Unicars: Παρέδωσε στον Δήμο Δρομολαξιάς τοTGM της MAN

Παραδόθηκε το πρότυπο σάρωθρο στον Δήμο Δρομολαξιάς – Μενεού, από την Unicars Pro Solutions σε συνεργασία με την Conagro. Πρόκειται για το μοντέλο TGM της MAN με απόδοση 250hp, το οποίο φέρει την πλέον σύγχρονη αντιρρυπαντική τεχνολογία Euro 6 στάδιο Δ.

Το ολοκαίνουργιο σάρωθρο θα τεθεί άμεσα στις υπηρεσίες του Δήμου αναβαθμίζοντας την ποιότητα των προσφερόμενων υπηρεσιών καθαριότητας συμβάλλοντας έτσι στη διαμόρφωση υγιεινών συνθηκών διαβίωσης για τους δημότες.

 

 

 

Η τελετή παράδοσης και παρουσίασης πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του Δήμου Δρομολαξιάς παρουσία επίσημων προσκεκλημένων της Δημοτικής Αρχής και διευθυντικών στελεχών της Unicars Pro Solutions. Κατά την παράδοση του νέου οχήματος, ο κ. Δημήτρης Σκούφης, Business Unit Manager της Unicars Pro Solutions αναφέρθηκε εκτενώς στις δυνατότητες αλλά και στις τεχνολογικές καινοτομίες του οχήματος της MAN.

 

Unicars Pro Solutions
Η Unicars είναι έτοιμη να ανταποκριθεί σε κάθε πρόκληση που αντιμετωπίζει ο σύγχρονος επαγγελματίας, όσο μικρή ή μεγάλη κι αν είναι αυτή. Μέσω της Unicars Pro Solutions, η Unicars μπορεί να καλύψει κάθε μεταφορική ανάγκη με συνέπεια και αποτελεσματικότητα.   Στόχος είναι η παροχή τεχνογνωσίας για την σωστή επιλογή οχήματος και υπερ-κατασκευής καθώς και η υψηλή ποιότητα υπηρεσιών after sales.

Η Unicars Pro Solutions είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος φορτηγών και λεωφορείων MAN, Neoplan, Volkswagen Εμπορικών και επίσημος επισκευαστής Schmitz Cargobull στην Κύπρο.

Δειτε Επισης

Δημιουργήστε ένα μικρό παράδεισο με έπιπλα εξωτερικού χώρου από την Andreotti
Η Isuzu αποκαλύπτει το πρώτο ηλεκτρικό Isuzu D-MAX
Τα διεθνούς φήμης brands που ετοιμάζεται να υποδεχθεί το My Mall Λεμεσού
Ελίνα Κυρατζή: Θέσεις κλειδιά και προοπτικές ανέλιξης για το προσωπικό μέσω της Ακαδημίας ΑΛΦΑΜΕΓΑ
Ετήσια αύξηση 7,1% στις πωλήσεις πετρελαιοειδών
Investors In People Platinum: Η σημαντικότερη διεθνής διάκριση ανθρώπινου δυναμικού για τρίτη φορά στον Όμιλο ΠΑΠΑΕΛΛΗΝΑΣ
Pepsis Asphalt: Στα σκαριά η επαναλειτουργία ανενεργού εργοστασίου στη Βάσα Κελλακίου
Εξαγωγές ύψους €508,39 εκ. προς χώρες της Ε.Ε. και €1,84 δισ. προς τρίτες χώρες από Κύπρο το 2023
Απόφαση-ορόσημο για το χαλλούμι με πενταετή παράταση της δυνατότητας για την ποσόστωση
Πήρε μπρος το νέο εργοστάσιο παραγωγής της Kassatly στον Ύψωνα-Τι δηλώνει ο Nayef Kassatly (videos & pics)