ΑΛΦΑΜΕΓΑ: Στην ΕΠΑ η εξαγορά υπεραγοράς στην Τριμίκλινη

InBusinessNews  03/12/2021 12:44
ΑΛΦΑΜΕΓΑ: Στην ΕΠΑ η εξαγορά υπεραγοράς στην Τριμίκλινη

ΑΛΦΑΜΕΓΑ: Στην ΕΠΑ η εξαγορά υπεραγοράς στην Τριμίκλινη

InBusinessNews  03/12/2021 12:44

Κοινοποίηση συγκέντρωσης έλαβε η Υπηρεσία της Επιτροπής Προστασίας του Ανταγωνισμού, αναφορικά με την ανάληψη της δραστηριότητας της υπεραγοράς και του καφεστιατορίου Κώστας που ανήκει στην εταιρεία Κώστας Ι. Κυριάκου & Υιοί Λίμιτεδ από την εταιρεία Χ.Α. Παπαέλληνας Εμπορική Λτδ (Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ).

Διαβάστε εδώ: Με νέο ιδιοκτήτη η υπεραγορά «Κώστας» στην Τριμίκλινη

Όπως αναφέρεται, η Χ.Α. Παπαέλληνας Εμπορική Λτδ είναι εταιρεία, η οποία μέσω των Υπεραγορών που διατηρεί ανά το παγκύπριο, δραστηριοποιείται στην λιανική πώληση διατροφικών προϊόντων και μη διατροφικών ειδών οικιακής χρήσης που αποβλέπουν στην ικανοποίηση των επαναλαμβανόμενων αναγκών των νοικοκυριών. Επιπρόσθετα η Χ.Α. Παπαέλληνας Εμπορική Λτδ δραστηριοποιείται στη λειτουργία καφεστιατορίων σε χώρους που εφάπτονται ή βρίσκονται παραπλήσια των υπεραγορών.

Στόχο στην παρούσα πράξη συγκέντρωσης αποτελεί η υπεραγορά και το Καφεστιατόριο Κώστας, τα οποία ανήκουν στην ΚΩΣΤΑΣ Ι. ΚΥΡΙΑΚΟΥ & ΥΙΟΙ ΛΙΜΙΤΕΔ. Η υπεραγορά Κώστας, βρίσκεται στη Τριμίκλινη και δραστηριοποιείται στην λιανική πώληση διατροφικών προϊόντων και μη διατροφικών ειδών οικιακής χρήσης που αποβλέπουν στην ικανοποίηση των επαναλαμβανόμενων αναγκών των νοικοκυριών. Επιπρόσθετα, μέρος του στόχου αποτελεί το καφεστιατόριο που βρίσκεται σε χώρο παραπλήσιο της υπεραγοράς.

RELATED ARTICLES

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ

Σχετικά Άρθρα

Πίσω στην αρχή της σελίδας