Retail Award στα Χαραλαμπίδης Κρίστης Χαλλούμι Sticks

Βραβείο στα 9α “ΙΝ Βusiness Grocery Retail Awards” απέσπασαν τα Χαλλούμι Sticks της Χαραλαμπίδης Κρίστης. Τα βραβεία διοργανώθηκαν στο πλαίσιο του «19ου Συνεδρίου Λιανικού Εμπορίου».

Το βραβείο παρέλαβε η Κλεοπάτρα Ρουσουλή, Research and Development/Quality Control Manager της Χαραλαμπίδης Κρίστης.

Τα Χαραλαμπίδης Κρίστης Sticks παράγονται στην Κύπρο από φρέσκο κυπριακό χαλλούμι, στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις της Χαραλαμπίδης Κρίστης. Στη συνέχεια, αποθηκεύονται και διανέμονται σύμφωνα με τα υψηλά πρότυπα ποιότητας της εταιρείας και φτάνουν στον καταναλωτή, πάντα φρέσκα.

Tα Χαραλαμπίδης Κρίστης Sticks αποτελούν μια νέα γευστική πρόταση που έχει ενθουσιάσει τους καταναλωτές όλων των ηλικιών, καθώς συνδυάζουν την  ποιότητα της Χαραλαμπίδης Κρίστης, τη γευστική απόλαυση που προσφέρει το Χαλλούμι και την πρακτικότητα εξοικονόμησης χρόνου μαγειρέματος.

Με υλικά άριστης ποιότητας, το αγαπημένο χαλλούμι διατίθεται ως μια γευστική επιλογή ακόμα και για τις πιο δύσκολες γαστρονομικές απαιτήσεις των καταναλωτών.

Δειτε Επισης

Από διαφορετικές αφετηρίες για την ΑΤΑ-«Ο θεσμός είναι αναχρονιστικός και χρήζει βελτίωσης ή αντικατάστασης»
J+A Philippou architects-engineers: Το αρχιτεκτονικό γραφείο πίσω από το ιδιόκτητο γήπεδο του ΑΠΟΕΛ
Περιμένουν έγκριση από την Apple για το e-kalathi… Τι ζήτησε η αμερικανική εταιρεία για να συνάδει με το iOS
Επιστρέφει με όραμα το φρέσκο κυπριακό γάλα Χαραλαμπίδης
Σε περιπέτειες για τα πνευματικά δικαιώματα η Κύπρος-Γιατί ελλοχεύει κίνδυνος κυρώσεων από την Ε.Ε.
Παραδοχή Αναστασιάδη: Εξετέθη με το επενδυτικό πρόγραμμα η Κύπρος-Τι ξεκαθαρίζει για δικηγορικό γραφείο και Σεϋχέλλες
Νίκος Αναστασιάδης: Οι αμαρτίες Πανίκου Δημητριάδη, γιατί είπα «δεσμεύομαι» και το δυστύχημα για τον συκοφάντη
Yποβάθμισε και το ΚΟΕ την πρόβλεψή του για την ανάπτυξη της κυπριακής οικονομίας το 2025
Νέους κανόνες για εγγραφή οχημάτων και ελέγχους για εκπομπές προτείνει η Κομισιόν
Η εξέλιξη των υπεύθυνων επιλογών στο κυπριακό καλάθι-Πώς η Lidl Κύπρου οδηγεί τη μετάβαση προς μια πιο συνειδητή και βιώσιμη κατανάλωση