Το νέο ΚΕΝΤΡΟ ΥΠΝΟΥ Gevorest ανοίγει τις πόρτες του

Το νέο ΚΕΝΤΡΟ ΥΠΝΟΥ της Gevorest είναι πλέον γεγονός! Στην παραθαλάσσια πόλη της Λάρνακας ανοίγει τις πόρτες του κάτω από τη στέγη του πολυαναμενόμενου εμπορικού κέντρου Metropolis Mall.

Στις 16 Σεπτεμβρίου 2021 το ολοκαίνουριο, ευρύχωρο και σύγχρονο Κέντρο Ύπνου Gevorest θα περιμένει να μας υποδεχτεί, με τους ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΥΠΝΟΥ  του πανέτοιμους να μας βοηθήσουν να αποκτήσουμε την τέλεια εμπειρία ύπνου. Σε έναν προσεγμένο και όμορφα διακοσμημένο χώρο 167 τετραγωνικών, το κατάστημα αποτελεί το νέο σπίτι των προϊόντων Gevorest, που, όπως ήδη γνωρίζουμε όλοι χάρη στην πολύχρονη παρουσία της εταιρείας στην Κύπρο, αποτελούν λύσεις και επιλογές υψηλής ποιότητας που μας χαρίζουν άνεση και μοναδικές στιγμές ξεκούρασης.

Το Metropolis Mall αποτελεί τη νέα προσθήκη στην αγορά της Λάρνακας. Mε έκταση 39.000 τ.μ., θα φιλοξενεί 138 καταστήματα, παιδότοπους, food court με λαχταριστά εστιατόρια και θα διαθέτει 1450 θέσεις στάθμευσης. Ιδανικός προορισμός για άτομα κάθε ηλικίας, θα είναι, φυσικά και η στέγη του νέου καταστήματος της Gevorest, όπου μπορεί κανείς να βρει τα απαραίτητα για έναν αναζωογονητικό, ξεκούραστο ύπνο, πάντα υπό τις συμβουλές των ειδικών του ύπνου, των ξεχωριστών ανθρώπων της Gevorest.

Η Gevorest απαριθμεί τώρα 14 ΚΕΝΤΡΑ ΥΠΝΟΥ παγκύπρια και υπηρετεί την ανώτερη εμπειρία ύπνου από το 1967, αδιάκοπα και με συνεχή πρόοδο. Στα καταστήματά της διατίθενται ολοκληρωμένες συλλογές προϊόντων ύπνου, όπως στρώματα, βάσεις, κεφαλαριές, μαξιλάρια, προστατευτικά στρώματος και μαξιλαριού, και μια τεράστια ποικιλία λευκών ειδών όπως σεντόνια, παπλωματοθήκες, παπλώματα και είδη μπάνιου.

Μετά από πολλές έρευνες και αμέτρητες δοκιμές, οι άνθρωποι της Gevorest επιλέγουν για τα προϊόντα τους τις καλύτερες πρώτες ύλες, και σχεδιάζουν τα πάντα με σεβασμό και στόχο να προσφέρουν στον καταναλωτή τον καλύτερο δυνατό ύπνο. Συμβουλή τους, μην επιλέγετε στρώμα και μαξιλάρι χωρίς σχολαστική δοκιμή!

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε κάποιο από τα 14 Κέντρα Ύπνου σε όλη την Κύπρο ή την ιστοσελίδα https://www.gevorest.com/ καθώς και στη FB σελίδα της Gevorest στο https://www.facebook.com/GevorestCyprus.

Δειτε Επισης

Η κυκλοφοριακή ρύθμιση που προκρίνει για την Μακαρίου η Πρωτοβουλία «Λευκωσία-Πρωτεύουσα Κύπρου»
Είχαν την τιμητική τους οι υπεραγορές...Ιδιαίτερα αυξημένη και στα ίδια επίπεδα με το περσινό Πάσχα η κίνηση
ΠΑΣΕΑ: Σε κατασκευαστή και ΤΟΜ η ευθύνη για ανακλήσεις-Η κατάθεση ενώπιον της ερευνητικής για Takata
Σε υπεραγορές και κρεοπωλεία της Λεμεσού η Μαρία Παναγιώτου-Διαβεβαιώνει για την επάρκεια και ποιότητα των προϊόντων
Skroutz.cy: Η νέα καμπάνια «Skroutz.cy: Shop everything» και πού στοχεύει
Πιο ακριβό φέτος το πασχαλινό τραπέζι-Τσιμπιμένες οι τιμές σε κρέατα και λαχανικά
Jumbo: Αυξημένες κατά 6% οι πωλήσεις των καταστημάτων στην Κύπρο το πρώτο τρίμηνο
Καίει η τιμή του κυπριακού καφέ-Αύξηση 24,6% μέσα σε ένα χρόνο
Η Lidl Κύπρου δίνει πνοή στην ανθρωπιστική βοήθεια
Μ. Αντωνίου: Επάρκεια προϊόντων για το πλούσιο πασχαλινό τραπέζι-Αβεβαιότητα στην εφοδιαστική αλυσίδα λόγω δασμών