Μια μοναδική συλλογή του Όμιλου Πηλακούτα με θρυλικά μοντέλα της BMW

InBusinessNews  27/10/2021 11:45
Μια μοναδική συλλογή του Όμιλου Πηλακούτα με θρυλικά μοντέλα της BMW

Μια μοναδική συλλογή του Όμιλου Πηλακούτα με θρυλικά μοντέλα της BMW

InBusinessNews  27/10/2021 11:45

H ιστορία της οικογένειας και του Ομίλου Πηλακούτα, συμπορεύεται με αυτήν της κορυφαίας αυτοκινητοβιομηχανίας BMW, μέσα από τη σπάνια συλλογή θρυλικών μοντέλων που φιλοξενούνται στο νέο εντυπωσιακό εκθεσιακό χώρο Char. Pilakoutas Heritage, στo Στρόβολο, στην έκταση των εγκαταστάσεων της Char. Pilakoutas Ltd.

Σπάνια, εμβληματικά και ξεχωριστά, τα αυτοκίνητα της συλλογής του Όμιλου Πηλακούτα, αποτελούν μέρος μιας μοναδικής κληρονομιάς, ταυτισμένης με τον ισχυρό δεσμό της οικογένειας με τη θρυλική αυτοκινητοβιομηχανία.

FIM_4524

FIM_4527

Η συλλογή συλλεκτικών αυτοκινήτων της BMW, με μοντέλα από το 1950 και έπειτα, με την ονομασία Char.Pilakoutas Heritage, άρχισε να διαμορφώνεται από τη δεκαετία του 1980.  Είναι αποτέλεσμα της αφοσίωσης του Χαράλαμπου Πηλακούτα στο όραμα και την ιστορία της BMW, αξίες που μεταφέρει από το 1932 από γενιά σε γενιά ο Όμιλος Πηλακούτα.

FIM_4528

FIM_4542

Κατά τη διάρκεια των εγκαινίων, που πραγματοποιήθηκαν την Τρίτη 26 Οκτωβρίου, με προσκεκλημένους στελέχη των ΜΜΕ, ο κ. Χαράλαμπος Πηλακούτας, ανέφερε «Η συλλογή ιστορικών, εμβληματικών μοντέλων της BMW, ήταν ένα προσωπικό στοίχημα. Κάθε μοντέλο στο χώρο αυτό και ένας σταθμός. Σταθμός καινοτομίας. Σταθμός εξέλιξης. Σταθμός πάθους για το καλύτερο. Σταθμοί σε έναν δρόμο ανάπτυξης, που πορευόμαστε μαζί με την BMW. Αυτή την ξεχωριστή συλλογή μοναδικών αυτοκινήτων, επιλέξαμε να φιλοξενήσουμε στο Char. Pilakoutas Heritage.

FIM_4548

Τρεις γενιές της οικογένειας Πηλακούτα συναντώνται σε αυτόν το χώρο, με τις γενιές μοντέλων της BMW που έγραψαν ιστορία. Και που συμβολίζουν κάτι πολύ σημαντικό κατά την άποψή μου. Πως δεν υπάρχουν όρια στην ανθρώπινη δημιουργικότητα, δεν υπάρχουν όρια στην εξέλιξη όταν πολύ απλά, αγαπάς αληθινά αυτό που κάνεις. Όταν μπορείς και δαμάζεις τις προκλήσεις παρά τις δυσκολίες που αυτές φέρνουν μαζί τους. Όταν έχεις γύρω σου ομάδα από συνεργάτες με ικανότητες και ταλέντο, που όλοι μοιράζονται το ίδιο όραμα».

FIM_4650

Κατά τη διάρκεια των εγκαινίων του εκθεσιακού χώρου και της συλλογής Char. Pilakoutas Heritage, πραγματοποιήθηκε και η πρώτη παρουσίαση της νέας BMW Σειρά 4, Gran Coupé. Ένα συναρπαστικό αυτοκίνητο που, όπως τονίστηκε, συνδέει την ιστορία με το μέλλον του Brand. Ένας εμφατικός συνδυασμός κύρους, δυναμικής αισθητικής ταυτότητας, τεχνολογικής πρωτοπορίας, απαράμιλλης ασφάλειας, μεγάλης άνεσης, υψηλών επιδόσεων και περιβαλλοντικού σεβασμού. Kάθε σημείο της νέας BMW Σειρά 4, Gran Coupé εκφράζει το πάθος για οδηγική απόλαυση, σε μια συνεχή αναζήτηση της τελειότητας.

FIM_4705

FIM_4730

RELATED ARTICLES

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
Πίσω στην αρχή της σελίδας