Πέντε αστέρια στην ασφάλεια για το CUPRA Born

Το CUPRA Born, το πρώτο 100% ηλεκτρικό μοντέλο της μάρκας κατάφερε να εξασφαλίσει την ανώτατη βαθμολογία των πέντε αστεριών κατά τη διάρκεια των δοκιμών ασφαλείας του ανεξάρτητου οργανισμού Euro NCAP.

Πρόκειται για ένα σημαντικό αποτέλεσμα για το CUPRA Born, το οποίο μαζί με τα CUPRA Formentor και CUPRA Leon, που επίσης διαθέτουν τα πέντε αστέρια του EuroNCAP, ενδυναμώνουν τη δέσμευση της μάρκας για υψηλούς δείκτες ασφαλείας των μοντέλων της.

Η απόδοση του CUPRA Born σε κάθε τομέα που δοκιμάστηκε επιβεβαίωσε πώς το εύρος των συστημάτων του, το βοήθησε να επιτύχει την εξαιρετική τελική του βαθμολογία. Συγκεκριμένα, όσον αφορά στους ενήλικους επιβάτες βαθμολογήθηκε με 93%, στα παιδιά με 89%, στους ευάλωτους χρήστες των δρόμων με 73% και στα συστήματα υποβοήθησης του οδηγού με 80%.

Τα συστήματα περιλαμβάνουν αυτόνομο φρενάρισμα έκτακτης ανάγκης, αναγνώριση σημάτων κυκλοφορίας, υποβοήθηση ταξιδιού, υποβοήθηση πριν από τη σύγκρουση, επτά αερόσακους, συμπεριλαμβανομένου και ενός μπροστινού κεντρικού αερόσακου καθώς και το σύστημα Front Assist με ανίχνευση οχήματος, πεζών και ποδηλάτων. Μαζί και τα συστήματα Emergency Steering, Junction και Lane Assist, όπως και το Emergency e-Call που καθιστούν το CUPRA Born ένα από τα πιο ασφαλή αυτοκίνητα σήμερα.

Από τότε που το Euro NCAP επανεκτίμησε τις διαδικασίες δοκιμών του, η CUPRA εργάστηκε σκληρά για να διασφαλίσει ότι τα οχήματά της θα συνεχίσουν να έχουν υψηλή βαθμολογία και να παρέχουν τη μέγιστη ασφάλεια.

 

Το CUPRA Born είναι ένα αυτοκίνητο με έμφαση στον οδηγό, που προσφέρει έναν αμιγώς ηλεκτρικό σπορ χαρακτήρα, εξαιτίας των συστημάτων που παρέχουν δυναμική αλλά και συναισθηματική οδήγηση. Ένα μοντέλο που ενσωματώνει την πλέον προηγμένη τεχνολογία κινητήρων και λόγω του πακέτου απόδοσης e-Boost, η μέγιστη ισχύς φτάνει τους 230 ίππους. Παράλληλα, με τα πακέτα μπαταριών έως 77 kW προσφέρει αυτονομία χρήσης περίπου 545 km για ακόμα μεγαλύτερη συναρπαστική εμπειρία οδήγησης.

 

Το CUPRA Born αναμένεται στους εκθεσιακούς χώρους της Unicars το προσεχές διάστημα. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το www.cupraofficial.com.cy

Δειτε Επισης

Μ. Παναγίδης: Επιβεβλημένη η τροποποίηση του κανονισμού της Ε.Ε. για την προστασία των καταναλωτών
Υπηρεσία Καταναλωτή: Στο 11,7% η διαφορά ακριβότερου από φθηνότερο καλάθι προϊόντων
Μια συλλογή από premium mixers εισέρχεται δυναμικά στην κυπριακή αγορά
Ενέργεια χωρίς ζάχαρη με τα νέα προϊόντα Monster Energy Ζero Sugar
Ανεξαρτησίας: Ο μονόδρομος, ο δύσκολος στόχος για πεζόδρομο και ο ανταγωνισμός από τα malls
Ξάνθος Σαρρής: Η αναγέννηση της ΕΥΡΗΚΑ
«Μάχη» αδειοδότησης για τα δύο νέα malls στη Λεμεσό-Οι διαδικασίες που τρέχουν και ποια τα δεδομένα
Mall of Cyprus: Μέρισμα €7,5 εκατ. από τα κέρδη 2022 και 2023
Λιανεμπόριο: Το δυσβάστακτο κόστος των καυσίμων για τις επιχειρήσεις και η εξίσωση της ακρίβειας
Η Visa ανακοινώνει τον νικητή του διαγωνισμού της για ένα 100% ηλεκτρικό αυτοκίνητο