Σταθερή και ανοδική η πορεία του ηλεκτρονικού εμπορίου

InBusinessNews  27/09/2022 10:25
Σταθερή και ανοδική η πορεία του ηλεκτρονικού εμπορίου

Σταθερή και ανοδική η πορεία του ηλεκτρονικού εμπορίου

InBusinessNews  27/09/2022 10:25

Με επιτυχία στέφθηκε το 14ο συνέδριο Ηλεκτρονικού Εμπορίου που πραγματοποιήθηκε στο Hilton Nicosia, την Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου, προσελκύοντας το ενδιαφέρον των επαγγελματιών του κλάδου.

Στο συνέδριο παρουσιάστηκε η σταθερή και ανοδική πορεία που διανύει το ηλεκτρονικό εμπόριο κυρίως στην Ευρώπη, με πολλούς κλάδους να καταγράφουν διψήφια ανάπτυξη. Συγκεκριμένα, οι κλάδοι που ηγούνται του ηλεκτρονικού εμπορίου, είναι η ένδυση, το φαγητό και είδη παντοπωλείου που σημείωσαν αυξήσεις άνω των 48%-49%.

Κατά τον χαιρετισμό του ο συντονιστής της εκδήλωσης, Γιώργος Μαλέκκος, Διευθύνων Σύμβουλος και ιδρυτής της Powersoft, ανέφερε πως το ηλεκτρονικό εμπόριο προχώρησε σημαντικά στην Κύπρο, αλλά κυρίως στο εξωτερικό. Την ίδια ώρα σημείωσε πως μελλοντικά τεράστιες θα είναι οι αλλαγές και στο λιανεμπόριο.

Μεταξύ άλλων, στην εκδήλωση έγινε ιδιαίτερη αναφορά σε στρατηγικές που επιτρέπουν στις εταιρείες να προσφέρουν ποιοτική εξυπηρέτηση στον όλο και πιο απαιτητικό καταναλωτή της σύγχρονης εποχής.

Στο επίκεντρο βρέθηκαν επίσης, θέματα όπως, ο ρόλος της αειφόρου ανάπτυξης, τα οφέλη της εξατομικευμένης διαδικτυακής εμπειρίας αγορών και πώς η χρήση νέων τεχνολογιών μπορεί να οδηγήσει σε ανοδική πορεία τα κέρδη μιας επιχείρησης.

Χορηγοί στο συνέδριο ήταν οι Υπεραγορές Αλφαμέγα, ContactPigeon, FedEx Express, Όμιλος G.A.P. Vassilopoulo,s   JCC Payment Systems, MasterCard, OJO Sunglasses, , Payabl, PowerSoft Computer Computer Solutions, Conference Experience Sponsor Conferience.

RELATED ARTICLES

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
Πίσω στην αρχή της σελίδας