Σφραγίδα Καποδίστρια σε μεγάλα έργα τεχνικού εξοπλισμού

Τη σφραγίδα του σε τρία πολύ μεγάλα έργα έβαλε τους τελευταίους μήνες το Τμήμα Τεχνικού Εξοπλισμού της εταιρείας ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ, το οποίο εξειδικεύεται στον εξοπλισμό συνεργείων, κυρίως με μεγάλα μηχανήματα.

Σε συνεργασία με την Α.Ι. Μotokinisi, η ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ εξόπλισε πλήρως τον νέο σταθμό συντήρησης οχημάτων Porsche στη Λεμεσό, όπως έπραξε προηγούμενα και για το ανακαινισμένο συνεργείο Land Rover & Jaguar στη Λευκωσία, σε συνεργασία με τον όμιλο Χαρ. Πηλακούτας. Στη Βιομηχανική Περιοχή Ιδαλίου περατώθηκε πρόσφατα από την ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ η δημιουργία δύο γραμμών Μηχανικού Ελέγχου Οχημάτων (Μ.Ο.Τ.), μια για φορτηγά και η άλλη για επιβατικά οχήματα.

Με πιστοποίηση Bosch

Το Τμήμα Τεχνικού Εξοπλισμού της ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ δημιουργήθηκε το 2011 και φέρει την πιστοποίηση της Robert Bosch GmbH. Όλα τα μηχανήματα που εισάγονται στην Κύπρο από την ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ είναι εγκεκριμένα από τις μεγάλες αυτοκινητοβιομηχανίες, στοιχείο απαραίτητο για να μπει ένα μηχάνημα στο συνεργείο ενός αντιπροσώπου ή οποιουδήποτε επαγγελματία επιθυμεί να συντηρεί τα οχήματα των πελατών του σύμφωνα με τις προδιαγραφές του εργοστασίου.

Η τεχνογνωσία αλλά και η πολύχρονη πείρα των στελεχών του εν λόγω τμήματος αποτελούν επίσης βασικό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα, μαζί βεβαίως με τη σφραγίδα ποιότητας της ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ, μιας εταιρείας η οποία σε όλα της τα τμήματα εμπορεύεται μόνο γνήσια και αξιόπιστα αναλώσιμα, εργαλεία και μηχανήματα.

Γερμανική ποιότητα

Συνεργαζόμενη κυρίως με εργοστάσια της Γερμανίας η εταιρεία ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ εισάγει μεγάλα μηχανήματα από μάρκες που θεωρούνται ό,τι καλύτερο κυκλοφορεί στην ευρωπαϊκή αγορά σήμερα, έχοντας ως κύριους προμηθευτές τις γερμανικές εταιρείες Robert Bosch, Beissbarth, MAHLE, Νussbaum και άλλες. Το σημαντικότερο είναι πως όλοι οι προμηθευτές παράγουν μηχανήματα που πληρούν τις αυστηρές προδιαγραφές των εργοστασίων. Ανάμεσα σε αυτά είναι ανυψωτικά μηχανήματα, διαγνωστικά, γραμμές ΜΟΤ και μονάδες συντήρησης κλιματιστικών (A/C).

Η ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ επενδύει τα μέγιστα στο Τμήμα Τεχνικού Εξοπλισμού, καθώς λόγω της υπερσύγχρονης τεχνολογίας που φέρουν τα νέα αυτοκίνητα, στη σωστή συντήρηση ενός οχήματος - πέρα από την ποιότητα ανταλλακτικών και επαγγελματικών εργαλείων - τεράστιο ρόλο παίζουν πλέον τα μηχανήματα αλλά και η εκπαίδευση των ανθρώπων που στελεχώνουν το σύγχρονο συνεργείο.

Στοιχεία επικοινωνίας: 

Τεχνικό Κέντρο Bosch & Εξοπλισμός Συνεργείων

Διεύθυνση: Σόλωνος Μιχαηλίδη 2Β, 1035, Παλλουριώτισσα, Λευκωσία | Υπεύθυνος: Χρήστος Τσάμης

Τηλ.: 22435444-99723372 | E-mail: info@chrkapodistrias.com

Δειτε Επισης

Λιανικό εμπόριο: Ελπίδες στην άμεση απασχόληση ξένων εργαζομένων-Κλειδί οι φοιτητές
Ανακοινώσεις από αρμόδια Υπουργεία αναμένει η Επ. Εσωτερικών για ενοίκια σε βιοτεχνικές ζώνες
Στο Lexus Centre Nicosia αποκαλύφθηκε το ολοκαίνουργιο Lexus LBX
Αυξημένες οι εξαγωγές σοκολάτας από Ε.Ε. σε τρίτες χώρες
Γαλακτοβιομηχανία ΑΛΑΜΠΡΑ και οι Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ δίπλα στα άτομα της τρίτης ηλικίας
Δημιουργήστε ένα μικρό παράδεισο με έπιπλα εξωτερικού χώρου από την Andreotti
Η Isuzu αποκαλύπτει το πρώτο ηλεκτρικό Isuzu D-MAX
Τα διεθνούς φήμης brands που ετοιμάζεται να υποδεχθεί το My Mall Λεμεσού
Ελίνα Κυρατζή: Θέσεις κλειδιά και προοπτικές ανέλιξης για το προσωπικό μέσω της Ακαδημίας ΑΛΦΑΜΕΓΑ
Ετήσια αύξηση 7,1% στις πωλήσεις πετρελαιοειδών