Τα γλυκά της Κατερίνας ετοιμάζονται για Κρήτη

Τα γλυκά της Κατερίνας ετοιμάζονται να σαλπάρουν για την Κρήτη. Αυτό τουλάχιστον ανέφερε στο INBusinessnews η ιδιοκτήτρια της εταιρείας Katerina Home Made Sweets Ltd Κατερίνα Χριστοφόρου. Η κ. Χριστοφόρου επισκέφθηκε πρόσφατα την Κρήτη και βρίσκεται σε επαφές για τη διανομή στο νησί αυτό. Όπως είπε, γίνεται προσπάθεια να καλύψει την αγορά την Κρήτης, που είναι μεγάλη και μάλιστα οι Κρητικοί αρέσκονται ιδιαίτερα στα κυπριακά προϊόντα.


Προϊόντα της Κατερίνας εξάγονται και αλλού στο εξωτερικό, μεταξύ των οποίων σε Αγγλία και Ιαπωνία, ενώ οι ταξιδιώτες- Κύπριοι και ξένοι- αναχωρώντας από την Κύπρο για το εξωτερικό έχουν την ευκαιρία να βρουν τα γλυκά της Κατερίνας στα αεροδρόμια της Λάρνακας και της Πάφου.


Στο μεταξύ, τη διανομή των γλυκών έχει αναλάβει πρόσφατα, η εταιρεία Chrikar Trading Ltd, η οποία περιλαμβάνει ένα μεγάλο δίκτυο διανομής που προμηθεύει υπεραγορές.
Σημαντική ανάπτυξη δόθηκε από την εταιρεία και στον τομέα γάμος- αρραβώνας- βάπτιση, την ευθύνη του οποίου έχει η Μαίρη Χριστοφόρου κι αναλαμβάνεται η δημικουργία μπομπονιέρων με γλυκά σε χρώματα και σχέδια και σε πολύ χαμηλές τιμές. Η εταιρεία έχει πρόσφατα, αναπτύξει δύο νέα προϊόντα, το γλυκό βανίλια- φράουλα, το οποίο παίρνει μια ροζ απόχρωση από τη φράουλα με άρωμα βανίλιας και το γλυκό βανίλια- blueberry, με μπλε απόχρωση και άρωμα βανίλιας. Τα δύο αυτά προϊόντα προτιμώνται για τις βαπτίσεις.


Επιπλέον, τα γλυκά της Κατερίνας έχουν επιλεγεί από κυπριακά Υπουργεία, τα οποία δίνονται ως δώρα στους ξένους επισήμους στο πλαίσιο της Κυπριακής Προεδρίας.
Να σημειώσουμε ότι η Κατερίνα Χριστοφόρου, τον Ιούνιο του 2012 ήταν ανάμεσα στις τελικές υποψήφιες για το βραβείο Γυναίκα Επιχειρηματίας της χρονιάς 2012 που διοργάνωσε η Business Network International (BNI). Επίσης, άλλη μια σημαντική βράβευσή της ήταν πρόσφατα, από τη Γυναικεία Κίνηση Οικολόγων (ΓΥ.Κ.Ο). Τέλος, η εταιρεία Katerina Home Made Sweets Ltd χαίρει ιδιαίτερης εκτίμησης και στο facebook.

 

Δειτε Επισης

Λιανικό εμπόριο: Ελπίδες στην άμεση απασχόληση ξένων εργαζομένων-Κλειδί οι φοιτητές
Ανακοινώσεις από αρμόδια Υπουργεία αναμένει η Επ. Εσωτερικών για ενοίκια σε βιοτεχνικές ζώνες
Στο Lexus Centre Nicosia αποκαλύφθηκε το ολοκαίνουργιο Lexus LBX
Αυξημένες οι εξαγωγές σοκολάτας από Ε.Ε. σε τρίτες χώρες
Γαλακτοβιομηχανία ΑΛΑΜΠΡΑ και οι Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ δίπλα στα άτομα της τρίτης ηλικίας
Δημιουργήστε ένα μικρό παράδεισο με έπιπλα εξωτερικού χώρου από την Andreotti
Η Isuzu αποκαλύπτει το πρώτο ηλεκτρικό Isuzu D-MAX
Τα διεθνούς φήμης brands που ετοιμάζεται να υποδεχθεί το My Mall Λεμεσού
Ελίνα Κυρατζή: Θέσεις κλειδιά και προοπτικές ανέλιξης για το προσωπικό μέσω της Ακαδημίας ΑΛΦΑΜΕΓΑ
Ετήσια αύξηση 7,1% στις πωλήσεις πετρελαιοειδών