Κυπριακό Βραβείο Εξαγωγών 2020: Tιμητική διάκριση στην Hermes Airports

Tιμητική διάκριση απέσπασε η Hermes Airports στο πλαίσιο του Κυπριακού Βραβείου Εξαγωγών 2020, εις ένδειξη αναγνώρισης και εκτίμησης της προσφοράς της στον τουριστικό τομέα και στη κυπριακή οικονομία. 

Η Hermes Airports σημείωσε αξιόλογη δράση κατά τη διάρκεια του 2020 και κάτω από τις αντίξοες συνθήκες που προκάλεσε η πανδημία, υποβοήθησε στο να λειτουργήσει ο τομέας του τουρισμού.

Η τιμητική διάκριση απονεμήθηκε από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Νίκο Αναστασιάδη.

Κατά τη διάρκεια της τελετής, που συνδιοργανώθηκε από το Υπουργείο Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας και το Κυπριακό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, βραβεύτηκαν έξι κυπριακές επιχειρήσεις με εξαιρετική εξαγωγική επίδοση κατά το 2020.

Ομιλητές ήταν ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης, ο Πρόεδρος του ΚΕΒΕ κ. Χριστόδουλος Αγκαστινιώτης και ο Πρόεδρος της Επιτροπής Επιλογής του Βραβείου Εξαγωγών κ. Μάνθος Μαυρομμάτης.

Η εκδήλωση είχε επετειακό χαρακτήρα, αφού συμπληρώνονται 40 χρόνια από την ημερομηνία καθιέρωσης του θεσμού. Ο θεσμός του Βραβείου Εξαγωγών θεσμοθετήθηκε το 1982 από το Υπουργείο Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας και το Κυπριακό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο (ΚΕΒΕ).

Το Κυπριακό Βραβείο Εξαγωγών προβάλλει την ιδέα και τις αξίες της επιχειρηματικότητας και επιβραβεύει το όραμα, τη δημιουργικότητα, την καινοτομία, την εξωστρέφεια και τη διορατικότητα των επιχειρήσεων της Κύπρου.

Αναδεικνύει, παράλληλα, την υπευθυνότητα και την προσφορά στο κοινωνικό σύνολο και αναγνωρίζει τις προσπάθειες ανθρώπων, επιχειρηματιών και εργαζομένων, που μαζί κάνουν καθημερινά αυτές τις αξίες πράξη, αντιμετωπίζουν προκλήσεις και πετυχαίνουν στόχους.

Δειτε Επισης

Ανακοινώσεις από αρμόδια Υπουργεία αναμένει η Επ. Εσωτερικών για ενοίκια σε βιοτεχνικές ζώνες
Στο Lexus Centre Nicosia αποκαλύφθηκε το ολοκαίνουργιο Lexus LBX
Αυξημένες οι εξαγωγές σοκολάτας από Ε.Ε. σε τρίτες χώρες
Γαλακτοβιομηχανία ΑΛΑΜΠΡΑ και οι Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ δίπλα στα άτομα της τρίτης ηλικίας
Δημιουργήστε ένα μικρό παράδεισο με έπιπλα εξωτερικού χώρου από την Andreotti
Η Isuzu αποκαλύπτει το πρώτο ηλεκτρικό Isuzu D-MAX
Τα διεθνούς φήμης brands που ετοιμάζεται να υποδεχθεί το My Mall Λεμεσού
Ελίνα Κυρατζή: Θέσεις κλειδιά και προοπτικές ανέλιξης για το προσωπικό μέσω της Ακαδημίας ΑΛΦΑΜΕΓΑ
Ετήσια αύξηση 7,1% στις πωλήσεις πετρελαιοειδών
Investors In People Platinum: Η σημαντικότερη διεθνής διάκριση ανθρώπινου δυναμικού για τρίτη φορά στον Όμιλο ΠΑΠΑΕΛΛΗΝΑΣ