Kyriakides Mushrooms: Ξεπέρασε κάθε προσδοκία το Φεστιβάλ Μανιταριών

Το Φεστιβάλ Μανιταριών στα Σπήλια, δεν θα μπορούσε να είναι περισσότερο so mush better!

Ευγνωμοσύνη για την αυξημένη προσέλευση, εξαιρετική διάθεση, πολλά χαμόγελα και ακόμη περισσότερες προσδοκίες για την επόμενη διοργάνωση, είναι συνοπτικά και εν συντομία, οι εντυπώσεις που μας άφησε, το πολύ χορταστικό Σαββατοκύριακο στα Σπήλια για το Φεστιβάλ Μανιταριών.

Μετά από την περσινή αναβολή του Φεστιβάλ Μανιταριών λόγω της πανδημίας, τόσο η κοινότητα Σπηλιών όσο και η Kyriakides Mushrooms υπήρξαν ιδιαίτερα ενθουσιασμένοι για την φετινή διοργάνωση. Οι προσδοκίες μας ήταν μεγάλες και το ενδιαφέρον φαινόταν μεγάλο, αυτό όμως που ζήσαμε το Σαββατοκύριακο ήταν πέρα από κάθε προσδοκία!

Η προσέλευση υπήρξε ανέλπιστη το Σάββατο, ωστόσο την Κυριακή και παρά τον φόβο των βροχοπτώσεων, οι λάτρεις των μανιταριών, ανηφόρησαν στα Σπήλια για να γνωρίσουν τα προϊόντα της Kyriakides Mushrooms, να δοκιμάσουν τις υπέροχες συνταγές των chefs και να προμηθευτούν τα kits καλλιέργειας μανιταριών.

 

Μικροί και μεγάλοι ενθουσιάστηκαν με τους εντυπωσιακούς μανιταρόκηπους, οι οποίες όπως κάθε φορά έκλεψαν όλα τα φωτογραφικά ενσταντανέ και κυριάρχησαν στις σχετικές αναρτήσεις στα social media. Τα παιδιά ήταν τα πιο εκδηλωτικά και ενθουσιασμένα από τη “γνωριμία” με τον τρόπο που τα μανιτάρια καλλιεργούνται και παράγονται.

Με μεγάλη μας χαρά είδαμε την ενθουσιώδη ανταπόκριση των επισκεπτών για τα kits καλλιέργειας. Βλέπαμε μεγάλους και μικρούς να επιλέγουν πολύ προσεκτικά το είδος που θα ήθελαν να καλλιεργήσουν και να αποχωρούν με το kit υπό μάλης. Για όλη της οικογένεια της Kyriakides Mushrooms, η ανταπόκριση αυτή υπήρξε εξαιρετικά ευχάριστη.

Με μεγάλη ικανοποίηση παρακολουθούσαμε και την ανταπόκριση που είχαν οι συνταγές μας. Πέρα από την γνωστή πλέον μανιταρόσουπα, όλα τα street foods που ετοίμαζε η ομάδα των chefs μας, έτυχαν ενθουσιώδης υποδοχής. Οι συνταγές των Bao Buns με καραμελωμένα μανιτάρια Shiitake, των ζουμερών μπιφτεκιών μανιταριών, των βιολογικών ψητών μανιταριών King Oyster,  των κόκκινων μανιταριών στα κάρβουνα, του τραγανού τεμπούρα μανιταρο-ποπκορν και φυσικά του δημοφιλή πλέον γύρου με μανιτάρια Oyster, έχουν ήδη αναρτηθεί στο site μας https://www.kyriakides.com.cy/

 

Στον ίδιο ιστότοπο μπορεί κάποιος να προμηθευτεί και τα kit καλλιέργειας βιολογικών μανιταριών και πιο συγκεκριμένα στο ολοκαίνουριο e-shop μας.

Το Φεστιβάλ Μανιταριών, υπήρξε για ακόμη μια χρονιά, μια υπέροχη εμπειρία για όσους το επισκέφτηκαν και μια εξαιρετική ευκαιρία να γνωρίσουμε από κοντά εσάς που μας εμπιστεύεστε. Πάνω από όλα μας επιβεβαίωσε την επιθυμία μας να επιστρέψουμε του χρόνου με ακόμη περισσότερα και ακόμη πιο νόστιμα!

Δειτε Επισης

«Go Live» για την παράλληλη διαπραγμάτευση κυπριακών ομολόγων ΕΜΤΝ
Προσέλκυση νέων επενδυτών...«Κεφάλαιο κίνησης σε επιχειρήσεις, θα ενσωματωθούν και συγκεκριμένα κίνητρα»
Ικανοποίηση Κεραυνού για Fiscal Monitor του ΔΝΤ-«Επαναβεβαιώνεται η πολύ καλή πορεία της οικονομίας μας»
16α ΙΝ Business Awards: Ανακοινώνονται την ερχόμενη εβδομάδα οι βραβευθέντες
Ξάνθος Σαρρής: Η αναγέννηση της ΕΥΡΗΚΑ
«Μάχη» αδειοδότησης για τα δύο νέα malls στη Λεμεσό-Οι διαδικασίες που τρέχουν και ποια τα δεδομένα
Τα αιτήματα της Kition, το ξεκάθαρο μήνυμα Βαφεάδη και τι διαμηνύει η Ελεγκτική Υπηρεσία
ΔΝΤ: Η Κύπρος θα «πιάσει» νωρίτερα το όριο 60% στον δείκτη δημόσιου χρέους
Mall of Cyprus: Μέρισμα €7,5 εκατ. από τα κέρδη 2022 και 2023
Columbia Technology και Sita δημιουργούν την SmartSea-Θα παρέχει λύσεις ναυτιλιακής τεχνολογίας