Βραβείο στο απολυμαντικό ρούχων ΕΥΡΗΚΑ Igienol στα 8α ‘IN BUSINESS GROCERY RETAIL AWARDS’

To απολυμαντικό ρούχων ΕΥΡΗΚΑ Igienol, απέσπασε ένα από τα πέντε βραβεία στα 8α “ΙΝ ΒUSINESS GROCERY RETAIL AWARDS”. Η βράβευση πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια του 18ου Συνεδρίου Λιανικού Εμπορίου της ΙΜΗ, την Τετάρτη 7 Ιουλίου. Τα ΙΝ Βusiness Grocery Retail Awards είναι ένας ετήσιος θεσμός αναγνώρισης της αριστείας που έχει επιδείξει ένα προϊόν ευρείας κατανάλωσης (FMCGs) στην κυπριακή αγορά. Για την ανάδειξη των προϊόντων που βραβεύονται, υπάρχει επιτροπή αξιολόγησης που εξετάζει στοιχεία όπως η αύξηση των πωλήσεων, η αύξηση του μεριδίου αγοράς, η καινοτομία, η διαχρονικά σταθερή ποιότητα.
 

 

 

Το ΕΥΡΗΚΑ Igienol αποτελεί ένα καινοτομικό προϊόν, το οποίο εξυπηρετεί ως ενισχυτικό πλύσης και διασφαλίζει αποτελεσματική απολύμανση στο πλύσιμο των ρούχων. Λανσαρίστηκε στην αγορά τον Οκτώβριο του 2019 και έχει πετύχει ηγετική θέση στην κατηγορία του με μερίδιο 46,2% σε όγκο πωλήσεων. Το ΕΥΡΗΚΑ Igienol είναι ένα μοναδικό προϊόν καθαριότητας, εργαστηριακά ελεγμένο προϊόν, που εξουδετερώνει το 99,9% των βακτηριδίων, ιών και μυκήτων και αφήνει τα ρούχα υγιεινά, καθαρά και χωρίς δυσάρεστες οσμές. Συγκεκριμένα, το ΕΥΡΗΚΑ IGIENOL προστατεύει από επιβλαβή βακτήρια (Pseudomonas aeruginosa, Staphylococcus aureus, Enterococcus hirae, E. coli), ιούς (Adenovirus, AH1N1) και μύκητες (Candida albicans) που μπορούν να προκαλέσουν διάφορες ασθένειες, λοιμώξεις και μολύνσεις. Με βάση εργαστηριακές δοκιμές (ΕΝ1276, 1650 και 14476+Α1), το ΕΥΡΗΚΑ Igienol εξουδετερώνει το 99,9% των βακτηριδίων, ιών και μυκήτων, ακόμη και στους 20°C.

 

Το ΕΥΡΗΚΑ Igienol συνδυάζει ενδελεχή καθαριότητα με αυστηρή απολύμανση και παράλληλα φροντίδα στα ρούχα. Είναι υποαλλεργικό και δερματολογικά ελεγμένο, δεν περιέχει χλώριο, είναι κατάλληλο για λευκά και χρωματιστά ρούχα και ιδανικό για όλα τα είδη υφασμάτων. Διατίθεται σε δύο τύπους υπέροχων αρωμάτων ‘Fresh Linen’ και ‘Pure Care’, που αφήνουν ένα διακριτικό άρωμα στα ρούχα, κλειδώνοντας την υγιεινή καθαριότητα και την απαλότητά τους.

Δειτε Επισης

Ξάνθος Σαρρής: Η αναγέννηση της ΕΥΡΗΚΑ
«Μάχη» αδειοδότησης για τα δύο νέα malls στη Λεμεσό-Οι διαδικασίες που τρέχουν και ποια τα δεδομένα
Mall of Cyprus: Μέρισμα €7,5 εκατ. από τα κέρδη 2022 και 2023
Λιανεμπόριο: Το δυσβάστακτο κόστος των καυσίμων για τις επιχειρήσεις και η εξίσωση της ακρίβειας
Η Visa ανακοινώνει τον νικητή του διαγωνισμού της για ένα 100% ηλεκτρικό αυτοκίνητο
Νέος μέτοχος σε Mall of Cyprus και Mall of Engomi η Pareto-Μειώνεται το ποσοστό συμμετοχής της Atterbury Europe
Οι μάρκες αυτοκινήτων που προτίμησαν οι αγοραστές το πρώτο τρίμηνο
Δυσφορία αγελαδοτρόφων με δημοσιεύματα για το χαλλούμι-«Δυναμιτίζουν το πολύ καλό κλίμα»
Lordos United Public: Κέρδος €1,773,000 από αναγκαστική απαλλοτρίωση γης σε συμφωνία με τον Δήμο Λεμεσού
Φάρμακα: Ο... βασιλιάς των κυπριακών εξαγωγών-Σε ποιους προορισμούς φτάνουν