Μελανθώ: Παραδοσιακές γεύσεις από Ελλάδα και Κύπρο

INBusinessNews  28/12/2012 08:43
Μελανθώ: Παραδοσιακές γεύσεις από Ελλάδα και Κύπρο

Μελανθώ: Παραδοσιακές γεύσεις από Ελλάδα και Κύπρο

INBusinessNews  28/12/2012 08:43

Εδώ κι ένα μόλις μήνα άρχισε τη λειτουργία του ένα νέο κατάστημα στη λεωφ. Αρχ. Μακαρίου, στα Λατσιά. Πρόκειται για το ελληνικό παντοπωλείο Μελανθώ, που στόχο έχει να φέρει κοντά παραδοσιακές οικογενειακές γεύσεις κυρίως από την Ελλάδα, αλλά και την Κύπρο.

Όπως είπε η ιδιοκτήτρια του καταστήματος Χριστίνα Ουζουνίδου-Νατσιοπούλου, ανέκαθεν ήθελε να δημιουργήσει μια δική της δουλειά με κάτι, το οποίο την εκφράζει κι αυτό το πέτυχε συνεργαζόμενη με μικρούς παραγωγούς από μικρά οικογενειακά εργαστήρια και καταστήματα. «Αυτός είναι και ο λόγος που το αποκαλώ παντοπωλείο», τόνισε. «Μετά από δική μου έρευνα και δοκιμή προϊόντων επέλεξα συγκεκριμένους προμηθευτές από την Ελλάδα, ενώ στο παρόν στάδιο ξεκίνησα συνεργασίες με τη μελισσοκομική βιοτεχνία Mellona και το οινοποιείο Χατζηαντωνά από την Κύπρο», σημείωσε.

Στο Μελανθώ συναντά κανείς παραδοσιακές χειροποίητες γεύσεις όπως, πέτουρο- ένα χειροποίητο ζυμαρικό που θυμίζει την ιταλική παπαρδέλα- μαστίχα από τη Χίο, τσάγια, βότανα, ελληνικά τυριά και άλλα.

Την απόφασή της να δημιουργήσει το κατάστημα εν μέσω κρίσης δεν πτόησε η κρίση. «Με επηρέασε σ’ ότι αφορά στο budget, αλλά γνωρίζοντας τις δυσκολίες, αποφάσισα να ξεκινήσω με κάτι μικρό, ένα μικρό μαγαζάκι, προσέχοντας ιδιαίτερα την ποιότητα των προϊόντων, αφού ο κόσμος πλέον προσέχει τι τρώει», υπογράμμισε.

Καταλήγοντας ανέφερε, ότι μπορεί το χειροποίητο προϊόν να έχει μεγαλύτερο κόστος, αλλά προσπαθεί να κρατά τις τιμές της ιδιαίτερα προσιτές για το ευρύ κοινό.
 

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
Πίσω στην αρχή της σελίδας