Σταθερή και ανοδική η πορεία του ηλεκτρονικού εμπορίου

Με επιτυχία στέφθηκε το 14ο συνέδριο Ηλεκτρονικού Εμπορίου που πραγματοποιήθηκε στο Hilton Nicosia, την Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου, προσελκύοντας το ενδιαφέρον των επαγγελματιών του κλάδου.

Στο συνέδριο παρουσιάστηκε η σταθερή και ανοδική πορεία που διανύει το ηλεκτρονικό εμπόριο κυρίως στην Ευρώπη, με πολλούς κλάδους να καταγράφουν διψήφια ανάπτυξη. Συγκεκριμένα, οι κλάδοι που ηγούνται του ηλεκτρονικού εμπορίου, είναι η ένδυση, το φαγητό και είδη παντοπωλείου που σημείωσαν αυξήσεις άνω των 48%-49%.

Κατά τον χαιρετισμό του ο συντονιστής της εκδήλωσης, Γιώργος Μαλέκκος, Διευθύνων Σύμβουλος και ιδρυτής της Powersoft, ανέφερε πως το ηλεκτρονικό εμπόριο προχώρησε σημαντικά στην Κύπρο, αλλά κυρίως στο εξωτερικό. Την ίδια ώρα σημείωσε πως μελλοντικά τεράστιες θα είναι οι αλλαγές και στο λιανεμπόριο.

 

Μεταξύ άλλων, στην εκδήλωση έγινε ιδιαίτερη αναφορά σε στρατηγικές που επιτρέπουν στις εταιρείες να προσφέρουν ποιοτική εξυπηρέτηση στον όλο και πιο απαιτητικό καταναλωτή της σύγχρονης εποχής.

Στο επίκεντρο βρέθηκαν επίσης, θέματα όπως, ο ρόλος της αειφόρου ανάπτυξης, τα οφέλη της εξατομικευμένης διαδικτυακής εμπειρίας αγορών και πώς η χρήση νέων τεχνολογιών μπορεί να οδηγήσει σε ανοδική πορεία τα κέρδη μιας επιχείρησης.

Χορηγοί στο συνέδριο ήταν οι Υπεραγορές Αλφαμέγα, ContactPigeon, FedEx Express, Όμιλος G.A.P. Vassilopoulo,s   JCC Payment Systems, MasterCard, OJO Sunglasses, , Payabl, PowerSoft Computer Computer Solutions, Conference Experience Sponsor Conferience.

Δειτε Επισης

Έπιπλα Andreotti: Η one-stop-shop επιλογή σου!
Εννέα μνηστήρες για την ανάπτυξη και λειτουργία του e-kalathi-Οι προσφοροδότες και τα ποσά που δήλωσαν
Τα προβλήματα στην εμπορία και προώθηση των κυπριακών κρασιών στην ντόπια και ξένη αγορά
Skybags: Ποιοτική μόδα που στοιχίζει λιγότερα
Κατά παρέκκλιση και στο Υπουργικό τα δύο νέα malls στη Λεμεσό-Το κυκλοφοριακό χάος και οι νέοι κυκλικοί κόμβοι
Τα Beauty Line τιμούν την Ημέρα Γης με την εκστρατεία «Φτιάχνουμε μαζί έναν κόσμο ομορφότερο»
Μ. Παναγίδης: Επιβεβλημένη η τροποποίηση του κανονισμού της Ε.Ε. για την προστασία των καταναλωτών
Υπηρεσία Καταναλωτή: Στο 11,7% η διαφορά ακριβότερου από φθηνότερο καλάθι προϊόντων
Μια συλλογή από premium mixers εισέρχεται δυναμικά στην κυπριακή αγορά
Ενέργεια χωρίς ζάχαρη με τα νέα προϊόντα Monster Energy Ζero Sugar