Η συνταγή που καθιστά την Vitatrace Nutrition εργοδότη προτίμησης

Στέλλα Μούρεττου  01/06/2022 12:14
Η συνταγή που καθιστά την Vitatrace Nutrition εργοδότη προτίμησης

Η συνταγή που καθιστά την Vitatrace Nutrition εργοδότη προτίμησης

Στέλλα Μούρεττου  01/06/2022 12:14

Τη συνταγή που η Vitatrace Nutrition ακολουθεί και η οποία την καθιστά εργοδότη προτίμησης...αποκαλύπτει σε συνέντευξή του στο InBusinessNews o γενικός διευθυντής της εταιρείας, Κυριάκος Αγκαστινιώτης. 

Φιλικό και ασφαλές περιβάλλον εργασίας μαζί με συνεχή επαγγελματική εκπαίδευση, ευχαριστημένο προσωπικό με όρεξη για δουλειά και αποτελέσματα, είναι όπως αναφέρει ο κ. Αγκαστινιώτης, η φιλοσοφία επί της οποίας εδράζεται η φιλοσοφία της Vitatrace Nutrition, όπου-όπως τονίζει-κάθε εργαζόμενος συμμετέχει σε σεμινάρια και εκπαιδεύσεις που αφορούν στην εργασία του για να υπάρχει συνεχώς ενημέρωση και κατάρτιση.

Η εταιρεία Vitatrace Nutrition ήταν υποψήφια στην κατηγορία Best Workplace/ Εργοδότης Προτίμησης στα 14α IN Business Awards.

Ποια είναι η φιλοσοφία που ακολουθείτε στην εταιρεία σας και που σας κάνει να είστε εργοδότης προτίμησης;

Η φιλοσοφία είναι απλή. Φιλικό και ασφαλές περιβάλλον εργασίας μαζί με συνεχή επαγγελματική εκπαίδευση, ευχαριστημένο προσωπικό με όρεξη για δουλειά και αποτελέσματα.

Ποιες λύσεις εφαρμόσατε και εφαρμόζετε εν μέσω του κορωνοϊού για να διασφαλίσετε τη συνέχιση της εργασίας, αλλά και για να παρέχετε ένα ασφαλές εργασιακό περιβάλλον που ενισχύει το ηθικό του προσωπικού σας;

Κατά την περίοδο της πανδημίας προσπαθήσαμε να διαχωρίσουμε το προσωπικό σε ομάδες εργασίας. Δύο φορές την εβδομάδα με δικό μας καταρτισμένο συνεργείο διενεργούσαμε rapid test στις εγκαταστάσεις μας για να διασφαλίσουμε ότι παίρναμε όσο πιο μικρό ρίσκο μπορούσαμε. Οι ευάλωτες ομάδες δούλευαν από το σπίτι κατά τα διαστήματα που υπήρχε έξαρση του ιού.

Πώς επενδύετε στο ανθρώπινο δυναμικό σας και ποιο είναι το πλάνο συνεχούς κατάρτισης και ανέλιξής τους εντός της εταιρείας;

Κάθε εργαζόμενος συμμετέχει σε σεμινάρια και εκπαιδεύσεις που αφορούν στην εργασία του για να υπάρχει συνεχώς ενημέρωση και κατάρτιση.

Ποιοι είναι οι άμεσοι στόχοι σας;

Επέκταση των εργασιών μας σε σχετικούς τομείς που αφορούν στην υγεία και την ευημερία των ζώων, αλλά και επέκταση των εξαγωγών μας σε καινούργιες αγορές, ιδιαίτερα στην Ασία.

Μιλήστε μας εν συντομία για την εταιρεία σας...

Η Vitatrace Nutrition ιδρύθηκε το 1978 από τον +Ευριπίδη Αγκαστινιώτη. Εργοδοτεί 54 άτομα κι ο ετήσιός της τζίρος ανέρχεται στα €20.000.000. Δραστηριοποιείται στην παρασκευή προμιγμάτων, βιταμινών/ ιχνοστοιχείων, κτηνιατρικών φαρμακευτικών προϊόντων και στη διανομή τροφών κατοικίδιων.

RELATED ARTICLES

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
Πίσω στην αρχή της σελίδας