Lidl: Πότε και πού ανοίγει νέα καταστήματα-Σύντομα το 20ο (pics)

Με φουλ ρυθμούς τρέχει ο σε βάθος τετραετίας αναπτυξιακός σχεδιασμός της Lidl Κύπρου, ο οποίος κινούμενος-μεταξύ άλλων- σε δύο βασικούς άξονες περιλαμβάνει από την μια το άνοιγμα νέων καταστημάτων και από την άλλη την πλήρη μετάβαση του συνόλου των κτιριακών εγκαταστάσεων της εταιρείας στην πράσινη ενέργεια.

Ειδικότερα, μετά το άνοιγμα της καινούργιας υπεραγοράς τον περασμένο Ιούλιο στον Άγιο Αθανάσιο στη Λεμεσό, εντός του προσεχούς Νοέμβρη πρόκειται να λειτουργήσει ακόμη ένα νέο κατάστημα, αυτή τη φορά στη Λευκωσία και συγκεκριμένα στην λεωφόρο Τσερίου στον Στρόβολο.

Διαβάστε ακόμη:

Οι κατασκευαστικές εργασίες για το νέο κατάστημα στην Τσερίου βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη και όπως μπορείτε να διαπιστώσετε και από το φωτογραφικό υλικό που εξασφάλισε το InBusinessNews, το opening του 20oυ καταστήματος Lidl στην Κύπρο προαναγγέλεται για...σε λίγες μέρες. 


 

Στα πλάνα, όπως πληροφορείται το InBusinessNews, βρίσκεται περαιτέρω το άνοιγμα δύο ακόμη καταστημάτων κατά την επόμενη διετία, το ένα επίσης στη Λευκωσία και το άλλο στην Πάφο.

Αξίζει να σημειωθεί πως όλα τα καινούργια καταστήματα της Lidl ανεγείρονται ή θα ανεγερθούν και λειτουργούν ή θα λειτουργήσουν βάσει οικολογικών προδιαγραφών. Θα καλύπτουν, δηλαδή, τις ενεργειακές τους ανάγκες κατά 100% μέσα από τη χρήση φωτοβολταϊκών.


 

Την ίδια ώρα, μέσα από μια τεράστια επένδυση που βρίσκεται σε εξέλιξη, η εταιρεία υλοποιεί την πλήρη μετάβαση και των παλαιότερων καταστημάτων της στην πράσινη ενέργεια. Στο πλαίσιο αυτό, σε όλα τα καταστήματα ο εξοπλισμός έχει ήδη αντικατασταθεί με οικολογικό, ενώ ο σχεδιασμός περιλαμβάνει την απόλυτη μετατροπή τους σε ενεργειακά μέσα από την αξιοποίηση της ηλιακής ενέργειας και δη την τοποθέτηση φωτοβολταϊκών. 


 

Υπενθυμίζεται πως η γερμανική αλυσίδα διαθέτει σήμερα 19 καταστήματα παγκύπρια, πέραν των κεντρικών της γραφείων, του logistic center και των εγκαταστάσεων της Lidl Food Academy.


 

Δειτε Επισης

Μ. Παναγίδης: Επιβεβλημένη η τροποποίηση του κανονισμού της Ε.Ε. για την προστασία των καταναλωτών
Υπηρεσία Καταναλωτή: Στο 11,7% η διαφορά ακριβότερου από φθηνότερο καλάθι προϊόντων
Μια συλλογή από premium mixers εισέρχεται δυναμικά στην κυπριακή αγορά
Ενέργεια χωρίς ζάχαρη με τα νέα προϊόντα Monster Energy Ζero Sugar
Ανεξαρτησίας: Ο μονόδρομος, ο δύσκολος στόχος για πεζόδρομο και ο ανταγωνισμός από τα malls
Ξάνθος Σαρρής: Η αναγέννηση της ΕΥΡΗΚΑ
«Μάχη» αδειοδότησης για τα δύο νέα malls στη Λεμεσό-Οι διαδικασίες που τρέχουν και ποια τα δεδομένα
Mall of Cyprus: Μέρισμα €7,5 εκατ. από τα κέρδη 2022 και 2023
Λιανεμπόριο: Το δυσβάστακτο κόστος των καυσίμων για τις επιχειρήσεις και η εξίσωση της ακρίβειας
Η Visa ανακοινώνει τον νικητή του διαγωνισμού της για ένα 100% ηλεκτρικό αυτοκίνητο