Η συνταγή που καθιστά την Vitatrace Nutrition εργοδότη προτίμησης

Τη συνταγή που η Vitatrace Nutrition ακολουθεί και η οποία την καθιστά εργοδότη προτίμησης...αποκαλύπτει σε συνέντευξή του στο InBusinessNews o γενικός διευθυντής της εταιρείας, Κυριάκος Αγκαστινιώτης. 

Φιλικό και ασφαλές περιβάλλον εργασίας μαζί με συνεχή επαγγελματική εκπαίδευση, ευχαριστημένο προσωπικό με όρεξη για δουλειά και αποτελέσματα, είναι όπως αναφέρει ο κ. Αγκαστινιώτης, η φιλοσοφία επί της οποίας εδράζεται η φιλοσοφία της Vitatrace Nutrition, όπου-όπως τονίζει-κάθε εργαζόμενος συμμετέχει σε σεμινάρια και εκπαιδεύσεις που αφορούν στην εργασία του για να υπάρχει συνεχώς ενημέρωση και κατάρτιση.

Η εταιρεία Vitatrace Nutrition ήταν υποψήφια στην κατηγορία Best Workplace/ Εργοδότης Προτίμησης στα 14α IN Business Awards.

Ποια είναι η φιλοσοφία που ακολουθείτε στην εταιρεία σας και που σας κάνει να είστε εργοδότης προτίμησης;

Η φιλοσοφία είναι απλή. Φιλικό και ασφαλές περιβάλλον εργασίας μαζί με συνεχή επαγγελματική εκπαίδευση, ευχαριστημένο προσωπικό με όρεξη για δουλειά και αποτελέσματα.

Ποιες λύσεις εφαρμόσατε και εφαρμόζετε εν μέσω του κορωνοϊού για να διασφαλίσετε τη συνέχιση της εργασίας, αλλά και για να παρέχετε ένα ασφαλές εργασιακό περιβάλλον που ενισχύει το ηθικό του προσωπικού σας;

Κατά την περίοδο της πανδημίας προσπαθήσαμε να διαχωρίσουμε το προσωπικό σε ομάδες εργασίας. Δύο φορές την εβδομάδα με δικό μας καταρτισμένο συνεργείο διενεργούσαμε rapid test στις εγκαταστάσεις μας για να διασφαλίσουμε ότι παίρναμε όσο πιο μικρό ρίσκο μπορούσαμε. Οι ευάλωτες ομάδες δούλευαν από το σπίτι κατά τα διαστήματα που υπήρχε έξαρση του ιού.

Πώς επενδύετε στο ανθρώπινο δυναμικό σας και ποιο είναι το πλάνο συνεχούς κατάρτισης και ανέλιξής τους εντός της εταιρείας;

Κάθε εργαζόμενος συμμετέχει σε σεμινάρια και εκπαιδεύσεις που αφορούν στην εργασία του για να υπάρχει συνεχώς ενημέρωση και κατάρτιση.

Ποιοι είναι οι άμεσοι στόχοι σας;

Επέκταση των εργασιών μας σε σχετικούς τομείς που αφορούν στην υγεία και την ευημερία των ζώων, αλλά και επέκταση των εξαγωγών μας σε καινούργιες αγορές, ιδιαίτερα στην Ασία.

Μιλήστε μας εν συντομία για την εταιρεία σας...

Η Vitatrace Nutrition ιδρύθηκε το 1978 από τον +Ευριπίδη Αγκαστινιώτη. Εργοδοτεί 54 άτομα κι ο ετήσιός της τζίρος ανέρχεται στα €20.000.000. Δραστηριοποιείται στην παρασκευή προμιγμάτων, βιταμινών/ ιχνοστοιχείων, κτηνιατρικών φαρμακευτικών προϊόντων και στη διανομή τροφών κατοικίδιων.

Δειτε Επισης

Μ. Παναγίδης: Επιβεβλημένη η τροποποίηση του κανονισμού της Ε.Ε. για την προστασία των καταναλωτών
Υπηρεσία Καταναλωτή: Στο 11,7% η διαφορά ακριβότερου από φθηνότερο καλάθι προϊόντων
Μια συλλογή από premium mixers εισέρχεται δυναμικά στην κυπριακή αγορά
Ενέργεια χωρίς ζάχαρη με τα νέα προϊόντα Monster Energy Ζero Sugar
Ανεξαρτησίας: Ο μονόδρομος, ο δύσκολος στόχος για πεζόδρομο και ο ανταγωνισμός από τα malls
Ξάνθος Σαρρής: Η αναγέννηση της ΕΥΡΗΚΑ
«Μάχη» αδειοδότησης για τα δύο νέα malls στη Λεμεσό-Οι διαδικασίες που τρέχουν και ποια τα δεδομένα
Mall of Cyprus: Μέρισμα €7,5 εκατ. από τα κέρδη 2022 και 2023
Λιανεμπόριο: Το δυσβάστακτο κόστος των καυσίμων για τις επιχειρήσεις και η εξίσωση της ακρίβειας
Η Visa ανακοινώνει τον νικητή του διαγωνισμού της για ένα 100% ηλεκτρικό αυτοκίνητο