Κωτσόβολος: Φρόντισε τον εαυτό σου όποιος κι αν είναι αυτός

Την προσωπική μας φροντίδα αναλαμβάνει ο Κωτσόβολος μέσα από την ηλεκτρονική σελίδα “Personal care”, αφιερωμένη σε προϊόντα και tips ομορφιάς και περιποίησης.

 

Μέσα από την περιήγησή μας σε αυτή, μπορούμε να βρούμε συγκεντρωμένες, αμέτρητες επιλογές από προϊόντα τελευταίας τεχνολογίας και λύσεις για την καλύτερη περιποίησή μας, που θα μας κάνουν να νιώσουμε όμορφα και ξεχωριστά. Περιλαμβάνει τέσσερις ενότητες, όπου κάθε μία από αυτές διαθέτει πλούσιο περιεχόμενο, τόσο για την προσωπική μας φροντίδα, όσο και για την ανανέωση του στιλ μας.

 

Συγκεκριμένα, η ενότητα “Hairstatic” διαθέτει όλα εκείνα τα προϊόντα για να έχουμε επαγγελματικό αποτέλεσμα στα μαλλιά μας στο σπίτι μας, με τον πιο εύκολο τρόπο. Το ίδιο ισχύει και για τις σύγχρονες ξυριστικές μηχανές, με τον εργονομικό σχεδιασμό και την ισορροπημένη κατανομή βάρους για πανεύκολο, μοντέρνο κούρεμα και γρήγορο styling. Στην “In your face” ενότητα, μπορούμε να βρούμε τις κατάλληλες συσκευές που θα μας λύσουν τα χέρια για την περιποίηση του προσώπου μας ενώ στη “Body language” ενότητα διατίθενται συστήματα εξειδικευμένης φροντίδας, που καλύπτουν τόσο τις καθημερινές μας ανάγκες όσο και τις πιο εξειδικευμένες ανάγκες περιποίησης του σώματός μας. Και επειδή it’s “Healthy oclock”, πέρα από την ομορφιά δεν πρέπει να ξεχνάμε και την σωστή υγιεινή! Κάτι για το οποίο έχει φροντίσει ο Κωτσόβολος, καθώς μέσα από την ενότητα αυτή μπορούμε να βρούμε ψηφιακές ζυγαριές μπάνιου, συσκευές μασάζ για χαλάρωση, επαναφορτιζόμενες ηλεκτρικές οδοντόβουρτσες κι άλλα προϊόντα περιποίησης και φροντίδας, που θα κάνουν τη μέρα μας πιο ευχάριστη και απολαυστική.

 

Και το tip της σελίδας! Με το γλωσσάρι ομορφιάς και φροντίδας, μπορούμε να μάθουμε αναλυτικά όρους και τεχνολογίες για τις συσκευές προσωπικής περιποίησης, που θα μας βοηθήσουν να κάνουμε την καλύτερη επιλογή, για κάθε μας ανάγκη!

 

Βρείτε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε στην dedicated σελίδα της Κωτσόβολος για προσωπική περιποίηση και φροντίδα και περιηγηθείτε για να βρείτε χρήσιμα tips ομορφιάς και όχι μόνο, κάνοντας κλικ εδώ: https://www.kotsovolos.cy/personal-care-cy

Δειτε Επισης

Λιανικό εμπόριο: Ελπίδες στην άμεση απασχόληση ξένων εργαζομένων-Κλειδί οι φοιτητές
Ανακοινώσεις από αρμόδια Υπουργεία αναμένει η Επ. Εσωτερικών για ενοίκια σε βιοτεχνικές ζώνες
Στο Lexus Centre Nicosia αποκαλύφθηκε το ολοκαίνουργιο Lexus LBX
Αυξημένες οι εξαγωγές σοκολάτας από Ε.Ε. σε τρίτες χώρες
Γαλακτοβιομηχανία ΑΛΑΜΠΡΑ και οι Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ δίπλα στα άτομα της τρίτης ηλικίας
Δημιουργήστε ένα μικρό παράδεισο με έπιπλα εξωτερικού χώρου από την Andreotti
Η Isuzu αποκαλύπτει το πρώτο ηλεκτρικό Isuzu D-MAX
Τα διεθνούς φήμης brands που ετοιμάζεται να υποδεχθεί το My Mall Λεμεσού
Ελίνα Κυρατζή: Θέσεις κλειδιά και προοπτικές ανέλιξης για το προσωπικό μέσω της Ακαδημίας ΑΛΦΑΜΕΓΑ
Ετήσια αύξηση 7,1% στις πωλήσεις πετρελαιοειδών