Πρότυπα Κέντρα Σκίασης από την Euroblinds

INBusinessNews  16/10/2012 13:14
Πρότυπα Κέντρα Σκίασης από την Euroblinds

Πρότυπα Κέντρα Σκίασης από την Euroblinds

INBusinessNews  16/10/2012 13:14

Το νέο της Κέντρο Σκίασης παρουσιάζει η εταιρεία Euroblinds στο κατάστημά της στη λεωφ. 28ης Οκτωβρίου 10, στην Έγκωμη.


Το κατάστημα έχει πλήρως ανακαινιστεί αποτελώντας ένα σύγχρονο πρότυπο Κέντρο Σκίασης. Όπως μας ανέφερε η διευθύντρια Ανθρωπίνου Δυναμικού Δήμητρα Νικολαϊδου, η οποία ασχολείται και με θέματα μάρκετινγκ, στόχος της εταιρείας είναι να δημιουργήσει πανομοιότυπα κέντρα σε όλα τα καταστήματά της, όπου βέβαια αυτό επιτρέπουν οι αρχιτεκτονικές προδιαγραφές του κτιρίου.


Τα Κέντρα Σκίασης είναι πανομοιότυπα, στο ίδιο στιλ και προδιαγραφές και ουσιαστικά επιτρέπουν στον πελάτη να βλέπει σε πραγματικές διαστάσεις τα προϊόντα, για παράδειγμα πως θα φαίνεται στην εφαρμογή ένα παράθυρο με rolling shutter.


Στο παρόν στάδιο υπάρχουν τέσσερα Κέντρα Σκίασης, δύο στη Λευκωσία, ένα στη Λεμεσό και ένα στην Πάφο.


«Στο πλαίσιο της στρατηγικής μας είναι να καλυφθούν όλες οι περιοχές, αλλά προχωρούμε με βήματα ασφαλείας δεδομένης της κρίσης», επισήμανε η κ. Νικολαϊδου. Σημείωσε ότι είναι μεγάλη υπόθεση να γίνονται ανοίγματα όταν όλοι συρρικνώνονται, αλλά σημαντικό για την εταιρεία είναι να έχει δυνατή επαφή με τον πελάτη. «Σίγουρα, μας έχει επηρεάσει η κρίση αν σκεφτούμε ότι έχουμε άμεση επαφή με την οικοδομική βιομηχανία. Αλλά προσπαθούμε να προσαρμοζόμαστε στα νέα δεδομένα, διαφορετικά θα χαθούμε», πρόσθεσε.
 

RELATED ARTICLES

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
Πίσω στην αρχή της σελίδας