομίλου, αν και σημαντικά καλύτερη από τις προβλέψεις της διοίκησης, αντικατοπτρίζει τη νέα κοινωνική πραγματικότητα σε Ελλάδα και Κύπρο.

Δειτε Επισης

Στο Lexus Centre Nicosia αποκαλύφθηκε το ολοκαίνουργιο Lexus LBX
Αυξημένες οι εξαγωγές σοκολάτας από Ε.Ε. σε τρίτες χώρες
Γαλακτοβιομηχανία ΑΛΑΜΠΡΑ και οι Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ δίπλα στα άτομα της τρίτης ηλικίας
Δημιουργήστε ένα μικρό παράδεισο με έπιπλα εξωτερικού χώρου από την Andreotti
Η Isuzu αποκαλύπτει το πρώτο ηλεκτρικό Isuzu D-MAX
Τα διεθνούς φήμης brands που ετοιμάζεται να υποδεχθεί το My Mall Λεμεσού
Ελίνα Κυρατζή: Θέσεις κλειδιά και προοπτικές ανέλιξης για το προσωπικό μέσω της Ακαδημίας ΑΛΦΑΜΕΓΑ
Ετήσια αύξηση 7,1% στις πωλήσεις πετρελαιοειδών
Investors In People Platinum: Η σημαντικότερη διεθνής διάκριση ανθρώπινου δυναμικού για τρίτη φορά στον Όμιλο ΠΑΠΑΕΛΛΗΝΑΣ
Pepsis Asphalt: Στα σκαριά η επαναλειτουργία ανενεργού εργοστασίου στη Βάσα Κελλακίου