Σπάει ρεκόρ το ηλεκτρονικό κατάστημα των Υπεραγορών Αλφαμέγα

Ενισχύει τις παρεχόμενες υπηρεσίες του και διευρύνει το εύρος κάλυψής του σε ολόκληρη την Κύπρο, και ειδικά την επαρχία Πάφου, το ηλεκτρονικό κατάστημα των υπεραγορών Αλφαμέγα. Ενάμιση σχεδόν χρόνο μετά την έναρξη της λειτουργίας του, το ηλεκτρονικό κατάστημα της αλυσίδας συνεχίζει να κερδίζει έδαφος στην αγορά του λιανικού εμπορίου, επιβεβαιώνοντας ότι πρόκειται για μια καινοτομία που ήρθε να καλύψει μια επιτακτική ανάγκη του καταναλωτικού κοινού στην Κύπρο.

Πλέον, ολοένα και περισσότεροι πελάτες της Εταιρείας στρέφονται προς το ηλεκτρονικό κατάστημα των Αλφαμέγα για να κάνουν τα ψώνια τους και να τα λάβουν την μέρα και την ώρα που οι ίδιοι επιθυμούν, εξοικονομώντας ταυτόχρονα πολύτιμο χρόνο.

Για να ικανοποιήσει την αυξανόμενη ζήτηση του κοινού, η αλυσίδα υπεραγορών προχώρησε πρόσφατα στη δημιουργία δεύτερου κέντρου διανομής για τις ηλεκτρονικές παραγγελίες.

Το νέο κέντρο διανομής, που βρίσκεται στα Πολεμίδια, καλύπτει σε μεγάλη έκταση και συχνότητα τη διανομή στις πόλεις της Πάφου και της Λεμεσού. Ήδη παραλιακές περιοχές στην επαρχία Πάφου, όπως η Πόλη Χρυσοχούς, η Αργάκα, το Λατσί, το Νέο Χωριό, ο Κάθηκας, η Ακουρσός, η Κοίλη, το Μέσα Χωριό, η Γιόλου, τα Χολέτρια, το Στρουμπί και η Τσάδα εξυπηρετούνται από το δεύτερο κέντρο διανομής, ενώ έπεται ευρύτερη κάλυψη τόσο στην Ελεύθερη Αμμόχωστο όσο και στη Λάρνακα, μέσω του πρώτου κέντρου διανομής της Εταιρείας που βρίσκεται στη Λάρνακα

Παραδόσεις ακόμα πιο γρήγορα

Παράλληλα, προσβλέποντας στην ενίσχυση των δυνατοτήτων παράδοσης των κέντρων διανομής, οι Υπεραγορές Αλφαμέγα συνεχίζουν να επενδύουν στην ανάπτυξη του εμπορικού τους στόλου, μέσω της απόκτησης συνολικά οκτώ καινούργιων αυτοκίνητων, καθώς και καινούργιου εξοπλισμού για τους υπαλλήλους της αλυσίδας που ασχολούνται με τη συλλογή των προϊόντων στα κέντρα διανομής.

Με αυτές τις κινήσεις, οι Αλφαμέγα κατάφεραν να αυξήσουν τον αριθμό και την ταχύτητα των παραδόσεων που διεκπεραιώνονται καθημερινά. Ήδη τα παράθυρα παράδοσης του ηλεκτρονικού καταστήματος λειτουργούν ανά ώρα, ενώ παρέχουν τη δυνατότητα στους καταναλωτές να λαμβάνουν τα ψώνια τους την επομένη μέρα της παραγγελίας, επιλέγοντας την ώρα παράδοσης της προτίμησής τους μεταξύ 09:00-19:00, νοουμένου ότι θα πραγματοποιήσουν την παραγγελία πριν από τις 16:00.

«Στόχος μας είναι η συντριπτική πλειοψηφία των παραγγελιών να παραδίδεται μέσα σε 24 ώρες. Για τον λόγο αυτό, επενδύουμε συνεχώς στην αναβάθμιση των κέντρων διανομής μας και στην επέκταση του στόλου αυτοκινήτων μας», δήλωσε ο Chief Marketing Officer των Υπεραγορών Αλφαμέγα, Γιάννης Ιωάννου.

