Ε. Ευαγγέλου: Διψήφια ανάπτυξη σε κλάδους του ηλεκτρονικού εμπορίου

  20/09/2022 11:16
Ε. Ευαγγέλου: Διψήφια ανάπτυξη σε κλάδους του ηλεκτρονικού εμπορίου

Ε. Ευαγγέλου: Διψήφια ανάπτυξη σε κλάδους του ηλεκτρονικού εμπορίου

  20/09/2022 11:16

«Σταθερή και ανοδική πορεία διανύει το ηλεκτρονικό εμπόριο με πολλούς κλάδους να καταγράφουν διψήφια ανάπτυξη», δήλωσε ο Ευάγγελος Ευαγγέλου, Sales Manager της G.A.P. Vassilopoulos Group.

Ένδυση, φαγητό και είδη παντοπωλείου σημείωσαν αυξήσεις άνω των 48%-49%, υπέδειξε, μάλιστα, ο κ. Ευαγγέλου.

Μιλώντας ενώπιον του επιχειρηματικού κόσμου στο 14ο Συνέδριο Ηλεκτρονικού Εμπορίου ο κ.Ευαγγέλου ανέφερε πως η ευκολία και η αποφυγή αναμονής σε ουρές σε πολυσύχναστα καταστήματα είναι μερικοί από τους βασικούς λόγους για τους οποίους, πλέον, οι καταναλωτές προτιμούν να αγοράζουν διαδικτυακά παρά από φυσικά καταστήματα.

Οι μειωμένες/καλύτερες τιμές και η ευκολία σύγκρισης χαρακτηριστικών των τιμών και των προϊόντων επίσης συμβάλλουν στην στροφή των καταναλωτών σε ηλεκτρονικά καταστήματα.

Ο κ. Ευαγγέλου συζήτησε στρατηγικές που επιτρέπουν στις εταιρείες να προσφέρουν ποιοτική εξυπηρέτηση στον όλο και πιο απαιτητικό καταναλωτή της σύγχρονης εποχής. Προειδοποίησε ακολούθως ότι συγκεκριμένες παράμετροι αποθαρρύνουν τον καταναλωτή από το να κάνει, εν τέλει, την αγορά. Μεταξύ αυτών είναι η μη ευέλικτη υπηρεσία επιστροφής πακέτων, οι ασαφείς χρόνοι παραδοσης, η μη φιλική ιστοσελίδα προς κινητές συσκευές και η μη κάλυψη πολλαπλών μεθόδων πληρωμής.

Στο πλαίσιο της ομιλίας του ο Sales Manager της G.A.P. Vassilopoulos Group, παρέθεσε, εξάλλου, τους πυλώνες σύγχρονου ηλεκτρονικού εμπορίου που δεν είναι άλλοι από το κόστος, την ευκολία και την τεχνολογία, τρία σημεία-κλειδιά για την επιτυχία των επιχειρήσεων στον κόσμο του e-commerce.

RELATED ARTICLES

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
Πίσω στην αρχή της σελίδας