Σοφία Μιλτιάδου: Το μεγαλύτερο δίκτυο διανομής στην Κύπρο

InBusinessNews  23/11/2022 10:12
Σοφία Μιλτιάδου: Το μεγαλύτερο δίκτυο διανομής στην Κύπρο

Σοφία Μιλτιάδου: Το μεγαλύτερο δίκτυο διανομής στην Κύπρο

InBusinessNews  23/11/2022 10:12

Το μεγαλύτερο δίκτυο εξυπηρέτησης και πώλησης τροφίμων στην Κύπρο δεν είναι άλλο απ' αυτό της Χαραλαμπίδης Κρίστης. Τον τρόπο λειτουργίας του εξηγεί στην κάμερα του InBusiness TV, η General Manager Commercial Operations της εταιρείας, Σοφία Μιλτιάδου.

Το παγκύπριο και πολύ καλά οργανωμένο δίκτυο αποτελείται από 130 φορτηγά αυτοκίνητα, με 100 δρομολόγια σε καθημερινή βάση, καλύπτοντας 3 χιλιάδες σημεία, διανέμοντας καθημερινά 150 τόνους φρέσκο γάλα και γαλατάκι και 50 τόνους στραγγιστό γιαούρτι, τυροκομικά και εισαγόμενα προϊόντα ψυγείου.

Το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό, η εξειδικευμένη ομάδα πωλήσεων και η ειδική ομάδα επαγγελματιών εφοδιαστικής αλυσίδας, μεριμνούν σε 24ωρη βάση για τη διαθεσιμότητα, τη διατήρηση και μεταφορά των προϊόντων σε απόλυτα ελεγχόμενες συνθήκες, ώστε να φτάνουν στον καταναλωτή ολόφρεσκα.

Η διαχείριση των δρομολογίων είναι πελατοκεντρική και εστιάζει στην εξειδίκευση της ομάδας πωλήσεων. Η Χαραλαμπίδης Κρίστης διαθέτει 4 κανάλια διανομής, εξυπηρετώντας κάθε είδους πελάτη, ανεξαρτήτως μεγέθους, δυναμικής και σημείου. Ταυτόχρονα, μέσω του τηλεφωνικού της κέντρου, εξυπηρετεί πάνω από 300 σημεία horeca.

Έτσι, τα προϊόντα Χαραλαμπίδης Κρίστης φτάνουν, μέσω του δικτύου, σε όλα τα νοικοκυριά της Κύπρου, διαφυλάσσοντας σε κορυφαίο επίπεδο τα ποιοτικά χαρακτηριστικά τους.

Δείτε πιο κάτω το βίντεο με όσα αναφέρει η Σοφία Μιλτιάδου για το μεγαλύτερο δίκτυο διανομής στην Κύπρο:

RELATED ARTICLES

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
Πίσω στην αρχή της σελίδας