Μέχρι 1η Νοεμβρίου 2021 αιτήσεις για το Κυπριακό Βραβείο Εξαγωγών 2020

Από την Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου μέχρι την 1η Νοεμβρίου 2021 έχει καθοριστεί το χρονικό διάστημα υποβολής αιτήσεων για το Κυπριακό Βραβείο Εξαγωγών 2020.

Ανακοίνωση από το Υπουργείο Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας και το Κυπριακό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο (ΚΕΒΕ) αναφέρει ότι «αίτηση μπορούν να υποβάλουν οι εξαγωγείς Βιομηχανικών και Γεωργικών Προϊόντων και Υπηρεσιών, νοουμένου ότι πληρούν τα σχετικά κριτήρια».

Συγκεκριμένα, κατ’ ανώτατο όριο, θα δοθούν, δύο βραβεία για Βιομηχανικά Προϊόντα, σε διαφορετικούς κλάδους το κάθε Βραβείο όπου αυτό είναι δυνατό, κατά την απόλυτη κρίση της Επιτροπής, ένα για Γεωργικά Προϊόντα, ένα Ειδικό Βραβείο για Βιομηχανικά Προϊόντα.

Θα δοθούν και πέντε βραβεία για Υπηρεσίες, τα οποία αφορούν τους τομείς των Χρηματοοικονομικών Υπηρεσιών, των Θαλάσσιων Μεταφορών και της Εμπορικής Ναυτιλίας, των Τουριστικών Υπηρεσιών, των Τηλεπικοινωνιών, Πληροφοριών και Πληροφόρησης, καθώς κι ένα Γενικό Βραβείο Υπηρεσιών για επιχειρήσεις άλλων τομέων.

Ο θεσμός του Κυπριακού Βραβείου Εξαγωγών που συνδιοργανώνεται από το Υπουργείο Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας και το ΚΕΒΕ, ξεκίνησε το 1982 με σκοπό την αναγνώριση και επιβράβευση της εξαιρετικής προσπάθειας για αύξηση των εξαγωγών κυπριακών βιομηχανικών και γεωργικών προϊόντων και υπηρεσιών.

Στα 39 χρόνια λειτουργίας του θεσμού βραβεύτηκαν αρκετές επιχειρήσεις από όλο το φάσμα του εξαγωγικού εμπορίου, οι οποίες επωφελήθηκαν σε μεγάλο βαθμό κάνοντας χρήση του Βραβείου για σκοπούς προβολής, ιδιαίτερα στο εξωτερικό.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να εξασφαλίσουν τους κανονισμούς και κριτήρια του Κυπριακού Βραβείου Εξαγωγών, καθώς και έντυπα αιτήσεων, από το Υπουργείο Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας (τηλ.: 22867331, ιστοσελίδα www.meci.gov.cy/ts) και από το Κυπριακό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο (τηλ.: 22889860).

Δειτε Επισης

Στο Lexus Centre Nicosia αποκαλύφθηκε το ολοκαίνουργιο Lexus LBX
Αυξημένες οι εξαγωγές σοκολάτας από Ε.Ε. σε τρίτες χώρες
Γαλακτοβιομηχανία ΑΛΑΜΠΡΑ και οι Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ δίπλα στα άτομα της τρίτης ηλικίας
Δημιουργήστε ένα μικρό παράδεισο με έπιπλα εξωτερικού χώρου από την Andreotti
Η Isuzu αποκαλύπτει το πρώτο ηλεκτρικό Isuzu D-MAX
Τα διεθνούς φήμης brands που ετοιμάζεται να υποδεχθεί το My Mall Λεμεσού
Ελίνα Κυρατζή: Θέσεις κλειδιά και προοπτικές ανέλιξης για το προσωπικό μέσω της Ακαδημίας ΑΛΦΑΜΕΓΑ
Ετήσια αύξηση 7,1% στις πωλήσεις πετρελαιοειδών
Investors In People Platinum: Η σημαντικότερη διεθνής διάκριση ανθρώπινου δυναμικού για τρίτη φορά στον Όμιλο ΠΑΠΑΕΛΛΗΝΑΣ
Pepsis Asphalt: Στα σκαριά η επαναλειτουργία ανενεργού εργοστασίου στη Βάσα Κελλακίου