Τα νέα προϊόντα περιορισμένης εκδοσης του Dior και της Technogym

Η Technogym και ο Dior συνεργάστηκαν για να δημιουργήσουν μια αποκλειστική σειρά προϊόντων γυμναστικής, περιορισμένης έκδοσης, διαθέσιμη στα αναδυόμενα καταστήματα του Dior Vibe

Η καινοτομία της Technogym συναντά την κομψότητα του Dior για μια συναρπαστική σειρά προϊόντων γυμναστικής για το σπίτι, περιορισμένης έκδοσης, που περιλαμβάνει έναν διάδρομο, έναν πάγκο πολλαπλών λειτουργιών και μια μπάλα ευεξίας.

Το αποτέλεσμα μιας πρωτότυπης συνάντησης μεταξύ του κέντρου Έρευνας και Καινοτομίας της Technogym και της δημιουργικής ομάδας του Dior είναι ότι τρία από τα πιο εμβληματικά προϊόντα της Technogym επανεξετάζονται με τους κωδικούς του Dior ώστε να γίνουν σύμβολα τελειότητας και να δοθεί προσοχή στη λεπτομέρεια, ενσωματώνοντας τις αξίες και την κουλτούρα των δύο επωνυμιών.

Αυτές οι ειδικές δημιουργίες, που παράγονται στην Ιταλία στην Technogym Village, αντικατοπτρίζουν μια αμοιβαία δέσμευση για την έμπνευση ενός τρόπου ζωής που συνδυάζει τη σωματική άσκηση και το στιλ προκειμένου να παρακινηθούν οι άνθρωποι και να ζήσουν μια πιο ευτυχισμένη και υγιή ζωή.

Ο Nerio Alessandri - Ιδρυτής της Technogym και Σχεδιαστής Προϊόντων Ευεξίας - σχολιάζει: «Αυτός ο κοινός στόχος τελειότητας δίνει ζωή σε μια σειρά καινοτόμων προϊόντων της Technogym, περιορισμένης έκδοσης, που ενέχουν τη μοναδική γοητεία του Maison Dior. Δημιουργήθηκαν για να εμπνεύσουν την έννοια της ευεξίας στις νέες γενιές, προσφέρουν επίσης στους ανθρώπους την ευκαιρία να ζήσουν μια μοναδική και ακαταμάχητη εμπειρία».

Τα νέα προϊόντα περιορισμένης έκδοσης του Dior και της Technogym θα είναι διαθέσιμα στα αναδυόμενα καταστήματα του Dior στη Σαγκάη, τη Σάνια, το Πεκίνο, το Τσενγκντού, το Χονγκ Κονγκ, τη Σεούλ, την Ταϊπέι, την Μπανγκόκ, το Λονδίνο, το Μπέβερλι Χιλς, το Σόχο και το Τόκιο, καθώς και σε επιλογή ενδοκαταστημάτων - στο Παρίσι, το Μιλάνο, το Τόκιο, τη Νέα Υόρκη και τη Σεούλ - από τον Ιανουάριο του 2022.

Η σειρά περιορισμένης έκδοσης του Dior και της Technogym είναι διαθέσιμη στην αγορά από αυτήν την εβδομάδα και περιλαμβάνει:

TECHNOGYM MY RUN FOR DIOR

Αυτός ο κομψός, συμπαγής και αθόρυβος διάδρομος συνδέεται με την ταμπλέτα σας και προσφέρει μια ευρεία γκάμα προγραμμάτων ασκήσεων τρεξίματος και περπατήματος κατά παραγγελία. Τοποθετώντας απλώς μια ταμπλέτα στην κονσόλα MYRUN, οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν το πρόγραμμα κατά παραγγελία από τον αγαπημένο τους προπονητή.

TECHNOGYM BENCH FOR DIOR

Αυτός ο πρωτοποριακός πάγκος προσφέρει μέγιστη ποικιλία επιλογών ασκήσεων σε μικρό χώρο. Ο πρωτοποριακός σχεδιασμός του περιλαμβάνει μια σειρά από αλτήρες, λάστιχα εκγύμνασης και λαβές που επιτρέπουν την εκτέλεση περισσότερων από 200 ασκήσεις, χάρη σε μια εκτενή βιβλιοθήκη προγραμμάτων ασκήσεων κατά παραγγελία που είναι διαθέσιμη στην εφαρμογή της Technogym.

