Απάντηση CTC στον δήμο Πάφου για το Εμπορικό Κέντρο Κόροιβος

InBusinessNews  24/09/2021 18:12
Απάντηση CTC στον δήμο Πάφου για το Εμπορικό Κέντρο Κόροιβος

Απάντηση CTC στον δήμο Πάφου για το Εμπορικό Κέντρο Κόροιβος

InBusinessNews  24/09/2021 18:12

Απάντηση στην ανακοίνωση του Δήμου Πάφου για την έκδοση δικαστικής απόφασης σε σχέση με την κατοχή και χρήση οικοδομής στην Πάφο από τις εταιρείες Ermes Department Stores PLC και Woolworth (Cyprus ) Properties PLC του ομίλου CTC, χωρίς πιστοποιητικό τελικής έγκρισης, δίδουν οι πιο πάνω εταιρείες.

Σύμφωνα με γραπτή ανακοίνωση των εταιρειών, η σχετική δικαστική απόφαση έχει εφεσιβληθεί. Αναφέρουν επίσης πως θα ακολουθήσουν και θα εφαρμόσουν όλες τις κατάλληλες διαδικασίες, διεκδικώντας όλες τις νόμιμες θεραπείες και τα νόμιμα δικαιώματά τους.

Διαβάστε εδώ: Προ του φάσματος αναστολής της λειτουργίας της υπεραγορά στην Πάφο

Η διαδικασία σε σχέση με την τελική έγκριση της οικοδομής, προστίθεται στην ανακοίνωση, "έχει δρομολογηθεί από μακρού χρόνου, δεν ολοκληρώθηκε, όμως, για λόγους που δεν οφείλονται σε υπαιτιότητα ή παραγνώριση των νομίμων υποχρεώσεων των εταιρειών τους, αλλά στη διαχείριση του όλου θέματος από μέρους του Δήμου Πάφου". 

Ενόψει των εκκρεμουσών δικαστικών και άλλων συναφών διοικητικών διαδικασιών, σημειώνουν πως δεν επιθυμούν να προβούν, σ΄ αυτό το στάδιο, σε περαιτέρω σχολιασμό του όλου θέματος και επιφυλάσσουν όλα τα νόμιμα δικαιώματά τους.

Πληροφοριακά, αναφέρουν ακόμη, ότι η υπόθεση αφορά το Εμπορικό Κέντρο Κόροιβος στην Πάφο, όπου λειτουργεί πολυκατάστημα εδώ και περίπου 20 χρόνια και ως επιχειρηματικά ανεξάρτητη δραστηριότητα υπερκατάστημα Superhome Center DIY, και τα δύο με απόλυτη ασφάλεια και ομαλότητα τόσο για τους χρήστες όσο και τους επισκέπτες, περίπου δύο εκατομμύρια ετησίως, χωρίς κανένα πρόβλημα, απασχολώντας περί τα 200 άτομα.

Εγκαινιάστηκε δε επίσημα και λειτουργεί από το 2001, καταλήγει η ανακοίνωση.

RELATED ARTICLES

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
Πίσω στην αρχή της σελίδας