Κυπριακό Βραβείο Εξαγωγών 2020 στην MSC Ship Management

Το Βραβείο Θαλασσίων Μεταφορών και Εμπορικής Ναυτιλίας απέσπασε η εταιρεία «MSC SHIPMANAGEMENT LTD» στο πλαίσιο του Κυπριακού Βραβείου Εξαγωγών 2020.

Το Βραβείο παρέλαβε εκ μέρους της εταιρείας ο κ. Prabhat Jha, Group Managing Director και CEO. Η τιμητική διάκριση επιδόθηκε από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Νίκο Αναστασιάδη.

Συνολικά στην τελετή, την οποία συνδιοργάνωσαν το Υπουργείο Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας και το Κυπριακό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, βραβεύτηκαν έξι κυπριακές επιχειρήσεις με εξαιρετική εξαγωγική επίδοση κατά το 2020.

Ομιλητές ήταν ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης, ο Πρόεδρος του ΚΕΒΕ κ. Χριστόδουλος Αγκαστινιώτης και ο Πρόεδρος της Επιτροπής Επιλογής του Βραβείου Εξαγωγών κ. Μάνθος Μαυρομμάτης.

Η εκδήλωση είχε επετειακό χαρακτήρα, αφού συμπληρώνονται 40 χρόνια από την ημερομηνία καθιέρωσης του θεσμού. Ο θεσμός του Βραβείου Εξαγωγών θεσμοθετήθηκε το 1982 από το Υπουργείο Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας και το Κυπριακό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο (ΚΕΒΕ).

Το Κυπριακό Βραβείο Εξαγωγών προβάλλει την ιδέα και τις αξίες της επιχειρηματικότητας και επιβραβεύει το όραμα, τη δημιουργικότητα, την καινοτομία, την εξωστρέφεια και τη διορατικότητα των επιχειρήσεων της Κύπρου.

Αναδεικνύει, παράλληλα, την υπευθυνότητα και την προσφορά στο κοινωνικό σύνολο και αναγνωρίζει τις προσπάθειες ανθρώπων, επιχειρηματιών και εργαζομένων, που μαζί κάνουν καθημερινά αυτές τις αξίες πράξη, αντιμετωπίζουν προκλήσεις και πετυχαίνουν στόχους.

Δειτε Επισης

Μια συλλογή από premium mixers εισέρχεται δυναμικά στην κυπριακή αγορά
Ενέργεια χωρίς ζάχαρη με τα νέα προϊόντα Monster Energy Ζero Sugar
Ανεξαρτησίας: Ο μονόδρομος, ο δύσκολος στόχος για πεζόδρομο και ο ανταγωνισμός από τα malls
Ξάνθος Σαρρής: Η αναγέννηση της ΕΥΡΗΚΑ
«Μάχη» αδειοδότησης για τα δύο νέα malls στη Λεμεσό-Οι διαδικασίες που τρέχουν και ποια τα δεδομένα
Mall of Cyprus: Μέρισμα €7,5 εκατ. από τα κέρδη 2022 και 2023
Λιανεμπόριο: Το δυσβάστακτο κόστος των καυσίμων για τις επιχειρήσεις και η εξίσωση της ακρίβειας
Η Visa ανακοινώνει τον νικητή του διαγωνισμού της για ένα 100% ηλεκτρικό αυτοκίνητο
Νέος μέτοχος σε Mall of Cyprus και Mall of Engomi η Pareto-Μειώνεται το ποσοστό συμμετοχής της Atterbury Europe
Οι μάρκες αυτοκινήτων που προτίμησαν οι αγοραστές το πρώτο τρίμηνο