TECHNOGYM BALL FOR DIOR

Σχεδιασμένη για να σας κρατά εν κινήσει ακόμα και όταν κάθεστε, η Technogym Ball αποτελεί ταυτόχρονα ένα κάθισμα και ένα εργαλείο ευεξίας, με ένα πλήρες πρόγραμμα ασκήσεων για ευελιξία, τόνωση και ισορροπία.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ DIOR

Ο Christian Dior ήταν ο σχεδιαστής των ονείρων. Από τη στιγμή που ιδρύθηκε ο Οίκος του το 1946 και καθιερώθηκε από την επανάσταση του New Look, το οραματικό του πνεύμα δεν έπαψε ποτέ να δοξάζει τις γυναίκες σε όλο τον κόσμο. Ο ίδιος έγραψε ότι «το ύφασμα είναι το μοναδικό όχημα των ονείρων μας (…). Η μόδα, συνολικά, προέρχεται από ένα όνειρο και το όνειρο είναι μια απόδραση». Αυτή η εξαιρετική κληρονομιά εφευρέθηκε εκ νέου από το μοναδικό δημιουργικό πάθος, τη δύναμη και τον νεωτερισμό των Διευθυντών του Δημιουργικού Τμήματος του Οίκου που κάνουν τη μαγεία του Dior να συνεχίσει με τόλμη, εξαιρετική τεχνογνωσία και μοναδική ομορφιά. Η Maria Grazia Chiuri διορίστηκε Διευθύντρια του Δημιουργικού Τμήματος για τις γυναικείες συλλογές υψηλής ραπτικής, τα έτοιμα ενδύματα και τα αξεσουάρ του Dior τον Ιούλιο του 2016, και έγινε η πρώτη γυναίκα που κατέχει αυτή τη θέση στον Οίκο. Κατά τη διάρκεια των ετών, και μέσα από τις πολλές συνεργασίες της, αποκαλύπτει τα ταλέντα, την εφευρετικότητα και την αφοσίωση των καλλιτεχνών και των τεχνιτών από όλο τον κόσμο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ TECHNOGYM

Η Technogym αποτελεί μια κορυφαία επωνυμία παγκοσμίως σε προϊόντα και ψηφιακές τεχνολογίες για τη φυσική κατάσταση, τον αθλητισμό, την υγεία και την ευεξία. Η Technogym προσφέρει ένα πλήρες σύστημα συνδεδεμένου έξυπνου εξοπλισμού, ψηφιακών υπηρεσιών, εμπειριών προπόνησης κατά παραγγελία και εφαρμογών που επιτρέπουν σε κάθε τελικό χρήστη να έχει πρόσβαση σε μια εντελώς εξατομικευμένη εμπειρία προπόνησης οποτεδήποτε και οπουδήποτε: στο σπίτι, στο γυμναστήριο, εν κινήσει. Πάνω από 50 εκατομμύρια άνθρωποι προπονούνται με την Technogym σε 80.000 κέντρα ευεξίας και 500.000 ιδιωτικές κατοικίες σε όλο τον κόσμο. Η Technogym είναι ο Επίσημος Προμηθευτής των τελευταίων οκτώ Ολυμπιακών Αγώνων και αποτελεί την επωνυμία αναφοράς για πρωταθλητές και διασημότητες σε όλο τον κόσμο.

 

Δειτε Επισης

Κλειστά τα γενικά καταστήματα την Πρωτομαγιά-Τι ισχύει για όσους εργαστούν
Έπιπλα Andreotti: Η one-stop-shop επιλογή σου!
Εννέα μνηστήρες για την ανάπτυξη και λειτουργία του e-kalathi-Οι προσφοροδότες και τα ποσά που δήλωσαν
Τα προβλήματα στην εμπορία και προώθηση των κυπριακών κρασιών στην ντόπια και ξένη αγορά
Skybags: Ποιοτική μόδα που στοιχίζει λιγότερα
Κατά παρέκκλιση και στο Υπουργικό τα δύο νέα malls στη Λεμεσό-Το κυκλοφοριακό χάος και οι νέοι κυκλικοί κόμβοι
Τα Beauty Line τιμούν την Ημέρα Γης με την εκστρατεία «Φτιάχνουμε μαζί έναν κόσμο ομορφότερο»
Μ. Παναγίδης: Επιβεβλημένη η τροποποίηση του κανονισμού της Ε.Ε. για την προστασία των καταναλωτών
Υπηρεσία Καταναλωτή: Στο 11,7% η διαφορά ακριβότερου από φθηνότερο καλάθι προϊόντων
Μια συλλογή από premium mixers εισέρχεται δυναμικά στην κυπριακή αγορά