Το Στρατηγικό Σώμα των Ευρωπαίων Ζυθοποιών γιορτάζει την μπύρα στην Κύπρο

Δελτίο Τύπου  22/11/2021 12:05
Το Στρατηγικό Σώμα των Ευρωπαίων Ζυθοποιών γιορτάζει την μπύρα στην Κύπρο

Το Στρατηγικό Σώμα των Ευρωπαίων Ζυθοποιών γιορτάζει την μπύρα στην Κύπρο

Δελτίο Τύπου  22/11/2021 12:05

Μετά από πρόσκληση του πρώην προέδρου της Ένωσης Ζυθοποιών Ευρώπης και του Διευθύνοντα Συμβούλου του Ομίλου Φώτος Φωτιάδης κ. Παύλου Φωτιάδη, το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης συνεδρίασε την περασμένη εβδομάδα στην χώρα μας και συγκεκριμένα στη Photos Photiades Breweries Ltd.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, συζητήθηκαν οι βασικές προτεραιότητες για τον τομέα της ζυθοποιίας στην Ευρώπη, ενώ επιβεβαιώθηκε η ανάγκη της συλλογικής προσπάθειας για τη διαμόρφωση ενός φιλικού, βιώσιμου και υπεύθυνου επιχειρηματικού περιβάλλοντος της ΕΕ για τον ζύθο με στόχο την αποτελεσματική αντιμετώπιση των σύγχρονων προκλήσεων και την αξιοποίηση των νέων ευκαιριών.

Κατά τη διάρκεια των εργασιών, ο κ. Lasse Aho, ο οποίος εξελέγη Πρόεδρος της Ένωσης πριν από ένα χρόνο, διαδεχόμενος τον κ. Παύλο Φωτιάδη δήλωσε: «Ως εκπρόσωποι της μεγάλης οικογένειας των ζυθοποιιών στην Ευρώπη, συμφωνήσαμε αυτή την εβδομάδα ότι ο τομέας του ζύθου μπορεί να ενισχύσει σημαντικά την ευρωπαϊκή κοινωνία και οικονομία σε μια εποχή που η βιώσιμη ανάκαμψη αποτελεί την μόνη επιλογή. Κατά τη διάρκεια της πανδημίας δώσαμε μια ιδιαίτερα δύσκολη μάχη με στόχο να συνεχιστεί η υπεύθυνη απόλαυση των μοναδικών προϊόντων μας. Τώρα είναι η ώρα να διασφαλίσουμε ότι οι ζυθοποιοί θα διαδραματίσουν τον δικό τους ρόλο στην ανάκαμψη της οικονομίας της Ευρώπης και θα τύχουν δίκαιης μεταχείρισης γι’ αυτόν τον σκοπό».
 

zythopoioieu2

  Το Διοικητικό Συμβούλιο επικύρωσε επίσης ότι οι ζυθοποιοί της Ευρώπης θα συνεχίσουν να πρωτοπορούν και να αποτελούν πρότυπο σε θεμελιώδεις τομείς όπως η πλήρη ενημέρωση των καταναλωτών και η περιβαλλοντική βιωσιμότητα.

zythopoioieu3

Ο κ. Παύλος Φωτιάδης Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρεία είπε «Ήταν μεγάλη χαρά και τιμή που υποδέχθηκα στην χώρα μας συναδέλφους ζυθοποιούς απ’ όλη την Ευρώπη αυτή την εβδομάδα. Η Ευρώπη αποτελεί την γενέτειρα της σύγχρονης ζυθοποιίας. Η Ένωση αποτελεί τον εγχώριο οργανισμό όλων των ζυθοποιών και την έγκυρη φωνή του κλάδου της ζυθοποιίας, μια συναρπαστική κοινότητα ανθρώπων που νοιάζονται για την υψηλή ποιότητα και έχουν πάθος με την μπύρα, ένα μοναδικό προϊόν που έχει τις ρίζες του στη φύση».

RELATED ARTICLES

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ

Σχετικά Άρθρα

Πίσω στην αρχή της σελίδας