Υποτροφία €7.500 από την ΚΕΑΝ για το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα «MSc Digital Marketing»

H ΚΕΑΝ στο πλαίσιο της κοινωνικής προσφοράς και της ενίσχυσης της ακαδημαϊκής προόδου των νέων παραχώρησε υποτροφία αξίας €7.500 στη σπουδάστρια Ειρήνη Αρτάκα, για το μεταπτυχιακό πρόγραμμα «MSc Digital Marketing» του Cyprus Institute of Marketing (CIM) σε συνεργασία με το University of West London. Ο θεσμός των υποτροφιών έχει καθιερωθεί εκ των ιδιοκτητών της ΚΕΑΝ εις μνήμη της Εύης Παπαδοπούλου, Διευθύντριας του Marketing, μέλος του Δ.Σ. της KEAN και διακεκριμένης επαγγελματίας της κυπριακής κοινωνίας. 

H αξιομνημόνευτη κ. Εύη Παπαδοπούλου υπήρξε πρωτοπόρος και μια ηγετική μορφή στον επιχειρηματικό κόσμο της Κύπρου. Η κ. Παπαδόπουλου αφιέρωσε όλη της τη ζωή στη δημόσια προσφορά αναπτύσσοντας πολύπλευρη φιλανθρωπική δράση. Μέσω της υποτροφίας «Εύη Παπαδοπούλου» η ΚΕΑΝ στηρίζει ενεργά τα εκπαιδευτικά δρώμενα στην Κύπρο με σκοπό να ενισχύσει την ακαδημαϊκή γνώση και δεξιότητες των συμπολιτών μας σε ζητήματα του marketing.  

 

Η κ. Μαρία Οδυσσέως, Deputy Marketing Manager της ΚΕΑΝ, δήλωσε σχετικά: «Η ΚΕΑΝ συνεχίζει να στηρίζει τη νέα γενιά σπουδαστών με κινητοποιήσεις όπως οι υποτροφίες εις μνήμη της Εύης Παπαδοπούλου, της οποίας η ανιδιοτελής προσφορά είναι παράδειγμα προς μίμηση. Η εταιρεία μας ανέκαθεν συνέβαλε στη δημιουργία δράσεων και πρωτοβουλιών στην κυπριακή κοινωνία διαδίδοντας το μήνυμα του ανθρωπισμού και της προσφοράς.»

Η προσφορά των υποτροφιών εμπίπτει  στο πρόγραμμα κοινωνικής ευθύνης που εφαρμόζει ο Όμιλος ΚΕΑΝ, με στόχο στην ανάπτυξη της κυπριακή κοινωνίας και τη συμπαράσταση στις ανάγκες των πολιτών της.

Δειτε Επισης

Τα πρώτα στιγμιότυπα από τα 16α IΝ Business Awards(vid)
Πανίκος Νικολάου: Αυτό το βραβείο ανήκει στους 2722 συναδέλφους στην Τράπεζα Κύπρου (vid)
Άρτεμις Αντωνιάδου: Αναγνωρίση της πορείας και της προσπάθειάς μου το βραβείο στα ΙΝ Business Awards (vid)
Πάνω από τον μέσο όρο της Ε.Ε. η απασχόληση στην Κύπρο-Τρίτη σε υπερειδίκευση εργαζομένων
Σε αυξητική τάση η αδήλωτη και παράνομη εργασία-Η έκκληση Παναγιώτου στους εργοδότες και τα νέα μέτρα
Ανάγκη για τον τουριστικό τομέα-«Δεν μπορούμε χωρίς ξένα εργατικά χέρια και αυτό αποδεικνύεται από τους αριθμούς»
Το ευ επιχειρείν στο βάθρο... Πραγματοποιήθηκαν τα 16α IN Business Awards(photos)
Πώς αξιολογούν τα ΚΕΠ οι πολίτες-Τα ευρήματα έρευνας του Υπουργείου Οικονομικών
Μάριος Ταννούσης: Η Κύπρος επενδυτικός προορισμός και πόλος σταθερότητας στην περιοχή
Φέτος το Πάσχα οι προσφορές είναι επικές-Smartphones με €0 αρχικά και €200 έκπτωση