Περισσότεροι πελάτες και πωλήσεις μέσω e-commerce

Την ίδια ώρα, κατακόρυφή είναι η αύξηση της επισκεψιμότητας της σελίδας του ηλεκτρονικού καταστήματος των Υπεραγορών Αλφαμέγα και των πωλήσεων δια μέσου της. Σύμφωνα με τον κ. Ιωάννου, «εντός του πρώτου εξαμήνου φτάσαμε σχεδόν τον αριθμό διαδικτυακών πωλήσεων που είχαμε ολόκληρη την περσινή χρονιά». Εξάλλου, τα δεδομένα από την υπηρεσία Google Analytics καταδεικνύουν αύξηση της τάξης του 76% στον αριθμό χρηστών του ηλεκτρονικού καταστήματος, σε σύγκριση με το 2021.

«Τα πιο πάνω δεδομένα δείχνουν ότι η ανοδική πορεία όσον αφορά τις διαδικτυακές αγορές, θα συνεχιστεί. Αυτό που αλλάζει είναι οι ανάγκες των πελατών, οι οποίοι πλέον έχουν μεγαλύτερη εμπειρία στο ηλεκτρονικό εμπόριο και απαιτούν αναβαθμισμένες υπηρεσίες, που θα τους επιτρέπουν να πραγματοποιούν πιο γρήγορα και πιο άνετα τις αγορές τους. Ως Αλφαμέγα, θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε προς όφελος του καταναλωτή, αναζητώντας συνεχώς τρόπους προς την κατεύθυνση της περαιτέρω αναβάθμισης των ηλεκτρονικών υπηρεσιών μας, παρακολουθώντας, παράλληλα, τις τάσεις που επικρατούν στο εξωτερικό», ανέφερε ο κ. Ιωάννου

Αξίζει να σημειωθεί ότι στον κατάλογο ειδών του ηλεκτρονικού καταστήματος της αλυσίδας περιλαμβάνονται τόσο τα προϊόντα του γαλλικού κολοσσού Casino, τα οποία διατίθενται εδώ και λίγους μήνες αποκλειστικά από τις Υπεραγορές Αλφαμέγα, όσο και μια σειρά από νέα καλοκαιρινά προϊόντα, όπως είδη θαλάσσης, παιχνίδια και ανεμιστήρες, μαζί με μια μεγάλη ποικιλία από παγωτά και κατεψυγμένα φρούτα.

Πέραν του ανανεωμένου καταλόγου προϊόντων, οι πελάτες των υπεραγορών Αλφαμέγα, μπορούν να επωφεληθούν, επίσης, από τις καλοκαιρινές προσφορές που αφορούν το ηλεκτρονικό κατάστημα της αλυσίδας. Συγκεκριμένα, η Εταιρεία προσφέρει στο κοινό της την ευκαιρία να απολαύσει δωρεάν delivery για αγορές άνω των €100, καθώς και μειωμένου κόστους delivery (από €4.95 σε €2.95) για καλάθια μικρότερα των €100.

Δειτε Επισης

Λιανικό εμπόριο: Ελπίδες στην άμεση απασχόληση ξένων εργαζομένων-Κλειδί οι φοιτητές
Ανακοινώσεις από αρμόδια Υπουργεία αναμένει η Επ. Εσωτερικών για ενοίκια σε βιοτεχνικές ζώνες
Στο Lexus Centre Nicosia αποκαλύφθηκε το ολοκαίνουργιο Lexus LBX
Αυξημένες οι εξαγωγές σοκολάτας από Ε.Ε. σε τρίτες χώρες
Δημιουργήστε ένα μικρό παράδεισο με έπιπλα εξωτερικού χώρου από την Andreotti
Η Isuzu αποκαλύπτει το πρώτο ηλεκτρικό Isuzu D-MAX
Τα διεθνούς φήμης brands που ετοιμάζεται να υποδεχθεί το My Mall Λεμεσού
Ελίνα Κυρατζή: Θέσεις κλειδιά και προοπτικές ανέλιξης για το προσωπικό μέσω της Ακαδημίας ΑΛΦΑΜΕΓΑ
Ετήσια αύξηση 7,1% στις πωλήσεις πετρελαιοειδών
Investors In People Platinum: Η σημαντικότερη διεθνής διάκριση ανθρώπινου δυναμικού για τρίτη φορά στον Όμιλο ΠΑΠΑΕΛΛΗΝΑΣ