Χορηγία Κατηγορίας Εμπόριο

Kiko Milano: Νέα άφιξη στο Nicosia Mall

Το ιταλικό make-up brand που έχει αγαπηθεί από εκατομμύρια γυναίκες σε όλο τον κόσμο, όπως επίσης και από celebrities, influencers και make-up artists, έφτασε επιτέλους στην αγορά της Κύπρου, με το νέο του κατάστημα στο Nicosia Mall.

Η Kiko Milano, από την ίδρυση της, το 1997 στο Μιλάνο, έφερε ‘επανάσταση’ στον χώρο των καλλυντικών, χάρη στην εξαιρετική ποιότητα των προϊόντων που προσφέρει σε ιδιαίτερα προσιτές τιμές. Με πάνω από 1200 καλλυντικά προϊόντα, μπορεί κανείς να επιλέξει ανάλογα με τον τρόπο ζωής του, τον τύπο του δέρματός του και τις συγκεκριμένες ανάγκες του σε κάθε φάση της ζωής του. Οι κατηγορίες καλύπτουν ένα μεγάλο φάσμα όπως προϊόντα μακιγιάζ, περιποίησης προσώπου, νυχιών αλλά και πολλά αξεσουάρ και επαγγελματικά πινέλα. Ιδιαίτερα αγαπητές είναι στο κοινό και οι limited edition συλλογές που διαθέτει το brand, με μοναδικές φόρμουλες και συσκευασίες. Επιπλέον, η KIKO MILANO διαθέτει περισσότερα από 900 καταστήματα σε 20 χώρες, με το 75% των προϊόντων της να παράγεται στην Ιταλία και το 99% στην Ευρώπη.

Οι ταλαντούχοι, επαγγελματίες makeup artists της μάρκας είναι έτοιμοι να μοιραστούν με το κοινό τα τελευταία trends και να προσφέρουν στους λάτρεις του μακιγιάζ μια αξέχαστη KIKO Milano εμπειρία shopping! 

Τα καλά νέα φέρνει στη Κύπρο ο Όμιλος Fais [FAIS GROUP], ο οποίος ήδη δραστηριοποιείται στην αγορά ως αποκλειστικός franchisee της Kiko Milano τόσο στην Ελλάδα όσο και σε Ρουμανία, Βουλγαρία.

Πρεμιέρα λοιπόν στη Κύπρο με το πρώτο κατάστημα Kiko Milano στο αγαπημένο Nicosia Mall, το οποίο σύντομα θα υποδεχθεί μαζί με τους επισκέπτες του, ένα υπέροχο, νέο κατάστημα.

Καλώς ήρθατε στον κόσμο της ΚΙΚΟ Milano

 

Δειτε Επισης

Ο βραχνάς της έλλειψης προσωπικού και οι κλάδοι με τις περισσότερες κενές θέσεις εργασίας
Ανακαινίσεις ξενοδοχείων-Πυρετώδεις εργασίες και ολικό λίφτινγκ μονάδων στα σκαριά
Στο τεύχος Μαρτίου του περιοδικού GOLD: Hail to the Chief Financial Officer
Eurobank Hub: Εκεί που κτυπά η καρδιά της τράπεζας και κτίζεται η τεχνολογική ανάπτυξη του ομίλου (pics)
Οι επιδόσεις των αεροδρομίων μας... Αύξηση επιβατικής κίνησης πέραν του 20% σε βάθος πενταετίας (πίνακες)
Επαναρχίζουν οι εργασίες για το τερματικό στο Βασιλικό-Τι δηλώνει ο Παπαναστασίου και η ανακοίνωση της CPP
Ενισχύουν τον κοινωνικό διάλογο προς διασφάλιση της ομαλότητας και της σταθερότητας στα εργασιακά
Στην τελική ευθεία για το Πάρκο Χρωμάτων στην Πάφο (pics)
«Η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα θα πρέπει να είναι σε θέση να μειώσει τα επιτόκια τον Ιούνιο»
INDEX: Η Λάρνακα είναι το ανερχόμενο hotspot για επενδυτές και αγοραστές κατοικιών